زلزله افغانستان و پاکستان را لرزاند (۲۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیات قتل مرد ۶۰ ساله در محمودآباد «پول بده پزشک شو»؛ نسخه خطرناک دولت و مجلس برای سلامت مردم پلنگ جوان در صالح‌آباد بر اثر حمله سگ‌های گله تلف شد عامل ابتلا به کبد چرب با افزایش سن کشف شد هم‌افزایی مسئولان خراسان رضوی برای زندگی بهتر | تدوین ۷سند راهبردی در حوزه سلامت روان و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برخورد تنگ‌نظرانه با مشاغل سخت و زیان‌آور | درخواست‌های بازنشستگی و حذف عناوین شغلی مشکلاتی برای برخی بیمه‌شدگان ایجاد کرده است استرس چطور سیستم ایمنی را از کار می‌اندازد؟ دیپلماسی منطقه‌ای باید مشکلات و موانع پیش‌ روی گردشگری در مشهد را برطرف کند پوکی استخوان بیماری خاموشی که بی‌صدا استخوان‌ها را می‌شکند وزیر آموزش و پرورش خبر داد: احداث ۳۲ مدرسه با مشارکت اولیا در راستای ارتقای کیفیت آموزش ۱۱۸ زلزله در کشور طی هفته گذشته ثبت شد | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها حق اولاد بازماندگان تأمین اجتماعی هنوز واریز نشده است (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) حل پرونده سرقت با کمک بساط یک دست فروش | پتوی پلنگی، «مارشال» و شرکایش را لو داد توضیحات پلیس درباره بازداشت یک بازیگر به اتهام تجاوز زلزله نسبتا شدید در سپیدان فارس در حوالی شیراز (۲۹ مهر ۱۴۰۴) سد فریمان خراسان رضوی در خطر حیاتی ناشی از خشکسالی افزایش ۲۰ درصدی صادرات کالا به کشور‌های آسیایی از مرز سرخس، طی نیمه نخست ۱۴۰۴ مشمولان غیرغایب پذیرفته‌شده در کنکور‌های ۱۴۰۴، تا پایان مهرماه فرصت دارند خود را معرفی کنند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) | بارش پراکنده باران، شاید در ارتفاعات شمالی استان  تدوین دستورالعمل جلوگیری از خشونت علیه زنان تا پایان پاییز ۱۴۰۴ مراقبت از کودکان در برابر حوادث سوختگی در فصل پاییز ضروری است زنگ خطر کاهش ید در سبد مصرف ایرانیان کولیوند مجدداً رئیس جمعیت هلال‌احمر شد معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی: هدف اصلی از اصلاح معابر شهری، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است آیا خام‌گیاه‌خواری جایگزین درمان دارویی دیابت است؟ ادعای سکته مغزی تتلو تکذیب شد + جزئیات بازداشت یک بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز به عنف بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: پول بیمه تکمیلی بازنشستگان را چه‌زمانی تسویه می‌کنید؟
سرخط خبرها

کدام استان‌ها بیشترین تلفات رانندگی‌های نوروز ۱۴۰۴ را داشتند؟

  • کد خبر: ۳۲۶۷۱۲
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۴
کدام استان‌ها بیشترین تلفات رانندگی‌های نوروز ۱۴۰۴ را داشتند؟
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کل کشور گفت: استان‌های کرمان، فارس، سیستان و بلوچستان، تهران و خوزستان، پنج استانی هستند که بیشترین سهم جانباختگان در ایام نوروز را به خودشان اختصاص داده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار سید تیمور حسینی در جلسه علنی امروز مجلس و در جریان بررسی کیفیت خدمات و اقدامات اجرایی دستگاه‌های مسئول در شبکه حمل و نقل کشور به مسافران در ایام نوروز، گفت: طرح نوروزی با مشارکت بیش از ۹۸ هزار نفر از کارکنان دستگاه‌های امدادی آغاز شد و تا ۱۵ فروردین ادامه داشت. طرح نوروزی امسال نسبت به سال گذشته دارای تفاوت‌های جدی بود، در همه مولفه‌های تاثیرگذاری که می‌تواند بر امنیت تردد و ترافیک تاثیرگذار باشد.

رئیس پلیس راهور فراجا بیان کرد: امسال بحث پیمایش ما که بسیار تعیین کننده است، حدود ۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش را نشان می‌دهد. امسال در بحث مصرف سوخت نزدیک به ۹ درصد با افزایش مصرف مواجه بودیم و در یک روز یعنی ۲۹ اسفند ماه رکورد تاریخی مصرف سوخت تا ۱۶۴ میلیون لیتر شکسته شد.

