سرپرست سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد منصوب شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه بوستان بانوان آفتاب | این پروژه شهریور ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: سحر امامی ثمره یک تربیت شجاعانه است شهردار مشهد مقدس خبر داد: آمادگی مدیریت شهری در حوزه‌های مرتبط با بحران پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه بوستان «پنجتن ۴۸» در مشهد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: جنایت‌های اسرائیل موضوعی فراملی و فرادینی است مدیرکل بازرسی شهرداری مشهد رئیس کارگروه نظارت عمران و حمل و نقل استان‌ها شد اکران دیوارنگاره میدان شهدا مشهد در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی + عکس مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد استانداری: همه دستگاه‌های خدمت‌رسان خراسان‌رضوی در آمادگی کامل باشند استاندار خراسان‌رضوی: هم‌افزایی دستگاه‌ها و مردم به مدیریت بحران منجر می‌شود وزارت بهداشت خبر داد: حفظ آمادگی بیمارستان‌ها برای خدمت‌رسانی وزیر علوم: دانشگاه‌ها ملزم به تامین اسکان استادان هستند پیشرفت ۲۲ درصدی باغ رویش در مشهد | ۳ هکتار فضای سبز تا شهریور ۱۴۰۴ افتتاح خواهد شد مصاحبه داخلی آزمون اعزام فرهنگیان به خارج از کشور لغو شد رئیس شورای عالی استان‌ها: پاسخ اسرائیل را به‌گونه‌ای خواهیم داد که در تاریخ ثبت و ضبط شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: مهم‌تر از موشک، داشتن این ملت است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: روزی که ملت ایران به پا خیزد، اثری از رژیم صهیونیستی باقی نخواهد ماند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: همه ظرفیت‌های شهرداری مشهد برای مقابله با تهدیدات احتمالی فعال شوند قیمت جهانی نفت امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | برنت ۷۴ دلار و ۹۴ سنت شد تعطیلی موقت پارکینگ‌های حرم مطهر رضوی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اختصاص ۵ مرکز برای ذبح دام در مشهد

  • کد خبر: ۳۲۹۱
  • ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۱
اختصاص ۵ مرکز برای ذبح دام در مشهد
در آستانه دهم ذی‌الحجه و عید قربان، مسئولان در حال آماده‌سازی شهر برای انجام اعمال این روز از جمله قربانی کردن هستند.

نگار هاشمیان - در آستانه دهم ذی‌الحجه و عید قربان، مسئولان در حال آماده‌سازی شهر برای انجام اعمال این روز از جمله قربانی کردن هستند. از این رو معاون خدمات‌شهری شهردار مشهد از اختصاص 5مرکز برای عرضه و ذبح مجاز دام در مشهد و 2مرکز در طرقبه و شاندیز خبر داد.
به گفته مهدی یعقوبی، برای تأمین نیاز شهروندان، عرضه و ذبح دام در کشتارگاه دام مشهد (تپه سلام)، مهد توس، عسکریه و بازار دام موقت شهید فیاض‌بخش(سازمان سامان‌دهی مشاغل شهری) انجام می‌شود. همچنین بازار دام کنه‌بیست برای عرضه دام سنگین در نظر گرفته شده
است.وی از به‌کارگیری 90 اکیپ گشت با ظرفیت 220نفر نیروی انسانی برای برخورد با فروش و ذبح غیرمجاز دام در مشهد خبر داد و افزود: در روز عید قربان همه پاکبانان خدمات‌شهری آماده‌باش هستند تا هیچ‌گونه خللی در نظافت و رفت‌وروب خیابان‌های شهر ایجاد نگردد.به گفته معاون شهردار مشهد، برابر حکم قضایی از هرگونه کشتار غیرمجاز در شهر جلوگیری خواهد شد و بر این اساس برنامه‌ریزی شده است تا محورهای مجاور محدوده خدمات‌شهری طبق دستور مقام قضایی و هماهنگی با سایر دستگاه‌های ذی‌ربط برای نظارت پوشش داده
شود.یعقوبی از استقرار نماینده دام‌پزشکی در مناطقی خبر داد که میزان تقاضا بیشتر است و گفت: از ابتدای صبح روز عید قربان نماینده دام‌پزشکی در مناطق 10، 7، 6 ،5 ،3 ،2 مستقر خواهد بود؛ همچنین برای سهولت دسترسی شهروندان در غرب مشهد با کشتارگاه طرقبه و شاندیز برای تأمین و ذبح دام در این روز هماهنگی صورت گرفته است.
کاهش 70درصدی ذبح دام در معابر
«خطر انتقال بیماری‌های مشترک میان انسان و دام، آلودگی محیط‌زیست و مشکلات روحی و روانی از مهم‌ترین مشکلات ذبح در ملأ عام است.» این را نیز مدیرکل دام‌پزشکی خراسان‌رضوی روز گذشته در نشست خبری با موضوع نظارت‌های بهداشتی دام‌پزشکی در روز عید قربان بیان کرد و افزود: 5مرکز در مشهد و 2مرکز در شهرستان‌های طرقبه و شاندیز از ساعت 6 تا 12 آماده عرضه و ذبح دام هستند و خدمات کشتار در این مراکز رایگان خواهد بود.احمد شریعتی با اشاره به راه‌اندازی 2خط ذبح در کشتارگاه دام مشهد، گفت: برای کاهش زمان انتظار مراجعه‌کنندگان، امسال تعداد خطوط ذبح دام به 2خط افزایش یافته است. به گفته وی، امسال 190 اکیپ بازرسی در استان فعال هستند که از این تعداد 118اکیپ سیار و 72 اکیپ ثابت هستند. مدیرکل دام‌پزشکی استان به خدمت‌رسانی 100 دام‌پزشک، 150بازرس و 40ناظر شرعی در این روز اشاره کرد و افزود: طرح انجام ذبح مجاز در کشتارگاه‌ها در این عید بزرگ از 14سال قبل آغاز شده و اکنون 90درصد از کشتار دام در مقابل حسینیه‌ها و مساجد و همچنین 70درصد از کشتار دام در معابر کاهش یافته است.شریعتی ادامه داد: سال اول این طرح را در مشهد با ۴۰۰کشتار در مراکز مجاز شروع کردیم، اما سال گذشته این عدد به 3۵۰۰ کشتار در این شهر رسید. وی با اشاره به اینکه 6 فرد مبتلا به تب کریمه کنگو در استان شناسایی شدند که خوشبختانه بهبود یافته‌اند و تلفات جانی نداشتیم، اظهار کرد: با توجه به بارندگی‌های شدید در ابتدای سال و همچنین افزایش دمای هوا نگرانی درباره افزایش تعداد کنه‌ها که ناقل بیماری تب کریمه کنگو هستند، بیشتر شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->