همه چیز درباره مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا نیکلاس مادورو: وحشیانه‌ترین نسل‌کشی از زمان هیتلر در غزه رخ داده است استقبال رئیس مجمع عمومی سازمان ملل از توافق آتش‌بس | باید به جنگ غزه پایان دهیم رهبر انصارالله: اسرائیل در برابر مقاومت و ایستادگی غزه به زانو درآمد حمایت گوترش از اجرای کامل توافق آتش‌بس غزه ترامپ: اسرائیل نیرو‌های خود را تا خط توافق‌شده عقب خواهد کشید | فکر می‌کنم ایران بخشی از روند گسترده‌تر صلح خواهد بود رهبری در پیامی به اجلاس سراسری نماز: برای ترویج و آموزش نماز باید از ابزار‌های نوین بهره‌گیری کرد بیانیه رسمی حماس درباره توافق آتش‌بس غزه؛ جنگ به پایان رسید پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گروسی: به مذاکرات آمریکا و ایران خوش‌بین هستم

  • کد خبر: ۳۲۸۱۹۹
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۶
گروسی: به مذاکرات آمریکا و ایران خوش‌بین هستم
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مصاحبه‌ای اعلام کرد: من محتاطانه به مذاکرات آمریکا و ایران خوش‌بین هستم.

به گزارش شهرآرانیوز، رافائل گروسی امروز سه شنبه در مصاحبه‌ای اعلام کرد: من محتاطانه به مذاکرات میان آمریکا و ایران در مورد برنامه هسته‌ای این کشور خوشبین هستم.

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در این خصوص ادامه داد: امیدوارم ایران بتواند در رابطه با برنامه هسته‌ای خود به جامعه بین‌المللی تضمین دهد. رژیم منع اشاعه هسته‌ای اکنون بیش از هر زمان دیگری در معرض تهدید است. مسئولیت بزرگی برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای داریم.

رافائل گروسی، در سخنان خود اضافه کرد: فکر نمی‌کنم روسیه و چین با مذاکره با کره شمالی درباره برنامه هسته‌ای این کشور مخالف باشند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->