بن‌سلمان: ابتکار صلح عربی را فعال کردیم دیدار عراقچی با رئیس جمهور تونس | تقدیر از رویکرد تونس در محکومیت حملات اسرائیل و آمریکا علیه ایران شیخ نعیم قاسم: فلسطین مهم‌ترین آرمان وحدت بخش اسلام است چین به توافق ایران و آژانس اتمی واکنش نشان داد بیانیه اتحادیه اروپا در نشست شورای حکام آژانس درباره توافقات پادمانی با ایران حمله جنگنده‌های اسرائیل به پایتخت یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | حمله جنگنده‌های اسرائیلی به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) محاکمه یک نظامی صهیونیست در آلمان به اتهام جنایت جنگی در غزه وزارت دفاع روسیه: قصد درگیری با لهستان را نداشتیم عربستان از توافق ایران و آژانس انرژی اتمی استقبال کرد قالیباف: تضمین‌های امنیتی آمریکا دروغی بیش نیست چند نکته درباره توافق اخیر ایران و آژانس درباره بازرسی‌ها | تفاهم به شرط پایان مکانیسم ماشه است؟ بررسی مسیر عفو تتلو از حکم اعدام، غیر از عفو معیاری اعلام شده اخیر، است توضیح مرکز رسانه قوه مقننه درباره خبر تعطیلی ۲۰ روزه مجلس | مجلس تعطیل نشده بلکه صحن علنی تا ۵ مهر برگزار نمی‌شود بن‌زاید، رئیس امارات، برای اعلام همبستگی با قطر، وارد دوحه شد جزئیات مذاکرات ایران و آژانس از زبان وزیر امور خارجه: در متن توافق با آژانس صراحتا قانون مجلس پذیرفته شده است قالیباف در پیامی به رئیس مجلس قطر: اتحاد جهان اسلام، راه مقابله قاطع با رفتار‌های بی‌پروای رژیم صهیونی است حضور وزیر نیرو در خراسان رضوی | بهره‌برداری و کلنگ‌زنی چند کلان‌پروژه در حوزه آب و برق در سفر علی آبادی به تربت حیدریه (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) مذاکرات قاهره؛ تهران مسیر بازگشت آژانس را بازگذاشت نیروهای نظامی نپال مقررات حکومت نظامی را تشدید کردند مراسم گرامیداشت عید بزرگ ولادت پیامبر اعظم(ص) و امام صادق(ع) در حسینیه امام خمینی(ره) پایگاه نظامی در کره جنوبی منفجر شد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) نماینده رئیس جمهور: همکاری‌های تهران و بغداد در زمینه‌های مختلف در حال پیشرفت است جولانی با صدور ویزای آمریکا در نشست سازمان ملل شرکت خواهد کرد برگزاری دهمین دور گفت‌وگوهای حقوق‌بشری جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه صدور گواهینامه موتور برای بانوان ممنوعیت قانونی ندارد؛ خلاء دارد عارف: آمادگی کامل نیروهای مسلح برای برخورد قاطع با هرگونه شیطنت دشمنان
سرخط خبرها

رویترز ادعا کرد: شرط جدید حزب الله لبنان برای خلع سلاح !

  • کد خبر: ۳۲۵۶۵۳
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۵
رویترز ادعا کرد: شرط جدید حزب الله لبنان برای خلع سلاح !
خبرگزاری رویترز مدعی شد که با افزایش درخواست برای خلع سلاح حزب‌الله لبنان، یک مقام ارشد این گروه به این رسانه گفت که اگر رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان عقب‌نشینی کرده و حملات خود را متوقف کند، این گروه آماده است با رئیس‌جمهوری لبنان درباره تسلیحات خود گفت‌و‌گو کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رویترز به نقل از سه منبع سیاسی لبنانی نوشت که جوزف عون، رئیس‌جمهوری مورد حمایت آمریکا که با وعده ایجاد انحصار دولتی بر تسلیحات در لبنان بر سر کار آمده، قصد دارد به‌زودی مذاکرات با حزب‌الله را بر سر زرادخانه آن آغاز کند.

در ادامه این گزارش رویترز آمده است: بحث خلع سلاح پس از تغییر موازنه ناشی از جنگ اخیر حزب‌الله و اسرائیل و برکناری بشار اسد تشدید شده است.

رویترز به نقل از یک مقام ارشد ناشناس حزب‌الله ادعا کرد که این گروه آماده است تا در چارچوب راهبرد دفاع ملی درباره تسلیحات خود گفت‌و‌گو کند، با این حال چنین امری به خروج نیرو‌های اسرائیل از پنج تپه جنوب لبنان بستگی دارد.

این مقام ارشد به رویترز گفت: حزب‌الله آماده است در صورت خروج اسرائیل از پنج نقطه و توقف تجاوزاتش به لبنان، در مورد تسلیحات خود گفت‌و‌گو کند.

به نوشته رویترز، اسرائیل که در طول جنگ اخیر با حزب‌الله نیرو‌های زمینی خود را روانه جنوب لبنان کرده بود، از بیشتر نقاط به جز پنج ارتفاع عقب‌نشینی کرده است. تل‌آویو گفته که قصد دارد پس از اطمینان از شرایط امنیتی، آنها را به نیرو‌های لبنانی تحویل دهد.

آتش‌بسی که با میانجیگری آمریکا برقرار شده ارتش لبنان را ملزم می‌سازد که در بدو امر نسبت به انهدام تمامی تأسیسات نظامی غیرمجاز و مصادره تمام تسلیحات مناطق جنوب رودخانه لیتانی (واقع در ۲۰ کیلومتری شمال سرزمین‌های اشغالی) اقدام کند.

دو منبع آگاه گفتند که این حزب مشغول بررسی تحویل قدرتمندترین سلاح‌های خود در شمال لیتانی، از جمله پهپاد‌ها و موشک‌های ضدتانک، به ارتش لبنان است.

به گفته این منابع، عون گفته که باید از طریق گفت‌و‌گو به تسلیحات حزب‌الله رسیدگی شود، زیرا هرگونه تلاش برای خلع سلاح قهرآمیز این گروه موجب درگیری خواهد شد.

خبرگزاری رویترز اخیرا نیز در گزارشی به نقل از ۱۰ تن از فرماندهان و مقام‌های ارشد عراقی مدعی شده بود که چندین گروه عضو مقاومت اسلامی عراق، برای نخستین بار آمادگی خود را برای خلع سلاح اعلام کرده‌اند.

طبق این گزارش، این تصمیم در واکنش به هشدار‌های غیررسمی مقامات آمریکایی به دولت عراق، پس از روی کار آمدن دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا اتخاذ شده است.

البته ساعاتی بعد، گردان‌های حزب‌الله عراق ضمن تکذیب کامل گزارش تأکید کرد که هیچ‌گونه اظهارنظری از سوی این گردان‌ها جز از زبان سخنگوی رسمی یا نظامی آن معتبر نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->