اقدام دوباره نماوا برای دور زدن قانون درباره انتشار سریال سووشون؛ این‌بار با یوتیوب سیدعلی خامنه‌ایِ خمینی درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی نگاهی به سریال وحشی به بهانه پایان فصل اول گزارشی از آمار فروش گیشه جهانی | «لیلو و استیچ» پیشتاز در گیشه سروش جمشیدی: تانک‌خور‌ها یک چیز دیگر برای من بود «افسانه سپهر» به سینماها می آید درباره محمدرضا حیاتی که خبر رحلت امام خمینی (ره) را به اطلاع مردم رساند درباره گونه «خاطره نویسی»، با نگاهی به کتاب تازه «روزنگار میرممتاز» | یادداشت های نماینده مشهد در مجلس شورای ملی
سرخط خبرها

اکران فیلم پیر پسر در بهار ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۶۹۲۱
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۶
اکران فیلم پیر پسر در بهار ۱۴۰۴
فیلم «پیرپسر» با بازی لیلا حاتمی و حامد بهداد به کارگردانی اکتای براهنی به‌زودی در سینما‌های کشور اکران می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ابراهیم عامریان، موسس موسسه پخش «عامریان فیلم» در گفت‌وگویی در برنامه تلویزیونی «هفت» اعلام کرد که این فیلم که در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر با استقبال زیادی روبه‌رو شد، در اکران بهاری امسال بر روی پرده خواهد رفت.

وی که به‌تازگی موسسه پخش «عامریان فیلم» را راه‌اندازی کرده، اعلام کرد که پخش فیلم «پیرپسر» به کارگردانی اکتای براهنی را برعهده گرفته است. این فیلم که در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر با نمایش پر سر و صدایی همراه بود، حالا قرار است در اکران بهار امسال روی پرده سینما‌ها برود.

عامریان که سابقه تهیه‌کنندگی فیلم‌های پرفروش کمدی، چون «تگزاس» را دارد، در گفت‌وگویی در برنامه تلویزیونی «هفت» گفت: «به‌غیر از تولید آثار کمدی، امسال دو تا سه فیلم اجتماعی هم تولید خواهیم کرد که فکر می‌کنم پروژه‌های خوبی از آب دربیایند.»

او همچنین با اشاره به فعالیت‌های جدید دفتر پخش خود گفت: «از طریق عامریان فیلم، چند فیلم اجتماعی جذاب از جمله پیرپسر اکتای براهنی و غریزه به کارگردانی سیاوش اسعدی را پخش خواهیم کرد.» عامریان درباره دورنمای اکران «پیرپسر» نیز اظهار داشت: «اگر همه‌چیز طبق برنامه پیش برود و فیلم در شرایط طبیعی اکران شود، قطعاً پتانسیل رکوردشکنی را دارد، چون ویژگی‌هایی دارد که می‌تواند هم مخاطب عام و هم خاص را جذب کند.»

منبع: ۹ صبح

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->