گلزاده، لژیونر جدید والیبال ایران در ایتالیا کیست؟ + سوابق بانک شهر از مدیریت پرسپولیس انصراف داد! قهرمانی استقلال در جام حذفی هیچ پاداشی ندارد انفجار قیمت، سقوط کیفیت | بازی میلیاردی با آبروی فوتبال قلعه نویی لیست اولیه تیم ملی را اعلام کرد بحران بزرگ استقلال برای تمدید قرارداد حسینی، اندونگ و رضاییان تجمع اعتراضی هواداران مقابل باشگاه استقلال + عکس جدایی دی پائول از اتلتیکومادرید فوتسال مشهد در لیگ برتر ماندنی شد | انتقال امتیاز کراپ الوند به مشهد + عکس افشاگری جویباری از پیشنهاد ۱۵۰ میلیاردی به سید حسین حسینی بازگشت افشین قطبی به ایران اتحاد صنعت نفت برای رسیدن به فینال جام حذفی| کار استقلال سخت شد رونالدوی پرتغالی در راه برزیل هافبک استقلال ساز جدایی کوک کرد پشت‌پرده پرسپولیسی‌شدن پیام نیازمند بانک شهر همچنان مخالف ماندن درویش حمایت دوباره کارتال از گولسیانی چک بازیکنان ذوب‌آهن برگشت خورد گل‌محمدی به‌دنبال ۴ بازیکن پرسپولیس
سرخط خبرها

چلنگر با محبوبیت بالا در کادر فنی استقلال

  • کد خبر: ۳۲۹۱۸۹
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۵
چلنگر با محبوبیت بالا در کادر فنی استقلال
چلنگر که به دلیل سال‌ها حضورش به عنوان مترجم مربیان کروات و بلوک شرق اروپا چهره‌ای شناخته‌شده محسوب می‌شود، باوجود جدایی بوژوویچ، همچنان در کادرفنی استقلال حضور دارد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، محمدرضا چلنگر نامی است که اهالی فوتبال از سال‌ها پیش تاکنون کاملاً به خاطرش دارند. او از زمان ورود بلاژوویچ به عنوان سرمربی تیم ملی در قامت یک مترجم سخت‌کوش به فوتبال ایران معرفی شد. بعد از آن، چلنگر مترجمی برانکو را به عهده گرفت و در ادامه نیز وقتی برانکو به پرسپولیس آمد، باز هم او کار ترجمه صحبت‌های این مربی را به عهده داشت؛ هرچند بسیاری بر این باور بودند که برانکو مثل همه ایرانی‌ها به زبان فارسی مسلط بود، اما به دلیل برخی سیاست‌ها ترجیح می‌داد چلنگر را در کنار خود حفظ کند.

این چهره نام‌آشنا در فوتبال ایران در ادامه فعالیت خود، سر از باشگاه استقلال درآورد و به عنوان مترجم در کنار بوژوویچ مشغول به فعالیت شد، اما نکته بسیار پراهمیت این است که باوجود جدایی این مربی صربستانی، اما آقارضای چلنگر همچنان در کادرفنی استقلال حضور دارد و در انتقال صحبت‌های مجتبی جباری به بازیکنان خارجی به کادرفنی کمک کند. علاوه بر آن، چلنگر به هنگام انجام تعویض‌ها به‌شدت کمک‌حال جباری بود و با سرعت بالا به سمت بازیکنی می‌دوید که قصد ورود به زمین را داشت تا احیاناً در کار تعویض اخلال ایجاد نشود و به‌سرعت این اقدام انجام شود.

به نظر می‌رسد اگر جباری همچنان در کادرفنی استقلال حضور داشته باشد، چلنگر هم هست؛ چراکه هم محبوبیت بالایی میان هواداران استقلال و کل فوتبال ایران دارد و هم می‌تواند در ترجمه صحبت‌های سرمربی برای بازیکنان خارجی کمک باشد؛ زیرا چلنگر به زبان انگلیسی هم تسلط دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->