نتیجه و ویدیو کشتی فیروزپور در رده بندی قهرمانی کشتی جهان(۲۴ شهریور ۱۴۰۴) بیرانوند، نیمکت‌نشین در امارات ساعت و تاریخ کشتی آذرپیرا و اسنایدر در فینال قهرمانی جهان ساعت و تاریخ کشتی رحمان عموزاد در فینال کشتی قهرمانی جهان نتیجه و ویدیو کشتی نخودی در رده‌بندی کشتی قهرمانی جهان(۲۴ شهریور ۱۴۰۴)| برنز برای پسر ایران نتیجه و ویدئو کشتی یونس امامی برابر سالکازانوف از اسلواکی در مسابقات قهرمانی جهان (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) | ناکامی مرد برنزی در هت‌تریک نتیجه و ویدئو کشتی آذرپیرا برابر حریف بحرینی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) | کام امیرعلی شیرین شد نتیجه و ویدئو کشتی رحمان عموزاد برابر پیمان بیابانی از کانادا در مسابقات قهرمانی جهان (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) | یک قدم تا طلا ۸ هفته دوری از فوتبال تقدیم به مهدی قایدی! شروع سومین جشنواره «خانواده ورزش» در بوستان ملت پیمان بیابانی کشتی گیر ایرانی تیم کانادا کیست؟ نتیجه و ویدئو کشتی رحمان عموزاد برابر حریف هندی در مسابقات قهرمانی جهان (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) | برد سخت آشورماتوف وارد لیست استقلال شد| حضور درترکیب اصلی مشخص نیست تاریخ و ساعت بازی شباب الاهلی و تراکتور در لیگ نخبگان آسیا | سرشاخ تراکتور با بزرگان نارضایتی ساپینتو از عملکرد دفاعی استقلال | ۴ بازی، ۶ گل خورده نتیجه و ویدئو کشتی رحمان عموزاد برابر حریف آمریکایی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) | عموزاد طوفانی ادامه می‌دهد حاج‌صفی: خوب بازی می‌کنیم، اما بدشانسیم استقلالی‌ها خطاب به ماشاریپوف: تا نیم‌فصل برو! نویدکیا: نباید احساسی بازی کنیم نتیجه و ویدئو کشتی آذرپیرا برابر حریف بلغارستانی در قهرمانی جهان (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) | صعود آذرپیرا به یک چهارم‌
سرخط خبرها

چمنیان: بابت این نتایج عذرخواهم

  • کد خبر: ۳۲۶۱۰۶
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۵
چمنیان: بابت این نتایج عذرخواهم
سرمربی تیم ملی فوتبال نوجوانان گفت: این تورنمنت برای ما تمام شد، اما بازیکنان تیم باید فوتبال خود را با قدرت ادامه بدهند.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس چمنیان پس از حذف تیم ملی فوتبال نوجوانان ایران در جام ملت‌های آسیا و ناکامی در صعود به جام جهانی زیر ۱۷ سال، اظهار کرد: در ابتدا بابت این نتایج از همه مردم شریف ایران و مسئولان فدراسیون فوتبال عذرخواهی می‌کنم. قطعا به عنوان فردی که مسئول اول فنی تیم بوده، به این موضوع معترف هستم که نتایج ما در شان جمهوری اسلامی ایران نبوده و بابت این موضوع واقعا شرمنده هستیم.

او افزود: شروع خوبی در بازی با تاجیکستان نداشتیم، اما پس از گلی که روی اشتباه فردی دریافت کردیم، بهتر بازی کرده و به گل مساوی هم رسیدیم. با این حال نتوانستیم شکل کار خود در ابتدای نیمه دوم را ادامه بدهیم و کار خیلی سخت شد.

سرمربی تیم ملی نوجوانان اضافه کرد: در طول هشت ماهی که در تیم مسئولیت داشتم دیدم همه اعضای تیم مانند یک سرباز با تمام وجود کار کردند و هیچکس کم نگذاشت. با این حال زحمات‌شان به جایی نرسید که مایه تاسف است. در این مدت فدراسیون فوتبال هم به خوبی از برنامه‌های ما پشتیبانی کرده و با پیگیری‌های مسئولان فدراسیون و دپارتمان جوانان، اردو‌های مناسبی در داخل و خارج از کشور داشتیم. باید از تمام افرادی که در این مدت حامی ما بودند بار دیگر عذرخواهی کنم.

چمنیان تاکید کرد: از فدراسیون فوتبال، شخص مهدی تاج و همه افرادی که با قلب خود همراه ما بودند و از ما حمایت کردند کمال تشکر را دارم. بازیکنان ما تجربیات خیلی خوبی در طول این تورنمنت کسب کردند که امیدوارم در آینده به کارشان بیاید.

وی افزود: هم‌چنین به تیم ملی تاجیکستان به عنوان یک کشور دوست، برادر و هم‌زبان صعود به جام جهانی را تبریک می‌گویم. این تورنمنت برای ما تمام شد، اما بازیکنان تیم باید فوتبال خود را ادامه بدهند و با این حذف، مسیری که برای خود ترسیم کرده‌اند با قدرت بیش‌تری دنبال کنند. اطمینان دارم این بازیکنان آینده خوبی دارند. از تمام برگزارکنندگان مسابقات و فدراسیون عربستان هم تشکر می‌کنم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->