«شاه نقش» و «قرمز یواش» راهی اکران می‌شوند معرفی اعضای هیئت علمی هجدهمین دوره جایزه جلال مستند «۴۴۴ روز» روی آنتن شبکه دو | روایتی از اتفاقات پس از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران رونمایی از پوستر فیلم سینمایی «قرمز یواش» + عکس فیلم‌های ایرانی راه‌یافته به جشنواره «آوای صلح» نویسنده رنج‌ها | نگاهی به سرگذشت رومن گاری، نویسنده‌ای که با هویت مستعار درخشید زمان برگزاری مراسم «تندیس حافظ» مشخص شد واژه‌هایش شکر بود | یادی از محمدعلی جمالزاده، پدر داستان کوتاه ایران درباره سریال «پلوریبوس» اثر جدید وینس گیلیگان + زمان پخش رونمایی از پوستر فراخوان جشنواره «شعر رضوی» سفری پرماجرا؛ از هویت گمشده تا بازگشت به ریشه ها | نگاهی به پویانمایی سینمایی «یوز» به کارگردانی رضا ارژنگی رونق دوباره کمدی ها | نگاهی به گیشه سینماهای استان خراسان رضوی در مهرماه سریال کمدی «فک و فامیل» برای رمضان ۱۴۰۴ ساخته می‌شود شاهنامه‌خوانی گلاب آدینه در کنسرت ارکستر «میترا»
سرخط خبرها

آغاز پویش مردمی اهدای کتاب به مناطق کم‌برخوردار، در آستانه برگزاری سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

  • کد خبر: ۳۳۰۶۳۲
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۳
آغاز پویش مردمی اهدای کتاب به مناطق کم‌برخوردار، در آستانه برگزاری سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
پویشی فرهنگی با عنوان «کتابخانه مهربانی» در آستانه برگزاری سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این پویش که از سوی خانه فرهنگ ایثار و مهربانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی راه‌اندازی شده، از عموم مردم فرهنگ‌دوست دعوت می‌کند تا با اهدای کتاب‌های شخصی خود، به گسترش فرهنگ مطالعه در مناطق کم‌برخوردار کشور کمک کنند.

در فراخوان این طرح آمده است: شهروندان می‌توانند کتاب‌هایی را که پیش‌تر خوانده‌اند و در کتابخانه‌های شخصی نگهداری می‌شوند، به دست نیازمندان و علاقه‌مندان کتاب در روستاها و مناطق دورافتاده برسانند. این در حالی است که بسیاری از خانواده‌ها در این مناطق، حتی امکان دسترسی به یک جلد کتاب را نیز ندارند. پویش «کتابخانه مهربانی» از سال ۱۳۹۳ فعالیت خود را آغاز کرده و تاکنون زمینه‌ساز جمع‌آوری و ارسال هزاران جلد کتاب به نقاط محروم کشور شده است. امسال نیز با هم‌زمانی با نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، این حرکت فرهنگی رنگ و بویی تازه گرفته و فرصت مشارکت گسترده‌تری برای مردم فراهم شده است.

علاقه‌مندان می‌توانند هدایای کتابی خود را به این نشانی‌ها ارسال کنند: ۱. تهران، میدان بهارستان، خیابان کمال‌الملک، دفتر امور ایثارگران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۲. تهران، خیابان جمهوری، ابتدای خیابان ظهیرالاسلام، بن‌بست خاورمیانه، ساختمان فرهنگ، طبقه همکف.

برای اطلاعات بیشتر و پیوستن به جمع خیرین فرهنگی، با خانه فرهنگ ایثار و مهربانی با شماره ۰۹۹۰۶۷۷۱۶۹۲ تماس بگیرید و سهمی در روشنایی فردای فرزندان این سرزمین داشته باشید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->