واکنش تند خوانندگان پاپ به اجرای موسیقی در زاینده‌رود + تصاویر پایان فیلمبرداری «نیم‌شب»، تازه‌ترین پروژه مهدویان + عکس انیمیشن‌ها و فیلم‌های سینمایی این هفته شبکه کودک و امید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) + زمان پخش «سرنخ» متفاوت‌تر از همیشه روی آنتن می‌رود + زمان پخش سریال «دستچین» به آنتن شبکه دو رسید + خلاصه داستان و زمان پخش فراخوان جشنواره جهانی فیلم فجر منتشر شد فصل جدید برنامه «دونقطه»، با حضور چهره‌های مطرح | «فصلِ ایران» به‌زودی روی آنتن می‌رود آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) آیا شیاطین فیلم «احضار: آخرین مناسک» واقعی هستند؟ تاریخ مصور آرامگاه فردوسی | نگاهی به کتاب «سراینده کاخ نظم بلند» که به تازگی شهرداری مشهد آن را منتشر کرده است آخرین فرزند همینگوی در ۹۷ سالگی درگذشت + عکس صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) مدیرعامل خانه سینما: کارت گرفتن وزارت ارشاد برای «پیر پسر» و «همایون» افتخار است بازگشت احساسی ستاره «سرگیجه» هیچکاک به ونیز علیرضا قربانی در ۱۴ شب اجرا، برای ۱۰۰ هزار نفر می‌خواند تجمع شهروندان لر زبان شیراز در اعتراض به سریال «سووشون» مهاجرانی: متاسفیم که نتوانستیم کنسرت همایون شجریان را برگزار کنیم هوشمند عقیلی، خواننده و آهنگساز، درگذشت
سرخط خبرها

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: هفته فیلم و عکس مشهد، رویدادی جریان‌ساز است

  • کد خبر: ۳۲۹۲۶۷
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۱
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: هفته فیلم و عکس مشهد، رویدادی جریان‌ساز است
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: برگزاری چنین‌رویداد‌هایی اتفاقات بسیار خوبی در پی دارد؛ چراکه باعث شکل‌گیری جریان‌های فیلم‌سازی، نقد فیلم و گفتمان‌های فرهنگی و سینمایی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، در حاشیه بیست‌ونهمین هفته فیلم و عکس مشهد، حسین مسگرانی با تأکید بر اهمیت برگزاری هفته فیلم و عکس مشهد اظهار کرد: این رویداد اهمیت زیادی دارد، چراکه فیلم‌های تولیدشده در این هفته اکران می‌شوند و زمینه ارتباطات بیشتر بین فیلم‌سازان فراهم می‌شود. برگزاری چنین‌رویداد‌هایی اتفاقات بسیار خوبی درپی دارد؛ چراکه باعث شکل‌گیری جریان‌های فیلم‌سازی، نقد فیلم و گفتمان‌های فرهنگی و سینمایی می‌شود.

وی افزود: بسیار خوشحالم که آقای مداح‌حسینی به‌خوبی به اهمیت این موضوع پی برده‌اند. تا جایی که من پیگیری کرده‌ام، نشست‌ها نیز بسیار مفید برگزار شده‌اند. این بخش برای ما اهمیت زیادی دارد و امیدواریم این رویداد بتواند به رشد و اعتلای سینمای استان کمک کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی ادامه داد: یکی از رویداد‌هایی که ما به‌طورویژه از آن حمایت می‌کنیم، همین هفته‌های فیلم و عکس است. غیر از حمایت از تولید و آموزش در حوزه سینما، این نشست‌ها نیز اهمیت ویژه‌ای دارند. این‌گونه رویداد‌ها می‌توانند به دفاتر انجمن سینمای جوان در شهر‌هایی همچون مشهد، تربت‌حیدریه، نیشابور، سبزوار و گناباد به رشد سینماگران کمک شایانی کنند.

مسگرانی خاطرنشان کرد: سال گذشته تفاهم‌نامه‌ای در سطح کشوری داشتیم که بر مبنای آن مقرر شد از تولیدات سینمایی در شهرستان‌ها حمایت ویژه شود و این محافل به بهترین شکل برای آموزش، انتقال تجربه و دیده‌شدن آثار شکل بگیرند. در واقع، انتقال تجربه از پایه‌های اصلی توسعه سینمایی است.

وی با اشاره به سابقه فیلم‌سازی در مشهد تصریح کرد: متأسفانه طی چند سال گذشته وضعیت فیلم کوتاه چندان مطلوب نبوده است، در حالی که مشهد سابقه بسیار خوبی در زمینه فیلم‌سازی دارد. امیدواریم با مدیریت جدید انجمن سینمای جوانان و حضور پررنگ بچه‌های سینمایی، شاهد اتفاقات بهتری باشیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در پایان تأکید کرد: ما در مسیر حمایت و تسهیلگری هستیم و خوشبختانه دوستان ما در این حوزه به‌خوبی بلد هستند چه کنند؛ مهم این است که کنارشان باشیم و احساس حمایت کنند. سعی خواهیم کرد با همکاری بچه‌های امور سینمایی و دفاتر سینمای جوان، به این جریان کمک کنیم. به‌ویژه رویداد‌های استعدادیابی که در نسل جوان فعال شکل می‌گیرد، می‌تواند آینده سینمای استان را روشن‌تر کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->