مهلت انتخاب رشته کنکور ارشد تا روز سه‌شنبه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد پزشکی قانونی ادعای تجاوز به الهه حسین نژاد را تکذیب کرد از بررسی ۴۷۰۰ خودرو تا کشف جنایت الهه حسین‌نژاد | توضیحات پلیس درباره نقش اسنپ در این قتل هولناک از سیکس‌پک تا سکته | جوانان ایرانی قربانی مکمل‌های بدنسازی ضرب‌وجرح دکتر پیروز مجتهدزاده، چهره ماندگار علمی کشور، در خانه مادرزنش! سرقت ۱۷ هزار دلاری زن خدمتکار از کمد صاحبخانه در مشهد مصرف تخم مرغ در سالمندان آسیبی به کبد نمی‌رساند ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور شناسایی شدند | تلنگر حادثه الهه حسین نژاد برای بهزیستی کشته شدن یک قاتل محکوم به قصاص در بیمارستان کرج + جزئیات هشدار دادستان مرکز خراسان رضوی درباره آبیاری مزارع و باغات حاشیه شهر مشهد با پساب‌های تصفیه‌نشده و فاضلاب مرگ تلخ مادر مشهدی بر اثر توپ‌بازی پسر نوجوان در خیابان! ۲ دختر تکواندوکار مفقود شده تهرانی پیدا شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اصلاح قانون محکومیت‌های مالی در دستور کار مجلس | آخرین اخبار از قانون مهریه بیست‌وهشتمین فرزند جانباز کرمانی متولد شد شناسایی نوعی از کرونا در خفاش‌ها | خطر شیوع همه‌گیری جدید مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در مشهد افتتاح شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گم شدن دو دختر تکواندوکار در تهران + جزئیات هشدار استفاده افراطی کودکان از «گوشی» و خطر افزایش ابتلا به چاقی و دیابت ۱۳ زائر ایرانی تاکنون در عربستان جان باختند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) مهلت معرفی دانشجویان مشمول سربازی برای تعیین تکلیف وضعیت خدمت تعیین شد اختلالی در ایستگاه خواب | «آپنه خواب» زمینه‌ساز مشکلات سلامتی فروش ویژه حدود هزار عنوان کتاب کانون پرورش فکری نوجوانان به مناسبت عید غدیر سازمان حفاظت محیط زیست همچنان به دنبال توله خرس‌ گمشده آیا ورزش در حالت ناشتای صبحگاهی، تأثیر بیشتری بر کاهش وزن دارد؟ تشدید بازرسی‌های وزارت بهداشت در فصل گرما همراه غذا آب بخوریم یا نه؟ مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد امروز به پایان می‌رسد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ نفر از اعضای یک شرکت هرمی دستگیر شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) وضعیت خطرناک اشعه ماورای بنفش با گرم تر شدن هوا
سرخط خبرها

اورژانس مشهد به ۴۰ دستگاه آمبولانس جدید نیاز دارد| کمبود نگران‌کننده پایگاه‌های اورژانس در مرکز شهر

  • کد خبر: ۳۲۸۱۹۱
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۸
اورژانس مشهد به ۴۰ دستگاه آمبولانس جدید نیاز دارد| کمبود نگران‌کننده پایگاه‌های اورژانس در مرکز شهر
رئیس اورژانس مشهد گفت: درحال حاضر ما ۹۰ آمبولانس فعال داریم که برای ارتقای متناسب سطح خدمات به ۴۰ دستگاه آمبولانس دیگر نیاز است. با درنظرگرفتن اینکه امروزه هر دستگاه آمبولانس حدود ۹ میلیارد تومان قیمت‌گذاری می‌شود، در نتیجه به ۳۶۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در این حوزه نیاز داریم.

علی یزدانی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز با اشاره به فعالیت ۷۶ پایگاه شهری و جاده‌ای اورژانس در شهرستان مشهد اظهار کرد: با وجود فعالیت این شمار، براساس تماس‌های تلفنی و درخواست‌های مردمی، پیش‌بینی ما این است که نیاز به حداقل ۵۰ پایگاه دیگر وجود داشته باشد تا اورژانس مشهد بتواند با کاهش زمان رسیدن تیم‌های فوریت پزشکی، به همه اعلام نیاز‌ها و حوادث گزارش‌شده رسیدگی کند.

وی افزود: بزرگ‌ترین مشکل امروز ما هم احداث پایگاه‌های جدید در مرکز شهر است. به دلیل چالش در تأمین زمین و فشردگی ساختمان‌ها در محدوده بافت پیرامونی حرم مطهر، همچنان در این حوزه با مشکلات مختلف دست‌به‌گریبان هستیم و به‌دلیل قرارگیری پایگاه‌ها در فواصل دورتر نسبت به حرم مطهر، خودرو‌های اورژانس غالباً در ترافیک فشرده مسیر‌های منتهی به حرم گرفتار می‌شوند.

رئیس اورژانس مشهد خاطرنشان کرد: بار‌ها اعلام کرده‌ایم تنهاراه برون‌رفت از این چالش، نقش‌آفرینی مؤثرتر خیرین سلامت است که از طریق وقف، حتی اراضی کوچک‌مقیاس را برای احداث پایگاه‌های اورژانس جدید وقف کنند. امروزه در همه دنیا، شهر‌هایی از نظر زیرساخت‌های اورژانس امکانات پیشرفته‌تری دارند که مردم آنجا دغدغه بیشتری نسبت به این موضوع داشته و مشارکت همگانی فعال‌تر بوده است. شاید، چون این خدمات به‌شکل رایگان ارائه می‌شود، این یک کار غیرسودآور باشد، اما شکی نیست که گره‌های بزرگ از کار بسیاری از مردم و افراد سانحه‌دیده باز خواهد کرد.

وی در پاسخ به سؤالی درخصوص آخرین وضعیت ناوگان اورژانس در مشهد نیز تصریح کرد: درحال حاضر ما ۹۰ آمبولانس، ۲۸ موتورلانس و دو اتوبوس آمبولانس فعال در سطح پایگاه‌هایمان داریم که برای ارتقای متناسب سطح خدمات این ناوگان به ۴۰ دستگاه آمبولانس دیگر نیاز است. در این شرایط، اگرچه برای حمایت از واردات آمبولانس و تشویق خیران، تعرفه واردات صفر شده است، اما همچنان هر دستگاه آمبولانس حدود ۹ میلیارد تومان قیمت‌گذاری می‌شود که در نتیجه به ۳۶۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری دراین‌رابطه نیاز داریم.

یزدانی تصریح کرد که با تکمیل فرایند جذب نیرو در استخدامی امسال، خوشبختانه بیشترین شمار جذب نیرو در استان مربوط به تکنسین‌های فوریت پزشکی اورژانس یا همان EMP‌ها بوده است و بنابراین مشکلی در حوزه نیروی انسانی وجود ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->