روایت راه عود از خزر تا خلیج‌فارس در مشهد | ساز زندگی، از قشم تا مشهد کوک شد روایت محسن توسلی از حماسه مردم غزه با خط و رنگ رویداد هنری «تجسم حماسه ۳» در مشهد برگزار شد حسن فتحی با پایان فصل اول «ازازیل» از این سریال خداحافظی کرد آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) «تد کاچف» خالق فیلم رمبو: اولین خون درگذشت شیرمحمد احمدی، استاد قیچک‌نواز کرمانی درگذشت راهیابی «ملوپینک» در بخش لفابریک جشنواره کن ماه آسمان ادب | یادی از قمر آریان، نویسنده و پژوهشگر فقید خراسانی آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) مروری بر سه کتاب از جلیل عرفان‌منش که با تمرکز بر هجرت امام‌رضا(ع) نوشته شده‌اند ۲ جایزه جشنواره مستند نیون به سینماگران ایرانی رسید صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ بازیگران سریال استخوان‌سوز معرفی شدند مستند «اپوش» در راه روسیه جایزه جشنواره هلندی به فیلم شوتی از ایران رسید آخرین آمار فروش سینمای ایران | «دایناسور» همچنان در صدر علت لغو کنسرت عرفان طهماسبی در اهواز چه بود؟
سرخط خبرها

فیلم ماموریت غیرممکن در راه جشنواره کن

  • کد خبر: ۳۲۵۶۱۹
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۳
فیلم ماموریت غیرممکن در راه جشنواره کن
آخرین قسمت از سری فیلم‌های «ماموریت: غیرممکن» در بخش غیررقابتی جشنواره کن پیش‌رو به نمایش گذاشته می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «ماموریت غیرممکن: روزشمار نهایی» به عنوان هشتمین قسمت از این سری فیلم اکشن و هیجانی در جشنواره کن ۲۰۲۵، جذابیت فراوانی به فرش قرمز کن خواهد بخشید.

روز چهارشنبه ۱۴ می، تام کروز، بازیگر و تهیه‌کننده، همراه با کریستوفر مک‌کوری، همکار دیرینه‌اش در مقام کارگردان و فیلمنامه‌نویس و همچنین دیگر بازیگران فیلم، روی فرش قرمز کاخ جشنواره قدم خواهند گذاشت.

این سومین حضور تام کروز اسطوره هالیوود در کن است. نخستین بار در سال ۱۹۹۲ برای نمایش نخست فیلم «دور و دورتر» به کارگردانی ران هاوارد بود و پس از گذشت چند سال، بازگشت به یادماندنی‌اش در سال ۲۰۲۲ با نمایش «تاپ گان: ماوریک»، که با مسترکلاس هیجان‌انگیز و استقبال احساسی از او هنگام دریافت نخل طلای افتخاری نیز همراه بود، اتفاق افتاد.

سری فیلم‌های «مأموریت غیرممکن» (Mission: Impossible) یکی از پرطرفدارترین و موفق‌ترین فرنچایز‌های سینمایی جهان است. این سری فیلم‌ها بر اساس مجموعه تلویزیونی به همین نام که در دهه ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰ پخش می‌شد، ساخته شده‌اند. اولین فیلم این مجموعه در سال ۱۹۹۶ به کارگردانی برایان دی پالما و با بازی تام کروز به عنوان شخصیت اصلی روی پرده آمد و تاکنون هفت فیلم از این مجموعه راهی سینما شده‌اند که در مجموع ۴.۱۴ میلیارد دلار در گیشه جهانی سینما فروش داشته‌اند.

در فیلم «مأموریت غیرممکن: روزشمار نهایی» تام کروز بار دیگر در نقش «ایتن هانت» ظاهر می‌شود؛ شخصیتی که از آغاز این مجموعه در سال ۱۹۹۶ نقش آن را ایفا کرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->