نتیجه بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر+ ویدیو گل‌ها(۲۹‌فروردین ۱۴۰۴)| بازنده همیشگی مقابل طلایی‌پوشان! ویدیو| خلاصه بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر(۲۹ فروردین ۱۴۰۴) پخش زنده بازی پرسپولیس و سپاهان (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ترکیب پرسپولیس و سپاهان مشخص شد (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و ملوان (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین جباری با حضور رجبی در آکادمی موافق نیست؟ باشگاه استقلال: داوران امتیازات ما را می‌گیرند مهر تأیید AFC به میزبانی مشهد درخشش دوباره سیدحسین در ترکیب استقلال | شماره یک، ناجی روز‌های بد محمدرضا طالقانی: کشتی مشهد باید احیا شود | نژاد قهرمانان کشتی مشهد از تبار پهلوانان است معاون سلامت و تربیت بدنی شهرداری مشهد: برای زنده‌شدن کشتی مشهد، عزم ملی وجود دارد رئیس شورای عالی استان‌ها: اولین اقدام عملیاتی سال ۱۴۰۴، تأسیس خانه کشتی در مشهد است استاندار خراسان رضوی: در روند تشکیل باشگاه حرفه‌ای ورزش از برخی‌ها گله‌مندیم رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: اقدامات بی سابقه‌ای در زیرساخت‌های ورزشی داشتیم شهردار مشهد مقدس: خانه تخصصی کشتی در مشهد افتتاح می‌شود رئیس فدراسیون کشتی: کشتی مشهد باید دوباره زنده شود | کشتی آمار خشونت‌های حاشیه شهر را پایین می‌آورد تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر | حالا وقت ال‌کلاسیکوست اهدای حمایل مروج پهلوانی به استاندار خراسان رضوی و شهردار مشهد مقدس برگزاری شورای عالی مدیران ورزش خراسان رضوی با حضور علیرضا دبیر| چهل سالن ورزشی در استان برای کشتی تجهیز می‌شوند + فیلم بازی ایران - کره شمالی، در مشهد با حضور تماشاگران زن برگزار می‌شود؟
سرخط خبرها

سرپرست میهمان چند روزه باشد | ورزش خراسان رضوی، بی‌تاب ثبات

  • کد خبر: ۳۲۶۳۴۸
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۳
سرپرست میهمان چند روزه باشد | ورزش خراسان رضوی، بی‌تاب ثبات
مدیرکل ورزش و جوانان استان خراسان رضوی بعد از ۲۰ ماه تغییر کرد.

با تودیع «تاج‌فیروز» از سمت مدیرکلی ورزش و جوانان خراسان رضوی، خانم «محبوبه میرزایی» به‌عنوان سرپرست این اداره کل معرفی شد. این تغییر، اگرچه در ظاهر تنها یک جابه‌جایی اداری است، اما در واقع، زنگ‌خطری جدی برای بدنه خسته و آسیب‌دیده ورزش استان به‌ حساب می‌آید.

تغییرات مدیریتی در هر ساختاری اجتناب‌ناپذیر است؛ اما طولانی‌شدن دوره سرپرستی به‌ویژه در نهاد‌های حساسی چون اداره کل ورزش، نه‌تنها به اصلاح و تحول منجر نمی‌شود، بلکه آفات بیشتری را هم به‌ دنبال دارد. سرپرست، هرچقدر هم توانمند باشد، با محدودیت اختیارات، ترس از تصمیم‌گیری‌های بلندمدت و عدم ثبات جایگاه، نمی‌تواند نقش محرک و نجات‌بخش را ایفا کند.

در شرایطی که ورزش خراسان رضوی در تمام جبهه‌ها با ضعف، افت و بعضاً شکست‌های پیاپی مواجه شده، زمان، مهم‌ترین دارایی ازدست‌رفته ماست. دیگر فرصتی برای آزمون و خطا باقی نمانده و استان نیازمند مدیریتی پایدار، متخصص و متعهد است؛ نه تعارف، نه معطلی، نه سهم‌خواهی.

*مدیر بعدی باید که باشد؟

از یک مدیرکل ورزش انتظار می‌رود فقط «مدیر» نباشد، بلکه یک رهبر ورزشی باشد؛ کسی که بتواند هم میدان را بشناسد و هم اهالی آن را. بر پایه اصول مدیریت ورزشی، مدیر آینده باید:

دارای شناخت دقیق از بدنه ورزش استان باشد؛ چه در حوزه قهرمانی، چه همگانی و چه زیرساختی؛

تجربه واقعی مدیریت اجرایی در عرصه ورزش داشته باشد، نه صرفاً رزومه پشت‌میزنشینی یا ارتباطات غیرورزشی؛

قدرت برقراری ارتباط مؤثر با فدراسیون‌ها، وزارت و هیئت‌ها را داشته باشد؛

توانایی جذب منابع و حمایت‌های بخش خصوصی را دارا باشد، چون بودجه دولتی به‌تنهایی پاسخ‌گوی نیاز‌های ورزش امروز نیست؛

با رسانه‌ها، افکار عمومی و نخبگان ورزشی گفت‌و‌گو کند، نه تقابل؛ و مهم‌تر از همه، جسارت تصمیم‌گیری، شفافیت در عمل، و استقلال در اندیشه داشته باشد.

استان خراسان رضوی با این حجم از استعداد، سابقه و سرمایه انسانی، سزاوار بلاتکلیفی و فرصت‌سوزی نیست؛ چه در ورزش بانوان، چه در ورزش روستایی، چه در باشگاه‌داری حرفه‌ای و چه در زیرساخت‌ها، مسیر توسعه کُند و آسیب‌دیده است.

امروز بیش از هر زمان دیگری به مدیری نیاز داریم که نه صرفاً از دل سیستم، بلکه از دل ورزش برخاسته باشد؛ کسی که بتواند جای زخم را بشناسد و نسخه‌ ترمیم را بلد باشد. ورزش خراسان، بی‌تابِ ثبات است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->