وزارت علوم خبر داد: پیگیری حقوقی ترور دانشمندان در مجامع بین‌المللی فرماندار مشهد تأکید کرد: ضرورت رعایت الگوی مصرف آب از سوی کشاورزان و واحد‌های تولیدی کاهش ۴۹ درصدی حجم ترافیک مشهد با احداث تقاطع غیرهم‌سطح امام حسن مجتبی(ع) مشهد، پیشرو در توسعه اینترنت اشیا بیش از ۱۷ هزار کیلوگرم کاغذ باطله از ادارات و مراکز خصوصی مشهد در سه ماه نخست سال ۱۴۰۴ جمع‌آوری شد فعالیت هزار و ۴۰۰ دستگاه دوچرخه اشتراکی در ایستگاه‌های بایدو مشهد بازگرداندن کیف پول به صاحبش توسط اتوبوسران امانت‌دار مشهدی اهدای انگشتر سردار شهید حاجی‌زاده به سردار موسوی نفس‌های بریده شهر | هشدار آلودگی هوای مشهد در نیمه دوم سال ۱۴۰۴ قدرت خرید و ارزش حقوق بازنشستگان روز به روز پایین می‌آید | در شرایط حساس از معلولان حمایت کنید پایان عملیات بازگشت بیش از ۱۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۴ از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد ترافیک سنگین در خروجی‌های مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد: باید الزامات مناسب‌سازی سازی تردد افراد دارای معلولیت در پروژه های شهری رعایت شود پیشینه روضه‌خوانی در ایران و خراسان | ذکر مصیبت در روضه‌های کهن صدور ۳۹۹۰ رأی توسط کمیسیون ماده ۱۰۰ مشهد در سه ماهه اول سال ۱۴۰۴ درخواست ساکنان محله پنج تن آل عبا مشهد: تهدید اراضی خاکی و خالی را به فرصت تبدیل کنید دعوت از نهادهای بین‌المللی برای محکومیت اقدامات رژیم صهیونی پیشرفت ۵۲ درصدی کمپ ورزشی شهدای شهرداری مشهد| پروژه تا بهمن‌ماه به بهره‌برداری خواهد رسید آلودگی دست از سر هوای مشهد برنداشت | ثبت بیستمین روز متوالی آلودگی (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

موحدیان: فاز یک خط ۳ مترو مشهد در روز دوشنبه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) با حضور رئیس‌جمهور افتتاح خواهد شد

  • کد خبر: ۳۳۰۱۹۰
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۳
موحدیان: فاز یک خط ۳ مترو مشهد در روز دوشنبه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) با حضور رئیس‌جمهور افتتاح خواهد شد
عضو کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد گفت: ان‌شاءالله در دهه کرامت و در روز دوشنبه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) با حضور رئیس‌جمهور، فاز یک خط سه قطارشهری افتتاح می‌شود و مردم از طریق سه خط به حرم امام‌رضا(ع) مشرف خواهند شد.
اکرم مقدسی
خبرنگار اکرم مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسن موحدیان امروز، ۱۳ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴، در آیین بهره‌برداری از ایستگاه پایانی خط دو قطارشهری (شهید فکوری) مشهد، اظهار کرد: ارکان ترافیک انسان، راه و وسیله نقلیه و اصول ترافیک نیز آموزش فنی-مهندسی، ترافیک و اعمال قاطع قوانین و مقررات است.

وی افزود: وقتی از راه صحبت می‌کنیم، بیشتر اذهان مردم به سمت‌وسوی جاده‌ها می‌رود، در حالی که ما باید در کلانشهر‌ها به فکر مترو باشیم و بدانیم با روش‌های گذشته نمی‌توانیم جمعیت انبوهی را جابه‌جا کنیم. ما باید حتماً به بحث مترو ورود می‌کردیم که انجام شد و در این دوره کار جهادی اتفاق افتاد.

موحدیان با بیان اینکه ایستگاه شهید فکوری زیباترین ایستگاهی بوده که ساخته شده و احداثش در زمان بسیار اندک، کار بسیار بزرگی است، عنوان کرد: ان‌شاءالله در دهه کرامت و در روز دوشنبه هفته جاری با حضور مقام عالی ریاست‌جمهور، فاز یک خط سه افتتاح می‌شود و مردم از طریق سه خط به حرم مشرف خواهند شد.

عضو کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: جمعیت زیادی از بولوارهای آب‌وبرق و صیادشیرازی از طریق بولوار پیروزی و الان از طریق بولوارهای فکوری و نماز خود را به این ایستگاه می‌رسانند و این ایستگاه فعال خواهد بود.

وی اضافه کرد: کمک کنید بتوانیم خطوط سه و چهار را هرچه سریع‌تر با کمک قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) به اتمام برسانیم. ما از مسئله حمل‌ونقل عمومی و اتوبوس هم غافل نشدیم و بیش از ۵۰۰ دستگاه اتوبوس خریدیم که کار مهمی است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->