هلاکت ۴ شرور مسلح در خراسان رضوی فرماندار مشهد: آماده میزبانی از زائران رضوی در دهه کرامت هستیم اعتبار ۵۰ هزار میلیارد تومانی برای حمایت از طرح‌های نوآورانه و دانش بنیان پزشکیان: اصلاح و ارتقای کیفی نظام آموزشی در اولویت است عراقچی راهی چین شد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ژاپن برای کنترل تورم، قیمت سوخت و برق را کاهش می‌دهد انفجار مهمات ذخیره شده در منطقه «ولادیمیر» روسیه سردار فدوی: بسیاری از توانمندی‌های جمهوری اسلامی در محاسبات دشمنان نیست زمان جدید مذاکرات ایران و آمریکا در سطح کارشناسی فنی اعلام شد + علت لغو جلسه چهارشنبه ترامپ با نتانیاهو درباره ایران گفت‌و‌گو کرد حکم سنگین برای قاچاقچیان دو نفت‌کش خارجی در هرمزگان جزئیات تحریم‌های جدید آمریکا علیه صادرات نفت ایران اعمال تحریم‌های جدید آمریکا مرتبط با ایران (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو در دادگاه پاسخ‌گویی به اتهامات فساد حضور یافت گروسی: به مذاکرات آمریکا و ایران خوش‌بین هستم روسیه: پوتین و سلطان عمان درباره ایران گفت‌و‌گو کردند امضای سند همکاری امنیتی ایران و تاجیکستان با حضور وزیر کشور سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: دوفوریت لایحه تغییر ساعت رسمی کشور، سوم اردیبهشت ۱۴۰۴ بررسی می‌شود پوتین با سلطان عمان دیدار کرد | نشست سران روسیه و کشور‌های عربی برگزار می‌شود + فیلم پژمان‌فر: ممنوع‌الخروجی فعالان اقتصادی از کشور در صورت ارائه وثیقه تضمنی لازم رفع می‌شود عارف: مشارکت‌های بزرگ و هوشمندانه با جهان اولویت ماست هشدار صریح سپاه به دشمنان انقلاب اسلامی: هرگونه تعرض پاسخی قاطع و پشیمان‌کننده خواهد داشت رایزنی دیپلمات‌های ایران و آذربایجان در آستانه سفر رئیس جمهور به باکو تأکید بقایی بر نقش سازنده‌ روسیه در موضوع هسته‌ای ایران سفر وزیر کشور به جمهوری تاجیکستان (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس قوه قضائیه خواستار تقویت همکاری کشورهای عضو شانگهای و بریکس شد شیخ حسین عطوی توسط اسرائیل ترور شد آسوشیتدپرس: رسیدن مذاکرات به سطح کارشناسی نشانه پیشرفت سریع آن است
سرخط خبرها

واکنش کرملین به احتمال دیدار عراقچی با پوتین

  • کد خبر: ۳۲۶۶۱۷
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۱
واکنش کرملین به احتمال دیدار عراقچی با پوتین
سخنگوی ریاست جمهوری روسیه گفت: در صورت برنامه‌ریزی برای دیدار پوتین با وزیر امور خارجه ایران، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امورخارجه ایران امروز (دوشنبه) اعلام کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌هایی که از قبل انجام شده است، در اواخر این هفته «سید عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران به روسیه سفر می‌کند. در جریان این سفر مسائل مختلف از جمله آخرین تحولات مسقط مورد بررسی قرار می‌گیرد.

در پی انتشار این خبر، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ ریاست جهمری روسیه (کرملین) در پاسخ به سوالی درباره احتمال دیدار عراقچی با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه تصریح کرد: در صورت برنامه‌ریزی برای دیدار پوتین با وزیر امور خارجه ایران، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

همچنین «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه امروز گفت که این کشور در انتظار سفر هیات دیپلماتیک ایرانی به مسکو است و در جریان آن، گفت‌و‌گو‌هایی با «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه و دیگر مقام‌های ارشد روسیه انجام خواهد شد.

پسکوف در بخش دیگری از نشست خبری امروز خود تاکید کرد که در دیدار پوتین و «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس جمهور ایالات متحده در امور غرب آسیا در مسکو، موضوع دیدار روسای جمهور روسیه و امریکا مورد بحث قرار نگرفت.

او خاطر نشان کرد: روسیه و آمریکا در ابتدای مسیر عادی‌سازی روابط قرار دارند؛ بعید است بتوان انتظار نتایج فوری در زمینه روابط روسیه و ایالات متحده داشت.

پسکوف افزود: تماس‌هایی مانند نشست پوتین و ویتکاف مفید و مؤثر است و به رهبران روسیه و ایالات متحده فرصت دریافت اطلاعات دست اول را می‌دهد.

سخنگوی کرملین همچنین درباره تمدید تحریم‌های روسیه توسط آمریکا گفت که «انتظارات زیادی در این زمینه نداشتیم».

وی در پاسخ به سوالی درباره پایان دادن به جنگ اوکراین اظهار داشت: پایتخت‌های اروپایی به دنبال راه‌هایی برای رسیدن به مسیر‌های صلح‌آمیز مذاکرات درباره اوکراین نیستند، بلکه به دنبال تحریک ادامه جنگ هستند.

دیمیتری پسکوف در ادامه تاکید کرد ارتش روسیه منحصراً اهداف نظامی و مرتبط با زیرساخت نظامی اوکراین را هدف حمله قرار می‌دهد.

وی همچنین درباره اظهارات «فردریش مرتس» گزینه احتمالی صدراعظمی آلمان در رابطه با تحویل احتمالی موشک‌های کروز تاروس به کی‌یف گفت که این اظهارات نشان می‌دهد او از حامیان تشدید مواضع کنونی در قبال جنگ اوکراین است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->