خروج موفقیت‌ آمیز سوزن از قلب کودک خردسال در بیمارستان قائم (عج) مشهد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی برای شرق کشور (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | وقوع طوفان گرد و خاک خشم و عصبانیت یکی از دلایل تصادفات هولناک محدودیت ترمیم نمرات دوازدهمی‌ها برداشته شد | محاسبه سابقه تحصیلی از سال ۱۳۸۴ سرقت موتورسیکلت از رشتخوار تا مشهد | سندسازی موتور‌های دزدی در آغل گوسفندان تاکید مسئولان آموزش و پرورش بر ارتقای مهارت‌های معلمان چالش دسترسی راحت به نان در خیابان‌های منتهی به حرم امام رضا علیه‌السلام پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود راهکار‌های تغذیه‌ای محافظت از پوست در برابر اشعه ماوراء بنفش اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۱ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) وزیر آموزش و پرورش: ۱۸۵ هزار نیروی جدید در سال جدید جذب خواهد شد | تعیین تکلیف ۳۰۰ هزار معلم در موضوع رتبه‌بندی اعمال محدودیت‌های ترافیکی در خراسان رضوی به مناسبت ایام پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ وزیر آموزش و پرورش: مهم‌ترین نیاز مدارس برای تدریس هوش مصنوعی، تجهیزات است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دمای نوار شمالی کشور پرداخت بیش از ۶۰ درصد پاداش بازنشستگان فرهنگی خراسان رضوی | کمبود فضای آموزشی مهمترین چالش آموزش و پرورش استان است فیش حقوق مردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران صادر شد + لینک سایت کشف ۱۱ سکه تاریخی دوره اشکانیان در خرم‌آباد مهار آتش در تالاب بیشه دالان بروجرد پس از ۴ ساعت مضرات و فواید شستشوی بینی با آب نمک آیا مصرف قرص آهن در بارداری باعث افزایش وزن جنین و دشوار شدن زایمان می‌شود؟ چربی خون را با این میوه کنترل کنید سی و هشتمین اجلاس سراسری روسای ادارات آموزش و پرورش کشور همزمان با کل کشور در مشهد آغاز شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف بالای نوشابه در ایران رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری:  معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی را تا پایان مردادماه پرداخت کنید از آیینه‌دزدی تا زندان: نجات زندگی نوجوان تبهکار با حکم یک قاضی در مشهد حکم ۳ بار اعدام در ملأعام برای یک جنایتکار در مشهد | شکار قربانیان با نقاب روان‌پریشی! گام هایی برای بهبود بزرگ سالانی که در کودکی آزار دیده اند | از سایه به روشنایی کشف محموله مواد مخدر و دستگیری قاچاقچیان توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد مرگ مرموز زن تنها با یک استوری فاش شد!
سرخط خبرها

ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی تجهیزات پزشکی حذف شد

  • کد خبر: ۳۲۶۲۷۱
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۹
ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی تجهیزات پزشکی حذف شد
رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به حذف ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی دارو و تجهیزات پزشکی در سال جاری، درباره میزان ارز در نظر گرفته شده برای تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در سال ۱۴۰۴ توضیح داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی پیرصالحی درباره وضعیت تخصیص و نوع ارز دارو و تجهیزات پزشکی در سال جدید اظهار کرد: براسا‌س آن‌چه که تاکنون مصوب شده، ارز دارو و تجهیزات امسال ۲۸۵۰۰ تومان خواهد شد البته هنوز تخصیص ارز از طرف بانک مرکزی شروع نشده است، زیرا منتظر جلساتی در دولت و ابلاغ آن بودند. هفته گذشته این جلسات برگزار شد و سهم دارو، تجهیزات پزشکی و کالا‌های اساسی مشخص شد. ابلاغ آن به بانک مرکزی این هفته انجام می‌شود و از هفته جاری تخصیص ارز برای دارو، تجهیزات و کالا‌های اساسی از طرف بانک مرکزی شروع خواهد شد.

میزان تخصیص ارز دارو و تجهیزات در ۱۴۰۴

وی در مورد ارز تخصیص‌یافته برای تأمین مواد اولیه و محصولات نهایی دارو و تجهیزات پزشکی افزود: در برنامه ۱۴۰۴، براساس مصوبات ۳.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی و نزدیک به یک میلیارد و پانصد میلیون دلار ارز توافقی تخصیص خواهد یافت.

پرداخت از جیب مردم در حوزه تجهیزات پزشکی بالا می‌رود؟

رئیس سازمان غذا و دارو در پاسخ به این سؤال که تا سال گذشته تجهیزات پزشکی چه قدر ارز ۴۲۰۰ تومانی دریافت می‌کرد و با حذف این ارز و تبدیل نرخ آن به ۲۸۵۰۰ تومان آیا بیماران امسال شاهد افزایش هزینه‌های درمانی در این حوزه خواهند بود؟ تصریح کرد: تا سال گذشته حدود یک میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی در حوزه تجهیزات پزشکی داشتیم که این یک میلیارد دلار به ارز ۲۸۵۰۰ تومانی تبدیل می‌شود. ما به التفاوت نرخ ارز تجهیزات از طریق بیمه‌ها و در سیستم درمان به صورت گلوبال به بیماران پرداخت خواهد شد و امیدواریم که افزایش هزینه از جیب مردم کنترل شود، هرچند که طبیعتاً مقداری افزایش را در حوزه هزینه تجهیزات پزشکی شاهد خواهیم بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->