شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟ فرصت تماشای فیلم با قیمت نیم‌بها تا کی ادامه دارد؟ شعر‌هایی به‌مثابه موشک | شاعران مشهدی در کنار مدافعان وطن ایستادند
سرخط خبرها

کارگاه رایگان «هوش مصنوعی در سینما» در مشهد برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۳۲۷۸۷۳
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۰
کارگاه رایگان «هوش مصنوعی در سینما» در مشهد برگزار می‌شود
کارگاه هوش مصنوعی در سینما به همت انجمن سینمای جوانان ایران دفتر مشهد در پردیس مهر کوهسنگی برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، در دورانی که مرز میان خلاقیت هنری و فناوری‌های نوین روزبه‌روز کمرنگ‌تر می‌شود، هوش مصنوعی جای خود را به‌عنوان ابزاری مؤثر در فرایند تولیدات سینمایی و تصویری باز کرده است. استفاده از این فناوری دیگر مختص متخصصان فنی نیست و هنرمندان نیز با بهره‌گیری از آن، افق‌های تازه‌ای را در خلق آثار تجربه می‌کنند. در همین راستا، کارگاه آموزشی «هوش مصنوعی در سینما» با هدف آشنایی علاقه‌مندان با ابزار‌های تولید تصویر و ویدئو توسط هوش مصنوعی، روز دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ در پردیس سینمایی مهر کوهسنگی در مشهد برگزار می‌شود.

این کارگاه به همت انجمن سینمای جوانان ایران دفتر مشهد، باشگاه فیلم رویش و جشنواره فیلم مقاومت برگزار شده و شرکت در آن به‌صورت رایگان خواهد بود.

مدرس این دوره، محمدحسین خدارحمی، کارشناس ارشد هوش مصنوعی، است و کارگاه در دو نوبت صبح و عصر برگزار خواهد شد. شرکت‌کنندگان پس از اتمام دوره، گواهینامه معتبر دریافت خواهند کرد.

سرفصل‌های این کارگاه شامل «تولید تصویر با هوش مصنوعی و آشنایی با ابزار‌های آن» و «تولید ویدئو با هوش مصنوعی و آشنایی با ابزار‌های آن» خواهد بود. پیش‌نیاز حضور در این کارگاه، گذراندن دوره مجازی هوش مصنوعی استاد خدارحمی در نشانی http://Lms.mahmedia.ir/moghavemat است.

علاقه‌مندان می‌توانند پس از گذراندن پیش‌نیاز، جهت ثبت‌نام، از طریق ارسال پیام به شماره ۰۹۰۵۷۵۷۶۰۰۴ در پیام‌رسان‌های ایتا یا تلگرام اقدام کنند. ظرفیت این دوره محدود اعلام شده است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توان با شماره‌تلفن‌های ۰۵۱-۳۶۰۹۴۰۳۹ و ۰۹۰۵۷۵۷۶۰۰۴ تماس گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->