وزارت آموزش و پرورش: سؤالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است درخواست ملاقات تتلو با مقامات قضایی تکذیب شد معلمان نباید نگران مسائل معیشت باشند سهم ۵۷ درصدی موتورسواران در تصادفات مرگبار تهران در برخی استان‌ها فاصله کیفیت آموزش میان مناطق محروم و برخوردار بسیار زیاد است آزمایش قند خون ناشتا چیست و مقدار نرمال آن چه مقدار است؟ دریافت وجه مازاد بر تعرفه پزشکی، مشمول مجازات قانونی است متوسط حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی با اجرای متناسب‌سازی و افزایش سالانه، بیش از ۱.۵ برابر اضافه شده است طوفان تند در اسکندریه مصر + فیلم کاهش شدید تنوع زیستی موجودات دریایی در جنوب کشور در چه صورتی می‌توان به تبلیغات سایت‌های واسطه‌گر خریدوفروش اعتماد کرد؟ میانگین نمرات امتحانات نهایی بین ۸ تا ۱۰ است میزان انتشار دی اکسید کربن از طریق درختان در چه شرایطی تغییر می‌کند؟ خزانه جواهرات ملی برای بازدید عموم بازگشایی شد خرس قهوه‌ای پارک پردیسان تهران کماکان ناپدید است | توله خرس ربوده شده است؟ قبل از نصف‌کردن قرص حتماً بخوانید زندانیان در حوزه سوادآموزی آموزش می‌بینند جذب ۳ هزار نخبه در دانشگاه فرهنگیان در سال ۱۴۰۴ قتل صاحبخانه‌ای در تهران به دلیل اختلاف بر سر مبلغ رهن! قدرت باروری رابطه مستقیم با «سن» دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا اواسط هفته این خوراکی ترش، قلب و کبدتان را نجات می‌دهد
سرخط خبرها

قتل خونین پسر جوان به دست پدرش | مادر رضایت داد

  • کد خبر: ۳۳۰۱۱۰
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۳
  • ۳
قتل خونین پسر جوان به دست پدرش | مادر رضایت داد
مردی که پسرش را به خاطر اختلافی که با او بر سر خرید خانه جدید داشت، به قتل رسانده بود در حالی به یک سال و نیم حبس محکوم شد که مادر مقتول پیش از جلسه رسیدگی رضایت بی‌قید و شرط خود را از همسرش اعلام کرده بود.

به گزارش شهرآرانیوز، مهر ۱۴۰۳ گزارش یک درگیری خونین به پلیس اعلام شد. پس از آن مأموران به محل درگیری رفتند. بررسی‌های اولیه حاکی از آن بود که درگیری بین پدری ۴۸ ساله و پسر ۲۰ ساله‌اش رخ داده و در جریان آن پدر با ضربه چاقو پسرش را مجروح کرده است.

وقتی پسر به بیمارستان منتقل شد ساعتی بعد به علت شدت جراحت وارده و خونریزی شدید جان باخت.

با مرگ پسر جوان پدرش بازداشت شد و اعتراف کرد.

مادر مقتول در تشریح ماجرا گفت: «چند ماه پیش خانه‌مان را عوض کرده بودیم، اما پسرم از این موضوع ناراحت بود و مدام به پدرش می‌گفت که خانه را بفروشیم و به محله دیگری برویم. او این خانه و محله را دوست نداشت. روز حادثه به خانه برادرم رفته بودم تا برای مراسم عروسی فرزندش به او کمک کنم. وقتی به خانه برگشتم دیدم پسر و همسرم دوباره باهم دعوا کرده‌اند. دختر و دامادم هم در خانه بودند.

وی افزود: «دقایقی بعد دخترم حالش بد شد و دامادم او را به درمانگاه برد. در این میان دوباره پسر و همسرم باهم بحث‌شان شد. هرچه سعی کردم آنها را آرام کنم، فایده نداشت. یکباره پسرم بلند شد و ابتدا با مشت ضربه‌ای به دیوار کوبید و بعد چاقویی را که داخل یک دستمال روی بوفه گذاشته بود، برداشت و گفت اگر خانه را عوض نکنی برای همیشه از این خانه می‌روم. شوهرم هم بلند شد و جلوی در ایستاد و گفت حق نداری پایت را بیرون بگذاری. پسرم با لگد به در می‌کوبید و می‌گفت از جلوی راهم برو کنار وگرنه در را می‌شکنم که ناگهان همسرم در یک لحظه عصبانی شد و چاقو را از او گرفت و ضربه‌ای به پسرم زد.

با تکمیل تحقیقات پرونده برای رسیدگی به شعبه ۵ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

اما پیش از برگزاری جلسه دادگاه، مادر مقتول به عنوان تنها ولی‌دم، رضایت بی‌قید و شرط خود را نسبت به همسرش اعلام کرد. سپس متهم از جنبه عمومی جرم پای میز محاکمه ایستاد.

در دادگاه چه گذشت؟

در ابتدای جلسه متهم به جایگاه رفت و گفت: «مدتی بود که پسرم اصرار داشت خانه‌مان را عوض کنیم، اما من شرایطش را نداشتم. پسرم هر روز سر این موضوع با من بحث و جدل می‌کرد. شبی که حادثه رخ داد، پسرم می‌خواست از خانه برود، اما من می‌ترسیدم که او شب بیرون بماند. جلوی در رفتم تا مانع‌اش شوم ولی فریاد می‌زد و با لگد به در می‌کوبید. خیلی عصبانی شدم و کنترلم را از دست دادم و با چاقویی که دست خودش بود ضربه‌ای به او زدم تا مانع رفتنش شوم، اما او روی زمین افتاد. متهم در حالی که سرش را پایین انداخته بود، گفت: «من نمی‌خواستم پسرم را بکشم. باور کنید وقتی روی زمین افتاد تازه به خودم آمدم و پشیمان شدم، اما دیگر نمی‌توانستم کاری کنم.»

در پایان جلسه قضات بر اساس مدارک و اسناد موجود در پرونده و همینطور اظهارات متهم و رضایت ولی دم متهم را به یک سال و نیم حبس با احتساب ایام بازداشتی محکوم کردند.

منبع: ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۳
0
3
پدر هم که همیشه بعد از قتل فرزند آزاد میشود راحت
ناشناس
Armenia
۱۱:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۳
0
2
یک لحظه عصبانیت یک عمر پشیمانی، چقدر خوندن این خبرها چشم و گوش آدمو وا می‌کنه که توی عصبانیت حواسش جمع باشه، من طرفدار پر و پاقرص خبرهای حوادث شما هستم ممنون بابت انتشار و آگاهی دادن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۳
0
4
در هر صورت پدر اعدام نمیشه در قانون اما خیلی تلخ بود
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->