آغاز عملیات گسترده پاکسازی مبادی ورودی مشهد از ۲۸ مردادماه تا پایان دهه آخر صفر نگاهی به زندگی کریم طاهرزاده بهزاد طراح ماندگارترین بنا‌های عصر پهلوی اول در مشهد | خدمت شش‌ساله آقای معمار خدمت رسانی ۵۸۰۰ پاکبان مشهدی در روز‌های پایانی ماه صفر آمادگی آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اسکان ۱۷۲ هزار نفر در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ فرهمندی: در دوره ششم مدیریت شهری، نگاه ویژه‌ای به توسعه شهر و اجرای پروژه‌ها داشتیم محمدیان‌یزدی: اتصال بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز مشکل ارتباطات محور شمالی‌جنوبی را حل می‌کند استاندار خراسان رضوی: پروژه اتصال بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز، گره ترافیکی بزرگی را در منطقه باز می‌کند + فیلم شهردار مشهد مقدس: نباید اجازه دهیم مشهد از نظر زیست‌محیطی به تهران دوم تبدیل شود + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: کمبود منابع، مانع کار ما نشده است کیفیت هوای مشهد همچنان در شرایط «قابل قبول» (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) مدیر کل امور مالیاتی خراسان رضوی خبر داد: پرداخت حدود ۸۳۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی به شهرداری ها، فرمانداری‌ها و دهیاری‌های استان مترو و اتوبوس در مشهد طی ۳ روز پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ رایگان شد آماده‌باش اورژانس مشهد در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ | استقرار ۳ هزار تکنسین فوریت‌های پزشکی پیرامون حرم امام‌رضا(ع) بهره‌برداری از پروژه اتصال بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز در مشهد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: ۹ هزار جای‌پارک و ۵۱ مکان اسکان موقت آماده خدمت‌رسانی به زائران دهه پایانی صفر | ما در حوزه قطارشهری، با کمبود واگن مواجه هستیم پروژه اتصال بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز مشهد، فردا (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) به بهره‌برداری می‌رسد تسهیل دسترسی زائران و شهروندان به خدمات شهری در مشهد با به‌روزرسانی لایه‌های مکانی نقشه مشهد محدودیت‌های ترافیکی ایام شهادت امام‌رضا(ع) در مشهد از پنجشنبه (۳۰ مرداد ۱۴۰۴) اعمال خواهد شد مشهد؛ اولِ عشق است آخرِ صفر
سرخط خبرها

شهردار مشهد مقدس: عملیات اجرایی پروژه ۴۰۵۲ واحد مسکن ارزان‌قیمت در حاشیه شهر مشهد از هفته آینده آغاز می‌شود + فیلم

  • کد خبر: ۳۳۱۳۳۷
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۳
شهردار مشهد مقدس: عملیات اجرایی پروژه ۴۰۵۲ واحد مسکن ارزان‌قیمت در حاشیه شهر مشهد از هفته آینده آغاز می‌شود + فیلم
عبدالرضا گلپایگانی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، محمدرضا قلندرشریف شهردار مشهدمقدس، نمایندگان مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی، سیدحسن حسینی فرماندار مشهدمقدس و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر و مدیران شهری و استانی صبح امروز (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) از روند احداث پروژه ۴۰۵۲ واحدی مسکن ارزان‌قیمت در حاشیه شهر مشهد بازدید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف در جریان این بازدید اظهار کرد: پروژه ۴۰۵۲ واحدی حاشیه شهر مشهد که در قالب پروژه‌های بازآفرینی است، از موضوعات مهمی بوده که جهت کمک به بهسازی و بازسازی معابر شهرک شهید رجایی در شهرداری و شورای اسلامی شهر مشهد دنبال شده است. معابر باید طبق طرح تفصیلی مصوب بازگشایی شده و درنتیجه موجب ارتقای سطح رفاه مردم شوند.

تعداد بازدید : 385

وی افزود: در جلسه و بازدید میدانی که با حضور مدیرعامل سازمان بازآفرینی شهری و نمایندگان مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی داشتیم، موضوعات درباره این پروژه به صورت شفاف بیان شد. هدف شهرداری این است که سهم مردم در این پروژه هرچه بیشتر شود و ورود شرکت بازآفرینی هم با همین هدف صورت گرفته است. شرکت بازآفرینی شهری کشور قول داده که در این پروژه حتماً مشارکت کند. این مشارکت به‌نفع مردم خواهد بود و ما نیز از آن استقبال کرده و با آن همراهی می‌کنیم.

قلندرشریف تأکید کرد: این کار را معطل موضوعات اداری نخواهیم کرد. ما بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر مشهد، قرارداد مشارکتی را با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به عنوان یک نهاد انقلابی حامی محرومان منعقد کرده‌ایم.

وی افزود: این پروژه در محدوده بسیار خوبی بوده و کلیه خدمات در آن در نظر گرفته شده است؛ ضمن اینکه یک پارک به‌وسعت ۷۷ هکتار نیز در مجاورت آن ایجاد شده است و موجب ارزشمندترشدن پروژه خواهد شد. از سوی دیگر، این‌گونه فعالیت‌ها در حوزه شهر، سرمایه‌گذاری در حاشیه شهر برای ارتقای مسائل مختلف فرهنگی و اجتماعی و نیز توسعه مناسب و ارزشمند مشهد به سمت شرق است.

شهردار مشهد مقدس در ادامه گفت: شروع عملیات اجرای این پروژه، منوط به پیگیری موضوعات اداری نخواهد بود. آغاز عملیات اجرایی پروژه، هم‌زمان با مرحله نهایی انعقاد قرارداد با بنیاد است که طی یک هفته آینده، عملیاتی خواهد شد و بلافاصله بعد از آن نیز بنیاد عملیات اجرایی را آغاز خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->