سناریو‌های پیش‌روی بازار ارز در دوران پساتوافق رفتار محتاطانه سهامداران در بورس امروز | افت ۲۴ هزار واحدی شاخص کل (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) گندم‌کار‌ها قربانی اختلاف دولتی‌ها | پرداخت مطالبات گندم‌کاران باز هم به تأخیر افتاد خریداری برنج ایرانی از کشاورز کیلویی ۸۰ هزار تومان و فروش، ۲۰۰ هزار تومان! افزایش بیش از ۲ میلیون تومانی قیمت سکه در مشهد! (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) اوج‌گیری نرخ ارز و طلا در آستانه دور جدید مذاکرات (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار به ۸۴ هزار تومان رسید افزایش جوجه‌ریزی در تایباد خراسان رضوی قیمت امروز مرغ و گوشت در مشهد اعلام شد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول رئیس هیئت‌مدیره کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور: برای تحقق بیانات رهبری، دست همکاری به سوی وزارت کار دراز می‌کنیم آغاز رتبه‌بندی ایرلاین‌ها | نرخ بلیت هواپیما براساس رتبه ایرلاین‌ها تعیین می‌شود مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران مردم را توصیه به خرید پمپ آب کرد! | شهروندان تاوان سیاست‌های نادرست آبی را پس می‌دهند؟ طرح اصلاح حکم برنامه هفتم در خصوص اختصاص فوق العاده خاص به شهرداری‌ها (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرحله سوم کالابرگ هنوز مصوب نشده است قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | سیب کیلویی ۳۵ هزار تومان ساعت کاری جدید بانک‌های خصوصی اعلام شد | آیا بانک‌ها روز‌های پنجشنبه تعطیل هستند؟ تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر امنیت شغلی، مسکن کارگری و کاهش حوادث ناشی از کار معاون وزیر کشاورزی: گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد وام مسکن ۲ میلیارد تومانی و ودیعه مسکن ۵۰۰ میلیون تومانی ویژه اعضای هیئت‌علمی پرواز مشهد-کراچی فردا (یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) انجام می‌شود پیش‌بینی قیمت دلار، فردا (یکشنبه، ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری خرداد از روز دوشنبه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت سکه و طلا (یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) سرمایه‌گذاری ۴.۳ میلیارد دلاری برای توسعه میدان‌های گازی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دناپلاس توربو یک میلیارد و ۱۶۵ میلیون تومان قیمت خورد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | چانگان CS۵۵، به دو میلیارد و ۶۴۰ میلیون تومان رسید درخواست از مردم برای پیوستن به پویش صرفه‌جویی مصرف برق | هر مشترک فقط با خاموش‌کردن یک لامپ وام ودیعه مسکن به مجرد‌ها هم تعلق می‌گیرد؟ درآمد مالیاتی در مدت ۳ سال، ۴برابر شد
سرخط خبرها

رئیس جامعه حرفه‌ای هتل‌آپارتمان‌داران خراسان رضوی: ناترازی مالیاتی با درآمد صنعت هتلینگ همخوانی ندارد

  • کد خبر: ۳۳۱۱۵۰
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۸
رئیس جامعه حرفه‌ای هتل‌آپارتمان‌داران خراسان رضوی: ناترازی مالیاتی با درآمد صنعت هتلینگ همخوانی ندارد
رئیس جامعه حرفه‌ای هتل‌آپارتمان‌داران خراسان رضوی گفت: چالش دیگر در راستای این صنعت به شفاف‌سازی مالیاتی باز می‌گردد. مالیاتی که برای واحد‌های اقامتی در نظر گرفته می‌شود، با میزان سرمایه‌گذاری و درآمدزایی آنها همخوانی ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد نیکو در خصوص وضعیت فعلی هتل‌آپارتمان‌های مشهد اظهار کرد: وضعیت صنعت هتل آپارتمان در استان به ویژه شهر مشهد کاملا نامطلوب است و مهم‌ترین چالش پیش روی هتل آپارتمان‌ها، هزینه‌های سرسام‌آور انرژی به ویژه مبالغ پرداختی به شرکت گاز است؛ لذا جامعه حرفه‌ای هتل‌آپارتمان‌داران نیازمند توجه دولتمردان هستند تا در زمینه تعرفه‌‎های انرژی برای این مراکز اقامتی تعادلی برقرار کنند، چراکه این مراکز نیازمند حمایت هستند.

