تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت قیمت سیب‌زمینی نصف شد (۵ تیر ۱۴۰۴) جابه‌جایی بیش از ۴.۶ میلیون مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل بین‌شهری در ۱۲ روز جنگ وزیر راه و شهرسازی: بازسازی مناطق خسارت‌دیده در جنگ در اولویت وزارت راه است قرائت کنتور مشترکان آب و فاضلاب از هفتم تیر به روال عادی بازمی‌گردد قیمت طلای جهانی اندکی بالا رفت (۵ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) | ملزومات سالاد چه قیمتی دارند؟ تخصیص ارز ترجیحی واردات نهاده‌های دامی و برخی کالا‌های اساسی به روال قبل بازگشت چگونگی فعالیت بازار سهام و ابزار‌های دیگر تا عصر جمعه (۶ تیر ۱۴۰۴) اعلام خواهد شد زمان آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی در سال ۱۴۰۴ اعلام شد+ جزئیات فروش طلا با نرخ‌هایی بالاتر از نرخ‌های اعلامی را گزارش کنید ساعت کاری بانک‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) چگونه خواهد بود؟ بررسی بازار خودرو پس از آتش‌بس ایران و اسرائیل (۴ تیر ۱۴۰۴) + جدول شماره تماس برای خسارات واحد‌های مسکونی ناشی از جنگ اعلام شد تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی تا ساعت ۱۴ فردا (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز گوشت گوسفندی، گوساله و مرغ (۴ تیر ۱۴۰۴) | افت قیمت گوشت گوسفندی و ران مرغ در مشهد وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: خودکفایی در تولید گوشت قرمز تا ۳ سال آینده فروش بلیت هواپیما تا اطلاع ثانوی انجام نمی‌شود افزایش صادرات نفت ایران | ۱۲۰ میلیون بشکه نفت ایران دو هفته دیگر روانه بازار می‌شود
سرخط خبرها

گرمای زودهنگام دلیل اجرای جدول‌های مدیریت مصرف برق است

  • کد خبر: ۳۲۶۸۳۵
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۷
گرمای زودهنگام دلیل اجرای جدول‌های مدیریت مصرف برق است
به گفته مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق مشهد، اکنون محدودیت مصرف برق در بخش خانگی و تجاری اعمال شده است و در صورت نیاز برای بخش صنعت و چاه‌های کشاورزی لحاظ می‌شود.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

شهرآرانیوز؛ با آغاز فصل‌های گرم سال و در ادامه با رسیدن به تابستان ۱۴۰۴ محدودیت‌های مصرف برق و قطعی برق همانند سال گذشته اعمال می‌شود. به گفته مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق مشهد، اکنون محدودیت مصرف برق در بخش خانگی و تجاری اعمال شده است و در صورت نیاز برای بخش صنعت و چاه‌های کشاورزی لحاظ می‌شود.

علیرضا کاشی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، با قدردانی از همکاری مردم در سال‌های گذشته، از اجرای طرح مدیریت بار برای مشترکان خانگی و تجاری در شهر مشهد از فروردین ماه افزود: محدودیت‌های تولید برق نیروگاه‌های آبی به دلیل کمبود بارندگی‌ها و دیگر مسائل بود که با همراهی مردم، امیدواریم بتوان جداول مدیریت مصرف را تسهیل و زمان قطعی برق را کاهش داد.

وی تأکید کرد که حداکثر زمان هر قطعی برق، دو ساعت خواهد بود و از مشترکان خانگی و تجاری خواست تا در روز‌های گرم، الگوی مصرف بهینه را رعایت کنند.

مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق مشهد افزود: در فصل تابستان اگر مشترکان بیش از سیصد کیلووات در ماه مصرف کنند، علاوه بر جریمه، در طرح‌های مدیریت بار نیز تأثیرگذار خواهند بود.

نظارت بر مصرف برق ادارات

وی همچنین از اجرای برنامه‌های متعدد برای سازمان‌های دولتی، بانک‌ها و ساختمان‌های اداری خبر داد و افزود: گروه‌های بازرسی به‌زودی برای نظارت بر رعایت مقررات مدیریت مصرف در ادارات مختلف، فعالیت خود را آغاز خواهند کرد و در صورت رعایت‌نکردن، محدودیت بار برای این ادارات اعمال خواهد

شد. کاشی ابراز امیدواری کرد که امسال نیز مانند سال گذشته، مردم با شرکت برق همکاری کنند تا مشکلات کمتری در تأمین برق شهروندان مشهدی وجود داشته باشد. وی در پاسخ به سؤالی در خصوص افزایش مصرف برق با گرم شدن هوا، گفت: با توجه به گرم شدن زودهنگام هوا و محدودیت‌های تولید برق نیروگاه‌های آبی، مجبور به اجرای جداول مدیریت بار شدیم، اما امیدواریم با همکاری مردم، این جداول تعدیل شوند.

اوج مصرف برق در روز‌های گرم سال به حدود ۲۰۰۰ مگاوات می‌رسد

وی با اشاره به وجود یک میلیون و ۸۵۰ هزار مشترک برق در مشهد که ۸۰ درصد آنها خانگی هستند، از تمرکز بر مدیریت مصرف در بخش خانگی خبر داد و گفت: اوج مصرف برق در روز‌های گرم سال به حدود ۲۰۰۰ مگاوات می‌رسد، امیدواریم با همکاری مردم، بتوانیم این میزان را مدیریت کنیم تا نیازی به افزایش قطعی برق نباشد. کاشی با اشاره به پیش‌بینی‌های انجام شده برای مدیریت بار مصرف برق، اظهار کرد: با توجه به اعلام جدول زمان‌بندی قطعی برق دو بار در هفته، اگر همکاری مردم ادامه داشته باشد، قطعا سعی می‌کنیم این قضیه بیشتر اتفاق نیفتد و به همین روال پیش برویم.

وی در پاسخ به سؤالی درباره وضعیت مشهد و استان خراسان رضوی گفت: شرایط مشهد و استان خوب است، اما بحث کمک به کل کشور مطرح است. تمامی نیروگاه‌های تولید برق، مختص به منطقه خود نیستند و برق تولیدی خود را به شبکه سراسری تحویل می‌دهند.

کاشی در ادامه افزود: میزان مصرف و مدیریت بار توسط مرکز کنترل کشور اعلام می‌شود و مدیریت بار در مشهد، مشابه سایر شهر‌های کشور در حال انجام است.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که نگرانی‌ها درباره افزایش قطعی برق در فصل گرما افزایش یافته است در همین زمینه کاشی ابراز امیدواری کرد که با همکاری مردم و مدیریت صحیح مصرف، از بروز شرایط بحرانی جلوگیری شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->