آتش سوزی در جنوب تهران | انبار روغن موتور طعمه آتش شد + فیلم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) پنجمین سال خشکسالی پیاپی در خراسان رضوی | احتمال از دست رفتن سد‌های تأمین‌کننده آب مشهد در پاییز ۱۴۰۴ + فیلم نیمی از مدارس کشور را خیرین بازسازی و تجهیز می‌کنند یگان حفاظت محیط زیست: ارتقای توان عملیاتی برای امنیت محیط‌بانان ضروری است بازنشستگان صندوق فولاد وام بانکی می‌گیرند + جزئیات آیا واکسیناسیون HPV در ایران متوقف شده است؟ شکر سفید و قهوه‌ای از نظر ارزش غذایی چه تفاوتی با هم دارند؟ سیل در پاکستان جان ۳۵۱ نفر را گرفت «اوزمپیک» داروی لاغری محبوب با بیش از ۱۸۰۰ شکایت اهدای عضو در مشهد به ۱۱ نفر زندگی دوباره بخشید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات امتحانات جبرانی دوازدهمی‌ها اعلام شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) چالش کمبود نیروی انسانی متخصص در کنار توسعه تجهیزات مدرن سرطان‌شناسی در بیمارستان تخصصی سرطان امید بازنشستگان تأمین اجتماعی: معوقات حقوق را زودتر پرداخت کنید یک فرد محکوم به قصاص در اهواز پس از ۳۶ سال آزاد شد درخشش تیم‌های نخبه دانشجویی و دانش‌آموزی ایران در مسابقات رباتیک کره جنوبی بانک رفاه متعلق به تأمین اجتماعی و واگذاری آن به دولت برخلاف قانون است نتایج اعتراضات داوطلبان به آزمون سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ آغاز مهلت ثبت نام بومگردی‌ها برای دریافت پنل خورشیدی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ویژگی‌های هتل مناسب تابستان در مشهد تالاب هورالعظیم همچنان در آتش | حریق در بخش‌های ایرانی مهار شده است برپایی میز خدمت ویژه بازنشستگان کشوری آیا در مدارس پناهگاه ساخته می‌شود؟ + ویدئو راه‌اندازی سامانه مجازی انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ سهل‌انگاری ۲ میلیاردی یک مشهدی به‌خیر گذشت کشف صد‌ها کیلو گوشت خر در موتورسازی متروکه با هوشیاری شهروند مشهدی کدام ضدتعریق‌ها برای پوست بی خطرند؟ اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) روش جدید مجرمان سایبری برای کلاهبرداری از والدین در فصل ثبت نام مدارس پیش‌ثبت نام دانش‌آموزان اتباع در سامانه آموزش پرورش آغاز شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بخشش قاتل دختر جوان پای چوبه دار به حرمت امام رضا(ع)

  • کد خبر: ۳۳۰۵۷۲
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۱
بخشش قاتل دختر جوان پای چوبه دار به حرمت امام رضا(ع)
زن میانسال که خواهان قصاص قاتل دخترش بود، وقتی خواب دید به حرم امام رضا (ع) رفته و قاتل نیز مقابل پای او به زمین افتاده و خواهان بخشش است، با یک شرط خداپسندانه حاضر به گذشت شد.

به گزارش شهرآرانیوز، خرداد سال ۹۴ پسری به کلانتری رفت و گفت: «من دختر مورد علاقه‌ام را کشته‌ام و الان هم جسدش داخل خودروام مقابل کلانتری است.» وی درباره انگیزه خود از این جنایت گفت: «من عاشق شقایق بودم، اما مدتی بعد فهمیدم می‌خواهد با پسر دیگری ازدواج کند. هر چه اصرار کردم که با من ازدواج کند، فایده نداشت تا اینکه با او دعوایم شد و ناخواسته خفه‌اش کردم. حالا هم خیلی پشیمانم و خودم را تسلیم قانون کردم.»

حکم قصاص

به دنبال اظهارات پسر جوان، بلافاصله تحقیقات آغاز و به دستور بازپرس جنایی، جسد شقایق به پزشکی قانونی منتقل شد. با تکمیل تحقیقات، پرونده به دادگاه کیفری ارسال شد و متهم در دفاع از خود گفت: «از اتفاقی که افتاده بسیار پشیمان هستم، در زندان مدام برای مقتول خیرات می‌دهم تا روحش در آرامش باشد. خودم هم نمی‌دانم چرا با دختری که عاشقش بودم این کار را کردم.»، اما اولیای دم خواهان قصاص بودند و باتوجه به درخواست آنها، قضات دادگاه رأی بر قصاص صادر کردند. با وجود برگزاری جلسات صلح و سازش، مادر مقتول همچنان بر قصاص اصرار داشت، اما وقتی متهم برای اجرای حکم پای چوبه دار رفت، اولیای دم به خاطر التماس‌های متهم و وساطت خیرین، به او مهلت دادند.

شرطی برای بخشش

با به پایان رسیدن مهلت، بار دیگر نام پسر جوان در لیست محکومان به قصاص قرار گرفت. اما ساعاتی مانده به اجرای حکم، مادر مقتول با مراجعه به زندان از قصاص قاتل دخترش گذشت و گفت: «نمی‌خواستم رضایت بدهم، چون با خودم می‌گفتم وقتی دختر من زیر خاک است، چرا باید قاتل او زنده باشد. دفعه اول هم که مهلت دادم، به اصرار شوهرم بود. این بار می‌خواستم حکم را اجرا کنم تا اینکه شب گذشته خواب عجیبی دیدم. در حرم امام رضا (ع) بودم و قاتل دخترم خودش را روی زمین انداخته بود و با گریه و زاری از امام رضا (ع) می‌خواست ضامنش شود و او را نجات دهد. آنجا بود که خجالت کشیدم و با خودم گفتم وقتی امام رئوف را ضامن خودش کرده، من باید او را ببخشم. اما یک شرط دارم، من دلم می‌خواست دخترم را در لباس عروسی ببینم، اما نشد. حالا از قاتل می‌خواهم جهیزیه ۸ دختر دم بخت را که وضع مالی خوبی ندارند فراهم کند و هزینه سفر عروس و داماد‌ها به مشهد را نیز بپردازد.» با قبول این شرط از سوی قاتل، وی که از خوشحالی گریه می‌کرد، گفت: «من در تمام این مدت از امام رضا (ع) می‌خواستم که مرا نجات دهد و ضامن نجاتم شود. نذر کرده‌ام به محض آزادی به زیارت امام هشتم بروم.»

منبع:ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->