متوقف شدن نشست خبری ترامپ هنگام تکرار ادعاهای تهدیدآمیز علیه ایران+فیلم مقدمه‌چینی ترامپ برای اخراج رئیس بانک مرکزی آمریکا واکنش سخنگوی کاخ کرملین به پیام رهبر معظم انقلاب به پوتین جزئیات گفت‌وگو ۳ساعته عراقچی و لاوروف در مسکو دستور اخراج جدید آمریکا به پناهجویان افغان ویتکاف: هدف ما حل دیپلماتیک موضوع هسته‌ای ایران است آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را به مذاکره شرطی نکنیم | ارتش انقلابی محور اقتدار نظام است امیر سرتیپ امان‌اللهی: تجهیزات مورد نیاز یگان‌های مسلح با تکیه بر توانمندی داخلی تأمین می‌شود لاوروف: با ایران در موضوع برجام موضع یکسانی داریم فرمانده لشکر ۷۷ پیروز ثامن‌الائمه(ع): نیروهای مسلح آمادگی لازم برای مقابله با هر تهدید را دارند وزیر اطلاعات: در جریان مذاکره باید از خوش‌بینی‌ها و بدبینی‌های افراطی پرهیز کنیم دیدار اسرائیلی‌ها در پاریس با ویتکاف استاندار خراسان رضوی: ارتش جمهوری اسلامی ایران، ارتشی مستقل، مقتدر، مردمی و متعهد به ارزش‌های انقلاب اسلامی است زائر ایرانی بازداشت شده در عربستان آزاد شد (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش‌الظلم به هلاکت رسید (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بمباران بندر نفتی رأس عیسی در یمن ۳۸ شهید و ده‌ها زخمی برجای گذاشت (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی: شنبه باجدیت در مذاکرات حاضر می‌شویم پزشکیان در مراسم رژه روز ارتش: باوجود ارتش، باقدرت مواضع خود را بیان می‌کنیم برگزاری مراسم رژه روز ارتش با حضور رئیس جمهور + فیلم (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) مراسم رژه روز ارتش در مشهد برگزار شد+ فیلم (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) + ویدئو در دیدار شاهزاده سعودی با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟ | روایت عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گزارش وزیر دفاع عربستان از دیدار با مقامات ایران و سفر به تهران ترامپ: ایران خواستار مذاکره است | من نمی‌خواهم به ایران آسیب بزنم گزارش عراقچی از سفر به روسیه و دیدار با پوتین (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) بیانیه وزارت خارجه عمان درباره تغییر محل مذاکرات ایران و آمریکا عراقچی پیام رهبر معظم انقلاب را به پوتین رساند+ویدئو
سرخط خبرها

دیپلمات ارشد آمریکایی: دور دوم گفت‌وگوها با ایران برای تعیین چارچوب مذاکرات است

  • کد خبر: ۳۲۷۱۳۴
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۰
دیپلمات ارشد آمریکایی: دور دوم گفت‌وگوها با ایران برای تعیین چارچوب مذاکرات است
یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها میان واشنگتن و تهران که قرار است روز شنبه ۳۰ فروردین ماه برگزار شود، با هدف تعیین چارچوبی برای مذاکرات درباره برنامه هسته‌ای ایران انجام خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ویکتوریا تیلور، معاون دستیار وزیر امور خارجه آمریکا در امور عراق و ایران، در سخنانی در سلیمانیه عراق، دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا در روز شنبه در عمان را مثبت و سازنده توصیف کرد.

تیلور درباره گفت‌و‌گو‌های روز شنبه که به رهبری استیو ویتکاف، فرستاده ویژه رئیس‌جمهور ترامپ در امور خاورمیانه، و عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران انجام شد، گفت: گفت‌وگوی نخست مثبت و سازنده بود و دو طرف توافق کرده‌اند که در روز‌های آینده گفت‌و‌گو‌ها ادامه یابد.

این مقام وزارت خارجه آمریکا افزود: ما هنوز در مراحل ابتدایی هستیم و پارامتر‌های مشخصی تعریف نشده‌اند، اما مذاکرات پیشِ رو به ما کمک خواهد کرد تا مسیر آینده را ترسیم کنیم.

دو طرف پس از گفت‌و‌گو‌های اولیه تایید کردند که دور دوم مذاکرات روز شنبه آینده برگزار خواهد شد و تیلور این مرحله را «گامی بسیار مثبت» توصیف، اما تاکید کرد: «هنوز راهی طولانی در پیش داریم.»

تیلور در ادامه درباره سیاست فشار حداکثری آمریکا گفت: کارزار فشار حداکثری همچنان پابرجاست، حتی در حالی که ما در حال پیگیری مذاکرات درباره برنامه هسته‌ای ایران هستیم.

دور اول مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به میزبانی عمان، روز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ در مسقط برگزار شد و دو طرف نتیجه گفت‌و‌گو‌ها را سازنده و رو به جلو توصیف کرده‌اند. بر اساس برنامه اعلام شده، دور دوم گفت‌و‌گو‌ها قرار است روز شنبه ۳۰ فروردین برگزار خواهد شد.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که در دور دوم ریاست جمهوری خود بار‌ها برای رسیدن به توافق با ایران ابراز امیدواری کرده، ۴ فوریه ۲۰۲۵ برابر با ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۳ با امضای یادداشتی برای تداوم سیاست فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی ایران ادعا کرد که آماده گفت‌و‌گو با رئیس جمهوری ایران است. او با بیان این ادعا که برای امضای این یادداشت «دچار تردید» بوده است، مدعی شد: «این برای ایران خیلی سخت است. امیدوارم مجبور نباشیم خیلی از آن استفاده کنیم.» باید دید آیا می‌توانیم به توافقی با ایران برسیم؟

مقامات دولت آمریکا همچنان اظهارات و اقدامات متناقض خود را تکرار و ضمن تهدید به اقدام نظامی، خواستار مذاکره مستقیم با جمهوری اسلامی ایران هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->