فیلم صبح اعدام به برنامه هفت رسید چرا تلویزیون سخنرانی حجت‌الاسلام مسعود عالی را قطع کرد؟ ریدلی اسکات در ۸۸ سالگی همچنان پرکار است برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشیخط «هفت هنر» در نگارخانه رضوان مشهد تام کروز با شانزدهمین پرش با چتر نجات، رکورد گینس را شکست علیرضا قربانی: فقدان «الهه»، دختر سرزمینمان، داغدارمان کرد ویدئو | گاف جدید شبکه ایران‌اینترنشنال علیه فرزند رهبر انقلاب اقدام دوباره نماوا برای دور زدن قانون درباره انتشار سریال سووشون؛ این‌بار با یوتیوب سیدعلی خامنه‌ایِ خمینی درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی
سرخط خبرها

صحنه قتل مرد سیاه پوست کتاب می شود

  • کد خبر: ۳۲۸۱۳
  • ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۳
صحنه قتل مرد سیاه پوست کتاب می شود
دختر بچه ۹ ساله‌ای که در لحظه قتل جورج فلوید شهروند آفریقایی-آمریکایی به دست پلیس آمریکا در صحنه حضور داشت، قصد دارد درباره این تجربه کتابی بنویسد.

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از روزنامه نیویورک پست، جودیا رینولدز (Judeah Reynolds) و دارنلا فریزیر (Darnella Frazier) دخترخاله ۱۷ ساله وی روز ۲۵ مه (۵ خرداد ۹۹) در مسیر خود به سمت فروشگاه با کشمکش ماموران پلیس با یک مرد سیاه‌پوست روبه‌رو شدند، مردی که بعدها مشخص شد جورج فلوید نام دارد. 

دارنلا کسی بود که از صحنه به قتل رسیدن فلوید به دست ماموران پلیس آمریکا فیلمبرداری کرد. این ویدئو میلیون‌ها بازدید داشت و خشم مردم آمریکا را علیه بی‌رحمی پلیس برانگیخت. 

جودیای ۹ ساله نیز آنچه را اتفاق افتاد به چشم دید و حالا می‌خواهد با نوشتن کتاب فروشگاه رفتن من (My Walk to the Store) در ژانر کودک، الهام‌بخش تغییر و مبارزه با نژادپرستی باشد. ایده این پروژه با الهام از کتاب کامرون به مدرسه می‌رود درباره بیماری اوتیسم به ذهن جودیا رسید، کتابی که وی برای کنار آمدن با ضربه ناشی از قتل فلوید خواند.

این فعال مدنی کوچک در نگارش کتاب خود با حمایت‌های فراوان دنیای نشر برخوردار است. لیلی کویل از ناشران انتشارات بیورز پاند پرس مینه‌سوتا، دارسی بل مایرز تصویرگر و شلتا براندیج نویسنده، همگی جودیا را در روایت این داستان یاری خواهند داد. 

ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->