وی با انتقاد شدید از عملکرد شهرداری در خصوص تحمیل هزینه‌های غیرکارشناسی جمع‌آوری پسماند، اضافه کرد: مبالغ هنگفتی بابت پسماند از این مراکز دریافت می‌شود که فاقد هرگونه کارشناسی دقیق و برنامه‌ریزی مدون است.

نیکو ادامه داد: این در حالی است که در صورت کارشناسی صحیح، این مبالغ به مراتب کمتر خواهد بود. اکنون با مبالغ دریافتی از هتل آپارتمان‌ها می‌توان یک کارخانه کمپوست احداث کرد و با بازیافت پسماند علاوه بر کمک به حفظ محیط زیست و درآمدزایی نیز از این راه داشت.

رئیس جامعه حرفه‌ای هتل‌آپارتمان‌داران خراسان رضوی بیان کرد: مبنای محاسبه هزینه‌های پسماند بر اساس پیک اشغال هتل آپارتمان در طول سال است، در حالی که در بسیاری از فصل‌ها میزان اشغال به مراتب کمتر است.

وی عنوان کرد: حدود ۸۰ درصد از درآمد فعالان این حوزه صرف پرداخت هزینه‌های دولتی از قبیل آب، برق، مالیات و عوارض می‌شود که این امر فعالیت این مراکز را با چالش جدی مواجه کرده است.

نیکو گفت: در حالی که فعالان بخش خصوصی با سرمایه‌گذاری‌های هنگفت، به کارآفرینی و اشتغال‌زایی در این حوزه می‌پردازند و به نوعی از بدنه دولت خارج شده‌اند، اما متاسفانه با بی‌مهری و عدم حمایت مسئولان مواجه هستند.

وی گفت: اگر گردشگری رونق نگیرد و مسئولان با دیدگاه حمایتی به این حوزه نگاه نکنند مشکلات روز به روز بیشتر شده و گره‌های این صنعت کورتر خواهد شد. با توجه به اینکه هتل‌آپارتمان‌ها نقش مهمی در کارآفرینی و ارزآوری ایفا می‌کنند نیازمند حمایت جدی دولت هستند و در نتیجه ما خواستار تغییر نگرش مسئولان در این حوزه هستیم.

وی تصریح کرد: چالش دیگر در راستای این صنعت به شفاف‌سازی مالیاتی باز می‌گردد. مالیاتی که برای واحد‌های اقامتی در نظر گرفته می‌شود، با میزان سرمایه‌گذاری و درآمدزایی آنها همخوانی ندارد.

نیکو عنوان کرد: دغدغه ما این است که سازمان امور مالیاتی تراز مناسبی برای دریافت مالیات در نظر نمی‌گیرد. فردی در این حوزه سرمایه‌گذاری و کارآفرینی کرده است که همین اتفاق در وهله اول باعث ارزآوری برای کشور شده است، پس توقع می‌رود که در زمان دریافت مالیات نیز از او حمایت شده تا سرمایه بخش خصوصی نیز حفظ شود

وی به برنامه‌های حمایتی برای هتل‌آپارتمان‌داران اشاره کرد و افزود: در جلسه‌ای که با معاونت ریاست جمهوری، آقای دکتر عارف داشتیم، مشکلات این حوزه توسط آقای مادرشاهیان- رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران خراسان رضوی مطرح شد؛ در مجموع تقاضای ما این است که تسهیلات بانکی در اختیار ما قرار گیرد تا بتوانیم کیفیت و کمیت خدمات اقامتی را بالا ببریم. هتل‌آپارتمان‌ها دائماً میزبان مهمانان هستند که این میزبانی هزینه‌هایی دارد.

نیکو بیان کرد: هر دو تا سه سال یک بار باید تغییراتی در مجموعه ایجاد شود و تمام کلیات و جزئیات، به‌ویژه بهداشت، به استاندارد‌های لازم برسد. این استاندارد‌ها هزینه‌بر هستند و درآمد حاصل از آنها، کفاف این هزینه‌ها را نمی‌دهد.

وی ادامه داد: در نهایت می‌توان توقع داشت که دولت وامی را در اختیار جامعه هتل‌آپارتمان‌داران قرار دهد و برای هر استان نیز میزان آن را مشخص کند تا انجمن در نهایت بتواند با توجه به شرایط این وام را به مجموعه‌هایی که نیاز به بازسازی دارند و استاندارد‌ها را رعایت می‌کنند، تخصیص دهد و بهتر است که بازپرداخت آن نیز طولانی و با سود کم باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->