نشست خبری پوتین و ترامپ در آلاسکا برگزار شد + جزئیات و فیلم شهادت یک مامور پلیس در پی درگیری با افراد مسلح در ایرانشهر + عکس شهید (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) تاکید عارف بر آمادگی ایران برای مبادله با اعضای اتحادیه اوراسیا با محوریت بخش خصوصی آغاز مذاکرات ترامپ و پوتین در آلاسکا؛ از استقبال بر روی فرش قرمز تا مذاکرات خصوصی در خودروی رئیس‌جمهور آمریکا + فیلم و عکس اولین تصویر از محمود علوی، وزیر سابق اطلاعات در بیمارستان «مروان برغوثی» کیست؟ | واکنش حماس به یورش بن‌گویر به سلول انفرادی نلسون ماندلای فلسطین دادستان واشنگتن علیه دولت ترامپ شکایت کرد واکنش تند رسایی به اظهارات اخیر استاندار مازندران درباره حجاب تهدید ترامپ علیه پوتین در ساعات پیش از آغاز مذاکره در آلاسکا انفجار واحد تولید مهمات در روسیه ۵ کشته برجای گذاشت پاسخ یک نماینده مجلس به اظهارات سخنگوی دولت درباره تعطیلی شنبه‌ها: می‌توانند دوشنبه یا سه‌شنبه را تعطیل کنند! مسمومیت ۵۰۰ نفر از نیروهای ارتش سوریه در حومه حلب شهادت ۵۱ فلسطینی طی ۲۴ ساعت اخیر در غزه (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) گنبد آهنین هندی ساخته می‌شود چین با اقدام اروپا برای فعال کردن مکانیسم ماشه مخالفت کرد قالیباف: پیش از آنکه نوبت سرزمین‌های بعدی برسد، به یاری فلسطین بشتابید حضور بیش از ۴ میلیون زائر خارجی در اربعین ۱۴۰۴ آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا در همه فتنه‌ها و توطئه‌ها علیه ایران شکست خورده است | بصیرت مردم مانع تحقق توطئه‌های دشمن شده است رئیس جمهور کره جنوبی برای احیای روابط با کره شمالی اعلام آمادگی کرد پوتین برای دیدار با ترامپ راهی آلاسکا شد (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) نعیم قاسم: فلسطین قطب‌نما باقی خواهد ماند حملات جدید هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به غزه (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) نخست وزیر روسیه با عارف دیدار کرد+ جزئیات (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) پیام عراقچی پس از حضور در مراسم اربعین ۵۳ پهپاد اوکراینی به دست روس‌ها سرنگون شد (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) خودکشی افسر اسرائیلی حاضر در جنگ غزه انفجارهای شدید در ادلب سوریه | ۶ نفر کشته و زخمی شدند
سرخط خبرها

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: حادثه بندر شهید رجایی منشأ خارجی ندارد

  • کد خبر: ۳۲۹۵۹۱
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۸
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: حادثه بندر شهید رجایی منشأ خارجی ندارد
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به بررسی ابعاد حادثه بندر شهید رجایی در جلسه امروز این کمیسیون، گفت: هنوز نمی‌توان با قطعیت درباره علل این حادثه قضاوت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ابراهیم رضایی در تشریح جلسه عصر امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: این جلسه با حضور اعضای کمیسیون برگزار شد و در بخش ابتدایی آن، آقای عجم، نماینده مردم شاهرود و رئیس کمیته امنیت کمیسیون، به همراه سارا فلاحی، نماینده مردم ایلام که به نمایندگی از کمیسیون امنیت ملی به محل حادثه بندر شهید رجایی رفته بودند، گزارشی از این حادثه و گفت‌و‌گو‌ها و جلسات خود با مسئولان امنیتی، اجرایی و انتظامی ارائه کردند. آنها همچنین جمع‌بندی بررسی‌ها و نظارت‌های خود را به اعضای کمیسیون منتقل کردند.

وی افزود: برداشت من از نظرات همکاران این است که حادثه بندر شهید رجایی منشأ خارجی نداشته است. بر اساس گزارش‌هایی که تاکنون دریافت کرده‌ایم، به‌ویژه گزارشی که از این دو عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس به دست آمده، می‌توان گفت که این حادثه منشأ خارجی ندارد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: البته در این حادثه قصور، سهل‌انگاری و عدم رعایت نکات ایمنی مشاهده شده است که نیازمند بررسی دقیق‌تر و کارشناسی مفصل است.

رضایی ادامه داد: هنوز نمی‌توان با قطعیت درباره علل و عوامل مختلف این حادثه قضاوت کرد و باید منتظر تکمیل بررسی‌ها باشیم.

وی همچنین اشاره کرد که تمامی همکاران بر ضرورت انجام یک بررسی دقیق، بدون مسامحه و تساهل در مورد حادثه بندر شهید رجایی تأکید کردند و خواستار برخورد قانونی و قاطعانه با عوامل این حادثه شدند.

رضایی گفت: در ادامه جلسه، لایحه اصلاح قانون نحوه استفاده از خانه‌های سازمانی ارتش جمهوری اسلامی ایران مورد بررسی قرار گرفت و مواد ۱ تا ۶ آن پس از انجام اصلاحاتی تصویب شد. یکی از اصلاحات شامل تغییر عنوان این قانون به "قانون نحوه استفاده از خانه‌های سازمانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران" بود. مسئولانی از ستاد کل نیرو‌های مسلح، ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، نیروی انتظامی و مرکز پژوهش‌های مجلس برای بررسی این لایحه در این جلسه حضور داشتند.

منبع: دنیای اقتصاد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->