تداوم کاهش قیمت طلا در مشهد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۸ تیر ۱۴۰۴) | نوسان دلار در کانال ۸۸ هزار تومان اعلام جزئیات بسته حمایتی وزارت صمت برای گذر از تبعات جنگ ۱۲روزه خرید تضمینی گندم خراسان رضوی از مرز ۳۰۰ هزار تن عبور کرد طلای جهانی در پایین‌ترین قیمت یک هفته گذشته (۱۸ تیر ۱۴۰۴) ساعت تسویه پایا از فردا (۱۹ تیرماه) تغییر می‌کند + جزئیات ابلاغ مشوق‌های صادراتی ویژه صادرکنندگان خرد کلاهبرداری پرداخت وام با «آرم و عنوان بانک مرکزی» رئیس شورای عالی استان‌ها تأکید کرد: لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی برای حمایت از فعالان اقتصادی قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) | سیب‌زمینی کیلویی ۹ هزار تومان شرایط دریافت ارز اربعین ۱۴۰۴ اعلام شد ثبات قیمت بلیت قطار برای ایام اربعین ۱۴۰۴ قیمت جدید نان یارانه‌ای در مشهد اعلام شد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم انتشار اوراق تبعی بیمه‌ای برای اشخاص حقیقی و اوراق تبعی تأمین مالی (۱۷تیر۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | رشد پژو ۲۰۷ دنده‌ای تا محدوده ۱.۲ میلیارد تومان قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | رشد شدید قیمت‌ها با حضور معاون استاندار خراسان رضوی، ایجاد مناطق آزاد مشترک در مرز‌های خراسان رضوی با افغانستان و ترکمنستان بررسی شد قیمت دینار عراق همچنان روندی کاهشی دارد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) ثبت سفارشات جدید واردات شکر از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود بررسی قیمت امروز گوشت قرمز و مرغ در مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی و خورشتی چقدر قیمت دارد؟ ریزش دوباره بورس پس از فقط یک روز مثبت | افت شدید ارزش معاملات (۱۷ تیر ۱۴۰۴) برگزاری نمایشگاه انرژی‌های تجدیدپذیر و بهینه‌سازی مصرف برق، برای اولین بار در مشهد فرودگاه مشهد رکورددار بازگشت حجاج | خدمت‌رسانی به بیش از ۱۵ هزار زائر در ۹ روز ۸۵ درصد جمعیت خراسان رضوی زیر چتر کالابرگ هستند بازدید میدانی از بازار گوشت و  مرغ مشهد | قیمت گوشت قرمز در مرز یک میلیون تومان! آیا اعتبار کالابرگ الکترونیک ویژه دهک‌های اول تا هفتم، ماهانه شارژ خواهد شد؟ ریزش قیمت طلا و سکه در مشهد | سکه ۳ میلیون تومان ارزان‌تر شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) افزایش ۴۵ درصدی بهره‌وری زادوولد دام عشایر با اجرای طرح‌های اصلاح نژاد نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | دلار کانال ۹۰ هزار تومان را از دست داد
سرخط خبرها

لغو محدودیت خریدوفروش حواله و انتقال وکالتی خودرو‌های وارداتی

  • کد خبر: ۳۳۰۷۶۰
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۴
لغو محدودیت خریدوفروش حواله و انتقال وکالتی خودرو‌های وارداتی
در پی بازنگری در ضوابط فروش خودرو‌های وارداتی، محدودیت‌های خرید و فروش حواله و انتقال وکالتی خودرو‌های وارداتی لغو شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی بازنگری در ضوابط فروش خودرو‌های وارداتی، سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان در قالب دستورالعمل جدید فروش خودرو‌های وارداتی، برخی محدودیت‌های پیشین از جمله ممنوعیت خرید و فروش حواله و انتقال وکالتی را لغو کرد.

بر اساس ماده ۴ دستورالعمل شماره ۵۳۰ شورای رقابت، که در گذشته با هدف جلوگیری از سوداگری در بازار خودرو تدوین شده بود، انتقال حقوق ناشی از ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تنها به نام خریدار اولیه مجاز بود و فروش حواله یا واگذاری وکالتی ممنوع اعلام شده بود. با این حال، در متن جدید دستورالعمل فروش که از سوی سازمان حمایت ابلاغ شده، بند‌های مربوط به این محدودیت‌ها حذف شده‌اند.

به‌این‌ترتیب، از این پس خریداران خودرو‌های وارداتی مجاز خواهند بود حواله‌های خود را به دیگران منتقل کرده یا به صورت وکالتی اقدام به واگذاری خودرو کنند؛ تصمیمی که می‌تواند تأثیر قابل‌توجهی بر تسهیل معاملات در بازار و افزایش شفافیت و رقابت ایجاد کند.

البته برخی نسبت به احتمال بازگشت واسطه‌گری و دلالی در بازار ابراز نگرانی کرده‌اند.

محدودیت‌های ماده ۴ از تاریخ ۱۴۰۴/۰۲/۱۲ برای متقاضیان این خودرو‌ها قابلیت اعمال ندارد به شرح زیر است:

۱. حداقل سن متقاضیان خرید خود و ۱۸ سال باشد.

۲. دارا بودن کواینامه راندگی برای متقاضیان خرید خودرو الزامی است.

۳. متقاضیانی که طی ۸ ماه گذشت صدور فاکتور خود و نزد شرکت‌های ایران خودرو و سیمای‌ای ۴ ماه گذشت صدور فاکتور خود و نزد دیگر شرکت‌ها داشت‌اند. امکان ثبت نموده نام و خرید خودرو ندارند.

۴. متقاضیانی که دارای پلاک انتظامی فعال هستند امکان ثبت نام و خرید خود و ندارند.

۵. انتقال امتیاز و حقوق ناشی از خرید خودرو، به اشخاص ثالث (حتی به صورت وکالتی) و نیز فروش حواله خودرو به صورت وکالتی ممنوع است.

۶. امکان صلح در قرار داد وجود ندارد.

۷. عرضه کنده خود و موظف است روش‌های بازدارنده برای جلوگیری از انقل سند حداقل به مد یکسال، ازجمله در رهن گرفتن سند خودرو، اتخاد و اجرا کند.

۸. امکان ثبت نام و خرید خودرو برای اشخاص حقوقی وجود ندارد.

۹. مبلغی از بهای فروش خودرو باید در حساب خریدار موجود باشد که بر اساس نوع برنامه فروش متغیر است:

الف -در روش‌های فروش فوری یا فوق العاده، ۵۰ درصد از مبلغ فروش خودرو بر اساس (بخشنامه اعلامی فروش) باید در حساب بانکی متقاضی باشد و تا پس از خرید خودرو امکان برداشت آن مبلغ وجود ندارد.

ب- در روش پیش فروش، به اندازه مبلغ پیش پرداخت و بر اساس بخشنامه اعلامی فروش) که با توجه به تبصره ماده (۴) آیین نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف کنندگان خودرو و مصوب ۱۳۹۵ هیات وزیران، حداکثر تا ۵۰ درصد از مبلغ فروش خود می‌باشد. باید حساب بانکی متقاضی باشد؛ و تا پس از خرید خودر و امکان برداشت آن مبلغ وجود ندارد.

تبصره: در صورتی که وضعیت بازار از نظر عرضه و تقاضا متعال شود به پیشنهاد کارگروه خودرو و تصویب شورای رقابت، محدودیت‌ها شروط فوق می‌توانند با توجه به مدل خودرو - شرکت تعدیل و باز نگری شوند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->