توییت رهبر معظم انقلاب اسلامی پس از پایان جلسه شورای امنیت واکنش عراقچی به اتهام‌زنی فرانسه علیه ایران: بازرسان آژانس در ایران حضور دارند سخنرانی عراقچی در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره فعال شدن مکانیسم ماشه: آمریکا به دیپلماسی خیانت اما اروپا آن را خاک کرد تعلیق همکاری با آژانس در صورت فعال سازی مکانیسم ماشه واکنش ایران به سخنرانی «نتانیاهو» در مجمع عمومی سازمان ملل در مقابل صندلی‌های خالی ادعای آلمان درباره بازگشت تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران پزشکیان: بازرسان آژانس می‌توانند از تاسیسات هسته‌ای ایران بازدید کنند مکانیسم ماشه فعال می‌شود | در نشست شورای امنیت درباره تمدید اسنپ‌بک چه گذشت؟ پزشکیان: کشورهای اسلامی برای مسلمانان امنیت و رفاه ایجاد کنند نتانیاهو با جولانی هم به توافق نرسید واکنش وزیر خارجه عراق به یاوه‌گویی نتانیاهو اعلام جزئیات برنامه دیدار‌های لاریجانی در سفر به بیروت حمایت پاکستان از صلح منطقه؛ قدردانی از ایران و دفاع از آزادی فلسطین هاشمی تاکید کرد: زیرساخت‌های پهن‌باند و پردازش کشور باید با اتکا به بخش خصوصی توسعه یابد هشدار سفیر ایران نسبت به اجرایی نشدن کامل پروژه «چهارراه صلح» پزشکیان با ولیعهد کویت دیدار و گفت‌و‌گو کرد گروسی: عدم بازرسی آژانس اتمی از اسرائیل، غیرمنصفانه است مادر اسیر اسرائیلی: نتانیاهو از ما سوءاستفاده می‌کند درخواست عراقچی از شورای امنیت سازمان ملل متحد: مسئولانه عمل کنید و در کنار دیپلماسی، عدالت و حقوق بین‌الملل بایستید گروه دوستان منشور ملل متحد حمله آمریکا به تأسیسات‌ هسته‌ای ایران را محکوم کردند راهپیمایی جمعه‌های «خشم و نصر» در مشهد برگزار شد (۴ مهر ۱۴۰۴) واکنش کرملین به تهدید ناتو برای سرنگونی جنگنده‌های روسیه لاریجانی: اسنپ‌بک فعال شود، رابطه ما با آژانس تعلیق می‌شود لاریجانی فردا (۵ مهر ۱۴۰۴) به لبنان سفر می‌کند آیت الله علم الهدی: عقلانیت و بصیرت مردم ایران راز ماندگاری انقلاب است برگزارکنندگان مراسم سالگرد سیدحسن نصرالله در سواحل لبنان بازداشت می‌شوند اعلام جرم رژیم صهیونیستی علیه یک نفر به اتهام جاسوسی برای ایران
سرخط خبرها

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: حادثه بندر شهید رجایی منشأ خارجی ندارد

  • کد خبر: ۳۲۹۵۹۱
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۸
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: حادثه بندر شهید رجایی منشأ خارجی ندارد
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به بررسی ابعاد حادثه بندر شهید رجایی در جلسه امروز این کمیسیون، گفت: هنوز نمی‌توان با قطعیت درباره علل این حادثه قضاوت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ابراهیم رضایی در تشریح جلسه عصر امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: این جلسه با حضور اعضای کمیسیون برگزار شد و در بخش ابتدایی آن، آقای عجم، نماینده مردم شاهرود و رئیس کمیته امنیت کمیسیون، به همراه سارا فلاحی، نماینده مردم ایلام که به نمایندگی از کمیسیون امنیت ملی به محل حادثه بندر شهید رجایی رفته بودند، گزارشی از این حادثه و گفت‌و‌گو‌ها و جلسات خود با مسئولان امنیتی، اجرایی و انتظامی ارائه کردند. آنها همچنین جمع‌بندی بررسی‌ها و نظارت‌های خود را به اعضای کمیسیون منتقل کردند.

وی افزود: برداشت من از نظرات همکاران این است که حادثه بندر شهید رجایی منشأ خارجی نداشته است. بر اساس گزارش‌هایی که تاکنون دریافت کرده‌ایم، به‌ویژه گزارشی که از این دو عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس به دست آمده، می‌توان گفت که این حادثه منشأ خارجی ندارد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: البته در این حادثه قصور، سهل‌انگاری و عدم رعایت نکات ایمنی مشاهده شده است که نیازمند بررسی دقیق‌تر و کارشناسی مفصل است.

رضایی ادامه داد: هنوز نمی‌توان با قطعیت درباره علل و عوامل مختلف این حادثه قضاوت کرد و باید منتظر تکمیل بررسی‌ها باشیم.

وی همچنین اشاره کرد که تمامی همکاران بر ضرورت انجام یک بررسی دقیق، بدون مسامحه و تساهل در مورد حادثه بندر شهید رجایی تأکید کردند و خواستار برخورد قانونی و قاطعانه با عوامل این حادثه شدند.

رضایی گفت: در ادامه جلسه، لایحه اصلاح قانون نحوه استفاده از خانه‌های سازمانی ارتش جمهوری اسلامی ایران مورد بررسی قرار گرفت و مواد ۱ تا ۶ آن پس از انجام اصلاحاتی تصویب شد. یکی از اصلاحات شامل تغییر عنوان این قانون به "قانون نحوه استفاده از خانه‌های سازمانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران" بود. مسئولانی از ستاد کل نیرو‌های مسلح، ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، نیروی انتظامی و مرکز پژوهش‌های مجلس برای بررسی این لایحه در این جلسه حضور داشتند.

منبع: دنیای اقتصاد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->