بیمه شدگان «پاره‌وقت» تأمین اجتماعی چگونه می‌توانند «سوابق بیمه‌ای» خود را خریداری و کامل کنند؟ افزایش سقف برداشت از کارت سوخت در جایگاه‌های مرزی تا ۵۰ لیتر گشایش پنجره بودجه چند هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دولتی به روی خراسان رضوی در قالب مسئولیت‌های اجتماعی  پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴ ) گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد
سرخط خبرها
همزمان با میلاد امام رضا (ع) در مشهد صورت گرفت

آغاز عملیات ساخت هتل پدیده شاندیز در راستای احیای حقوق سهامداران

  • کد خبر: ۳۲۷۴۲
  • ۱۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۰
  • ۱
آغاز عملیات ساخت هتل پدیده شاندیز در راستای احیای حقوق سهامداران
 مدیرعامل شرکت ابنیه و ساختمان شرکت پدیده شاندیز گفت: عملیات عمرانی ساخت هتل بلند مرتبه این شرکت در پی تحولات راهگشای اخیر در آن و در راستای احیای حقوق سهامدارانش آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود بزرگی روز جمعه در حاشیه مراسم آغاز عملیات عمرانی این طرح افزود: هتل پنج ستاره پدیده شاندیز با زیر بنایی افزون بر ۳۰۰ هزار متر مربع و با رعایت بالاترین استاندارد‌های بین المللی دارای ۶۱۰ سوییت مسکونی و ۶۷۴ اتاق هتلی در ۴۲ طبقه و رستوران‌ها در پنج طبقه و در مجموع ۴۷ طبقه است که با احتساب تاج هتل ارتفاعش به ۲۰۶،۳۷۵ متر می‌رسد که معادل ۵۲ طبقه است.

وی اعتبار پیش بینی شده  برای این طرح را  ۳ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این پروژه در سه فاز عملیاتی پیش بینی شده است که فاز دوم سال آینده استارت خواهد خورد.

وی ادامه داد: این طرح بلند مرتبه با حجم هندسی‌ای شبیه به عدد هشت یکی از کاربری‌های منحصر به فرد شهر رویایی پدیده شاندیز است.

مدیرعامل شرکت ابنیه و ساختمان شرکت پدیده شاندیز گفت: در این هتل مجموعه امکاناتی نظیر رستوران‌های متعدد، استخر، سالن بدنسازی و ورزشی، مرکز تجاری و تالار‌های پذیرایی پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه پروژه هتل ۵ ستاره این مجموعه در قالب ۳ فاز اجرا می‌شود، خاطرنشان کرد: در مرحله نخست نصب ۹ طبقه و اجرای طبقه را تا پایان امسال خواهیم داشت و مجموع آن در ۵۲ طبقه ساخته خواهد شد و پیگیر دریافت مجوزهای قانونی آن هستیم.

 

بزرگی با اشاره به اینکه اجرای فاز ۲ در سال آینده خواهد بود که در مدت زمان ۱.۵ سال به اتمام می‌رسد، بیان کرد پس از این مرحله نیز اجرای فاز ۳ را در مدت زمان ۱.۵ سال خواهیم داشت، برنامه زمان‌بندی‌مان برای کل پروژه ۵ سال است، اما اگر اعتبارات لازم باشد و مشکلی در روند اجرا نباشد می‌توانیم در مدت زمان ۳ سال و ۹ ماه و ۱۵ زودتر از برنامه زمان‌بندی‌شده به اتمام برسانیم.


پیش از تحولات راهگشای اخیر، فعالیت شرکت پدیده شاندیز که ۱۳۰ هزار سهامدار دارد در پی مطرح شدن تخلفات گسترده در فروش سهام، تغییر غیرمجاز کاربری زمین‌های کشاورزی، پرداخت نکردن حقوق دستگاه‌های ذیربط، دریافت نکردن گواهی پایانکار" و دیگر تخلفات مدیران این شرکت، چهار سال پیش با دستور مراجع قضایی متوقف شد.

 

مراجع قضایی در مرحله نخست، دفاتر فروش و عرضه سهام شرکت را با حکم دادستانی خراسان رضوی بستند و بعد از مدتی فعالیت‌های کل این پروژه نیز متوقف شد.


حل مشکل سهامداران و فعال کردن مجدد پروژه پدیده شاندیز ظرف چهار سال اخیر از دغدغه‌های جدی و سنگین مسوولان بود به طوری که سه سال پیش با تشکیل "ستاد تدبیر" در خراسان رضوی اقداماتی برای راه‌اندازی دوباره و سر و سامان دادن به وضعیت شرکت پدیده شاندیز صورت گرفت.

 

پرونده ۱۲۰ جلدی شرکت پدیده از ۲۲ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ با برپایی ۱۶ جلسه دادگاه در مشهد مورد رسیدگی قرار گرفت و در شانزدهمین روز تیر ماه پارسال ختم رسیدگی آن اعلام و روز ۲۲ تیر ماه ۱۳۹۸ رای ۵۰۹ برگی این پرونده صادر شد.

 

بر اساس رای قطعی قاضی دادگاه رسیدگی به پرونده پدیده که روز پنجم مرداد ماه ۱۳۹۸ اعلام شد محسن پهلوان مقدم متهم ردیف نخست به تحمل حبس ابد محکوم و ۲۱ متهم دیگر این پرونده علاوه بر الزام به استرداد مال تحصیل شده از فعالیت‌هایشان در شرکت پدیده شاندیز، به مجازات‌هایی از تحمل ۲ تا ۲۰ سال حبس محکوم شدند.

 

در همین مدت تلاش‌های همزمان مسوولان در سطح استانی و کشوری برای رفع مشکلات شرکت پدیده و خروج سرمایه هنگفت آن از رکود، منجر به گشایش کار با عقد مجموعه قرارداد‌هایی با ۴۵ شرکت پیمانکاری و مشاور جزء و کل برای ساخت و تکمیل پروژه‌های شرکت پدیده از مهر ماه پارسال شد.


هم‌اینک گروه شرکت‌های پدیده در قالب ۶ شرکت اصلی و ۲ مؤسسه وابسته در حال فعالیت است. این شرکت دو سایت اصلی اداری و پروژه گردشگری در شهر شاندیز خراسان رضوی و جزیره کیش استان هرمزگان دارد و به طور میانگین دو هزار نفر در بخش‌های مختلف پروژه‌های شرکت پدیده در شهر شاندیز واقع در فاصله ۴۰ کیلومتری شمال غرب مشهد مشغول کار هستند.

 

نماد معاملاتی شرکت بین‌المللی پدیده شاندیز نیز هم‌اینک در فهرست اوراق بهادار  بازار پایه فرابورس ایران  قرار گرفته و از روز بیستم اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ بازگشایی شده است.
منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۹ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۴
0
0
امیدوارم ساخته بشه البته اگه اختلاسگر دیگه ای وجود نداشته باشه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->