وی افزود: ترددهای ما اعم از ترددهای بین استانی و درون استانی ۵.۵ درصد نسبت به سال قبل افزایش را نشان می‌دهد. علی‌رغم میل باطنی امسال مجبور شدیم که به شکل کاملاً سخت‌گیرانه نسبت به برخورد با تخلفات اقدام کنیم و ۱۰۲ درصد افزایش برخورد با تخلفات حادثه‌ساز نشان از حضور پررنگ پلیس در ارتباط با نظم‌بخشی ترددها اعم از ترددهای شهری و جاده‌ای داشت.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کل کشور اظهار کرد: مجبور شدیم علی‌رغم میل باطنی بیش از ۴۹ هزار دستگاه وسیله نقلیه را توقیف کنیم. همچنین بیش از ۶۰۰۰ گواهینامه را در راستای برخورد با تخلفات ضبط کردیم.

وی ادامه داد:ما در خصوص استان‌های مسافرفرست یا خروجی در استان‌ها شاهد بودیم که تهران، البرز، اصفهان و خراسان رضوی بیشترین اعزام و ارسال مسافر را داشتند و مازندران، گیلان، خراسان رضوی و خوزستان جز استان‌هایی بودند که بیشترین جذب مسافر را به خودشان اختصاص دادند.

سردار حسینی گفت: آمار اولیه پزشکی قانونی حکایت از این دارد که ما امسال به لحاظ عدد مطلق ۱۹ نفر جان‌باختگان تصادفاتمان نسبت به سال قبل افزایش دارد ولی مقایسه عدد مطلق نسبت به بازه زمانی گذشته به هیچ عنوان دنیا مورد استفاده قرار نمی‌گیرد؛ بر اساس شاخصی که سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده، میزان تصادفات و مقایسه تصادفات و ارزیابی تصادفات بر اساس جمعیت، تعداد وسایل نقلیه و پیمایش اتفاق می‌افتد که ما بر اساس پیمایش، نسبت به سال گذشته حدوداً دو درصد کاهش جان‌باختگان را داریم و امیدواریم که بتوانیم با برنامه‌ریزی‌های مناسب، شرایطمان را در همه مولفه‌های تأثیرگذار بهبود ببخشیم.

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: پنج استانی که بیشترین سهم جانباختگان را به خودشان اختصاص دادند شامل استان کرمان، فارس، سیستان و بلوچستان، تهران و خوزستان هستند که به لحاظ وسعت این استان‌ها و به لحاظ تعداد ترددها، فراوانی تصادفات و جانباختگان امری طبیعی است، ولی از یک طرف این پیام را برای ما دارد که باید نسبت به این استان‌ها توجه ویژه داشته باشیم. از مجلس و دولت می‌خواهم که در ارتباط با بهبود وضعیت شاخص‌های استان‌های مهم اهتمام ویژه را داشته باشند.

وی ادامه داد: ما طرح‌هایی داریم که مطمئنا اگر به مرحله اجرا گذاشته شود، می‌توانیم نسبت به موفقیت در کارهایمان امیدوار باشیم. ما تمام ایراد خودمان را می‌پذیریم، ولی ما در انجام ماموریت سربازی خود ذره‌ای کوتاهی نداریم. در دنیا حضور پلیس، فیزیک پلیس و چهره به چهره مواجه شدن با مردم منسوخ شده، با همه تفاسیر امروز به طور متوسط در شهر و در جاده ما در هر ۲۵۰ کیلومتر، یک تیم پلیس داریم.

وی گفت: ما انتظار نداریم که ساختار ما افزایش یابد چون این امر پوسیده و منسوخ است، بلکه باید روش‌های دیگری جایگزین حضور پلیس شود. ما برای این موضوع طرح داریم.

سردار حسینی توضیح داد: طرح برون‌سپاری ماموریت‌ها را از طریق ستاد کل نیروهای مسلح و دولت دنبال می‌کنیم. هم در پیام نوروزی سال قبل حضرت آقا و هم در پیام نوروزی امسال به نقش و مشارکت مردم و سرمایه‌گذاری اشاره شده است. ما در موضوع برون‌سپاری مترصد هستیم موسساتی را به نام موسسات خدمات هوشمند ترافیکی ایجاد کنیم تا بخش عمده‌ای از وظایفمان را به بخش خصوصی دهیم.

وی اضافه کرد: هدف این است که نقش مردم را پررنگ کنیم. همچنین باید به سمت خودروهای متصل حرکت کنیم. ما طرحش را دادیم و از مجلس انتظار حمایت داریم. بخش مهم هوشمندسازی را باید در راستای خودروهای متصل کار به کار بگیریم. همچنین استفاده از توان پهپادی طراحی شده با یک دوربین بسیار پیشرفته پلاک‌خوان می‌تواند به ما کمک کند. طرح بعدی ما هم که یک اقدام ایجابی و تشویقی و  رتبه‌بندی رانندگان است که بتوانیم رانندگان قانونمند را به درستی ببینیم و مورد تشویق قرار دهیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->