فارین‌پالسی: ایران جان تازه‌ای گرفته است توصیه یک جنایتکار جنگی برای اعطای جایزه صلح نوبل به «ترامپ»! سفیر چین در مانیل احضار شد مجتبی پورمحسن، خبرنگار اینترنشنال کیست؟ + مدارک لو رفته توسط گروه هکری حنظله بررسی طرح توسعه پایدار محدوده شرق شهر مشهد در استانداری خراسان رضوی جزئیات تازه از حمله دوباره به یک کشتی در مجاورت آب‌های یمن (۱۷ تیر ۱۴۰۴) مصر یورش شهرک‌نشینان اسرائیلی به مسجدالاقصی را محکوم کرد رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: نیرو‌های مسلح ایران با تمام توان در برابر زورگویی ایستادگی کرد تقدیر سخنگوی دولت از نقش «ایکوم» در حفاظت از اشیای تاریخی در جنگ تحمیلی ۱۲روزه گروه هکری حنظله: شبکه تروریستی اینترنشنال به طور کامل هک شد لیبرمن: نتانیاهو خطر واقعی برای اسرائیل است واکنش گولان به تارومار شدن نظامیان اسرائیلی: مجبوریم جنگ غزه را تمام کنیم طحان نظیف: طرح تشدید مجازات همکاری با اسرائیل، به دلیل ابهامات به مجلس ارجاع شد هشدار قسام: نظامیان اسرائیلی بیشتری را در غزه اسیر می‌کنیم ایوبی: انسجام جهانی فارسی زبانان، رسالت ایران و تاجیکستان است هلاکت ۵ نظامی صهیونیست در شمال باریکه غزه (۱۷ تیر ۱۴۰۴) کمیسیون امنیت ملی مجلس: مجموعاً ۶۰ هزار پهپاد وارداتی و داخلی داریم سفیر ایران در ارمنستان: همواره خواهان روابط پایدار با کشور‌های منطقه هستیم تحلیلگر سابق سیا: اوکراین به سمت فروپاشی حرکت می‌کند برافراشته شدن پرچم ایران در دسته عزاداری ایالت سند پاکستان رئیس مجلس قانون انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا را ابلاغ کرد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) سازمان ملل زنگ خطر را به صدا درآورد: غزه در حال احتضار است جالوت سایبری مدیرکل اتباع وزارت کشور: تلاش برخی رسانه‌های خارجی برای ایجاد جوسازی علیه سیاست‌های مهاجرتی ایران است نماینده مردم مشهد در مجلس: در پروسه خروج اتباع باید حریم‌ها و حرمت‌ها حفظ شود یک نماینده مجلس: دولت باید اهتمام جدی در خصوص پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری داشته باشد منابع آگاه از احتمال ازسرگیری ارسال کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین خبردادند
سرخط خبرها

جزئیات پیشنهاد رژیم صهیونیستی درباره آتش‌بس ۴۵ روزه در غزه

  • کد خبر: ۳۲۶۷۳۴
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۵
جزئیات پیشنهاد رژیم صهیونیستی درباره آتش‌بس ۴۵ روزه در غزه
رسانه‌ها جزئیات پیشنهاد رژیم صهیونیستی درباره آتش‌بس در غزه را منتشر کردند که شامل آتش‌بس موقت به مدت ۴۵ روز است.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه المیادین دوشنبه جزئیات سند پیشنهادی رژیم صهیونیستی درباره آتش‌بس در غزه را که به میانجی‌ها و حماس تحویل داده شده، منتشر کرد.

این پیشنهاد شامل آزادی «عیدان الکساندر» اسیر صهیونیستی-آمریکایی در روز اول توافق به عنوان یک گام ویژه در قبال آمریکا است.

این سند پیشنهادی همچنین شامل چارچوبی برای آتش‌بس موقت به مدت ۴۵ روز است که شامل توقف عملیات نظامی، ورود کمک‌های بشردوستانه و تبادل اسرا بین دو طرف است.

در این پیشنهاد خلع سلاح نوار غزه و ایجاد مکانیزمی برای تضمین رسیدن کمک‌ها به دست تنها غیرنظامیان مطرح شده و تأکید شده است که آزادی زندانیان باید بدون رژه یا هرگونه مراسم علنی باشد.

این پیشنهاد شامل آزادی پنج زندانی زنده اسرائیلی در روز دوم در ازای آزادی ۶۶ اسیر فلسطینی محکوم به حبس ابد و ۶۱۱ اسیر از نوار غزه است. روز سوم مذاکرات درباره خلع سلاح و اعلام آتش‌بس دائم خواهد بود.

بعد از آزادی پنج زندانی براساس این پیشنهاد که شامل ورود کمک‌ها و تجهیزات لازم برای پناه دادن به آوارگان در نوار غزه است، ارتش رژیم صهیونیستی استقرار مجدد در منطقه رفح و شمال نوار غزه را آغاز می‌کند.

در روز هفتم حماس چهار زندانی را در ازای ۵۴ اسیر فلسطینی محکوم به حبس ابد و ۵۵ بازداشتی بعد از هفت اکتبر۲۰۲۳ آزاد خواهد کرد.

در روز دهم حماس اطلاعاتی درباره تمام اسرای زنده باقیمانده اسرائیلی در ازای دستیابی به اطلاعات درباره اسرای فلسطینی ارائه خواهد کرد.

براساس این پیشنهاد، حماس در روز بیستم اجساد ۱۶ زندانی مرده اسرائیلی را در ازای پیکر ۱۶۰ شهید فلسطینی تحویل خواهد داد و روند تبادل اسرا در یک روز خواهد بود.

این سند پیشنهادی بر لزوم تکمیل مذاکرات برای رسیدن به توافق آتش‌بس دائم ظرف ۴۵ روز تأکید دارد. همچنین شامل آزادی بقیه زندانیان در غزه بعد از توافق است.

این پیشنهاد به امکان تمدید آتش‌بس موقت در صورت رسیدن به توافقی بین دو طرف با شروط مشخص است. همچنین مصر، قطر و آمریکا به تلاششان برای تضمین تکمیل مذاکرات و رسیدن به توافق نهایی ادامه خواهند داد.

این در حالی است که یکی از رهبران حماس به العربی الجدید گفت: پیشنهاد ارائه شده از سوی تمام گروه‌ها رد می‌شود و غیرقابل مذاکره است چراکه خلع سلاح مقاومت در آن مطرح شده است. همچنین چیزی درباره پایان جنگ و عقب‌نشینی ارتش رژیم اشغالگر از تمام نوار غزه در آن نیامده است.

وی گفت: یک طرح آمریکایی-اسرائیلی برای گرفتن کارت اسرا از مقاومت وجود دارد و هدف آن اجرای طرح رئیس‌جمهور آمریکا برای تخلیه غزه و کوچاندن ساکنان آن است. بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا بر سر سرنوشت اسرا قمار می‌کنند.

در همین حال جنبش حماس شامگاه دوشنبه اعلام کرد با پیشنهاد ارائه شده با مسئولیت‌پذیری بالا برخورد خواهد کرد و هرگونه توافقی با اسرائیل باید شامل آتش‌بس و بازسازی باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->