قالیباف راهی ژنو شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) پوتین و ترامپ دیدار می‌کنند؟ پزشکیان: به بهبود روابط با کشور‌های همسایه و منطقه نیاز داریم نماینده روسیه در وین: آمریکا حرف‌های بیهوده درباره غنی‌سازی صفر ایران را کنار بگذارد ترامپ با ابراز ناامیدی از پوتین از نتانیاهو خواست رویکردش در غزه را تغییر دهد عارف: سالمندان و بازنشستگان سرمایه‌های ملی و ارزشمند کشور هستند سخنگوی دولت: چهارشنبه (۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل نیست| مانعی برای آزادی بیان در لایحه دولت برای فضای مجازی وجود ندارد حماس داشتن اردوگاه آموزش نظامی در لبنان را رد کرد توافق کامبوج و تایلند بر سر آتش‌بس فوری آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ لباسی بالاتر از خدمت و نوکری در دستگاه امام حسین (ع) نیست ادارات و دستگاه‌های دولتی کدام استان‌ها سه شنبه و چهارشنبه (۷ و ۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۱۰ شهید و ۴۰ زخمی در بمباران دو منطقه در غرب خان یونس جلسه مشترک رئیس جمهور و کمیسیون امنیت ملی مجلس برگزار شد ویدئو | ماجرای ترور سردار شادمانی در تعقیب و گریز مسلحانه با عوامل اسرائیل از زبان دختر ایشان هیئت پارلمانی ایران به ریاست قالیباف در ششمین کنفرانس رؤسای مجالس جهان حضور پیدا می‌کند تبدیل ایران به «هاب تولید واکسن و تحقیقات زیست‌پزشکی منطقه» روزنامه اسرائیلی: هدف از انتقال کمک‌ها به غزه، ساکت کردن جامعه جهانی است کاتس: اگر حماس اسرای اسرائیلی را آزاد نکند، در‌های جهنم در غزه گشوده خواهد شد پزشکیان: اتصال اطلاعات هویتی شهروندان، از اولویت‌های دولت در مسیر حکمرانی پاسخ‌گو و فسادستیز است بیانیه تبیینی وزارت اطلاعات پیرامون «نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه» مجلس در حال بررسی طرح تغییر سن ورود به دبستان از ۵ سالگی گرمای شدید و آتش‌سوزی‌های گسترده زندگی مردم جنوب اروپا را مختل کرد پهپاد بمب‌گذاری شده در اربیل عراق منفجر شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه | بقایی: اروپا متوجه عواقب فعال‌سازی مکانیسم ماشه باشد بن‌گویر: به غزه بمب بفرستید، نه غذا اژه‌ای از مقامات قضایی سیستان خواست از همه توان در جهت شناسایی تروریستان استفاده کنند فرانسه: خواهان توافقی جامع با ایران هستیم اما برای گزینه‌ی اسنپ‌بک آماده‌ایم!
سرخط خبرها

نقشه جدید صهیونیست‌ها برای وادارکردن مردم غزه به کوچ اجباری، استخدام یک گروه خلافکار برای ترساندن مردم!

  • کد خبر: ۳۳۰۲۵۳
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۱
نقشه جدید صهیونیست‌ها برای وادارکردن مردم غزه به کوچ اجباری، استخدام یک گروه خلافکار برای ترساندن مردم!
وزارت داخلی (کشور) در غزه اعلام کرد که یک گروه غیرقانونی از حملات رژیم صهیونیستی به مؤسسه امنیتی استفاده کرده و اقدامات متجاوزانه‌ای از جمله حمله به شهروندان و غارت مغازه‌ها و سرقت اموال عمومی و شخصی را مرتکب شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت کشور فلسطین در غزه وابسته به جنبش حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد که یک گروه غیرقانونی از حملات رژیم صهیونیستی به موسسه امنیتی استفاده کرده و اقدامات متجاوزانه‌ای از جمله حمله به شهروندان و غارت مغازه‌ها و سرقت اموال عمومی و شخصی را مرتکب شدند.

این وزارتخانه گزارش داد: یکی از یگان‌های امنیتی در جریان تعقیب این گروه غیرقانونی در ساعات پایانی عصر جمعه بار‌ها هدف حملات مستقیم اسرائیل قرار گرفت و در نتیجه آن یک افسر و یک کودک به شهادت رسیدند.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» ترکیه، وزارت کشور فلسطین در غزه در ادامه اعلام کرد: این اقدامات نشان‌دهنده ابعاد توطئه‌ای است که از سوی مزدورانی که بویی از میهن‌پرستی و وفاداری نبردند، علیه مردم ما در نوار غزه اجرا می‌شود.

این وزارتخانه با تاکید بر اینکه هرگز به مزدوران رژیم اشغالگر اجازه نخواهد داد امنیت شهروندان و اموال آنها را به خطر بیندازند، تعهد داد با تمامی کسانی که بخواهند امنیت را به خطر بیندازند، به شدت برخورد خواهد کرد.

همچنین در این بیانیه آمده است: این اقدامات در چارچوب جنگ نسل‌کشی اسرائیل که با اسلحه گرسنگی و محاصره، محرومیت از غذا و دارو از بیش از ۶۰ روز قبل به اوج خود رسیده، انجام می‌شود.

در ادامه این بیانیه آمده است: یک گروه غیرقانونی از مزدوران رژیم اشغالگر و خرابکار از این شرایط اضطراری برای تهدید جان شهروندان و ایجاد ترس و آشوب در برخی مناطق و محله‌ها استفاده می‌کنند، اما وزارتخانه اقدامات میدانی را برای تعقیب این افراد و مزدوران و محاکمه آنها و مقابله با اقدامات آنها برای ایجاد آشوب و تهدید غیرنظامیان در پیش گرفته است.

به گفته شاهدان عینی، در روز‌های گذشته چند مغازه و محل کسب که اجناس آنها رو به اتمام بود و نیز اموال عمومی و شخصی مورد سرقت مسلحانه قرار گرفتند.

مرحله اول توافق آتش‌بس غزه اوایل مارس سال جاری میلادی به پایان رسید و رژیم صهیونیستی با امتناع از آغاز مذاکرات مربوط به مرحله دوم این توافق، حملات خود علیه نوار غزه را در هجدهم همان ماه ازسرگرفت.

رژیم صهیونیستی از دوم مارس سال جاری میلادی تمامی گذرگاه‌های نوار غزه را مسدود کرده و مانع انتقال کمک‌های غذایی، دارویی و پزشکی و کالا‌های ضروری به این منطقه می‌شود و این امر موجب وخامت شدید شرایط انسانی فلسطینی‌ها شده و این در حالی است که بیشتر آنها برای بقا کاملا به این کمک‌ها وابسته هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->