نامه ایران به شورای امنیت درباره اعتراف ترامپ در مورد نقش آمریکا در حمله اسرائیل به تهران تجاوز نظامیان صهیونیست به خاک سوریه وزیر اقتصاد: ایجاد چشم‌انداز روشن برای سرمایه‌گذاران ضروری است پزشکیان: تصویب منشور کوروش نماد تداوم حضور ایران در وجدان تمدن بشری است توسعه تجارت و همکاری‌های مرزی، ضامن امنیت و رشد اقتصادی دو کشور مسکو: روابط با ایران فارغ از شرایط سیاسی توسعه خواهد یافت قالیباف پاکستان را به مقصد تهران ترک کرد داستان‌سرایی ضدایرانی رسانه آمریکایی کشف آثار جراحی مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی به گروگان گرفته شده توسط رژیم اسرائیل روایت قالیباف از تلاش آمریکا برای آتش‌بس در جنگ ۱۲ روزه کنایه عراقچی به یاوه‌گویی‌های نتانیاهو واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه به قبول مسئولیت تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران از سوی ترامپ تأکید قالیباف بر ارتقای تعاملات‌ اقتصادی ایران‌ و پاکستان با تسهیل امور بانکی و تجارت‌ آزاد ادعای گروسی: ایران هنوز می‌تواند سلاح اتمی بسازد معاون وزیر امور خارجه: موشک‌ها برای حفظ حاکمیت ملی و تمامیت ارضی کشور هستند و موضوع مذاکره نیستند وزیر میراث فرهنگی: تصویب «منشور کوروش» نشانه جایگاه تمدنی ایران در عدالت و کرامت انسانی است قائم‌پناه: باید کمک کنیم کشور با هم‌افزایی و دوری از سهم‌خواهی‌های بی‌ثمر، از مشکلات عبور کند آیت‌الله علم‌الهدی: رهبر ایران، قدرتمندترین رهبر جهان است| ترس آمریکا از جوانان با استعداد ایرانی رهبر انصارالله: نقش جبهه‌های پشتیبان غزه طی ۲ سال بارز بود تقدیر زیاد نخاله از ایران به خاطر حمایت از ملت فلسطین گروسی: راه‌حل فوری درباره ایران وجود ندارد بسته مشکوک در پایگاه نظامی آمریکا چندین نظامی را راهی بیمارستان کرد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) درگیری تازه مرزی میان طالبان و پاکستان (۱۶ آبان ۱۴۰۴) ماجرای غش کردن فردی در دفتر کار ترامپ چیست؟ حمله جدید آمریکا به یک قایق در دریای کارائیب ۳ کشته برجای گذاشت قالیباف: باید کشور‌های اسلامی در مقابل رژیم صهیونیستی ایستادگی کنند حملات نظامیان صهیونیست به کرانه باختری ادامه دارد (۱۶ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تجهیز جنگنده‌های ارتش جمهوری اسلامی به موشک‌های بومی دورایستا

  • کد خبر: ۳۳۱۴۱۰
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۹
تجهیز جنگنده‌های ارتش جمهوری اسلامی به موشک‌های بومی دورایستا
فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی گفت: تمام جنگنده‌های نیروی هوایی به مهمات، تجهیزات و موشک‌های دورایستای ساخت داخل مجهز شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی روز پنجشنبه (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) در حاشیه آیین تکریم و معارفه فرماندهان قدیم و جدید پایگاه چهارم شکاری وحدتی دزفول، در گفت‌و‌گو با خبرنگاران تأکید کرد: نیروی هوایی مقتدر ارتش جمهوری اسلامی در آماده‌ترین سطح خود قرار دارد و آماده اجرای فرامین فرماندهی کل قوا است.

وی با بیان اینکه نیروی هوایی با تمام قدرت آماده دفاع از آسمان کشور است، افزود: امروز نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی از نظر تعمیر، نگهداری و بازآمد و همچنین آموزش، نیروی انسانی و دستیابی به تجهیزات پیشرفته از هر روزی آماده‌تر است.

فرمانده نهاجا گفت: نیروی هوایی با اقدام‌های بسیار خوب صنعت دفاعی کشور، امروز به انواع تسلیحات پیشرفته مجهز و به روز شده است.

وی به مردم ایران این قول را داد که سربازان حضرت آقا در نیروی هوایی ارتش تا آخرین قطره خون از آسمان نظام مقدس جمهوری اسلامی وایران عزیز دفاع خواهند کرد.

در این آیین امیر خلبان جواد ولدی فرمانده پیشین پایگاه چهارم شکاری دزفول تکریم و امیر خلبان فرشید چگینی فرمانده جدید این پایگاه معارفه شد.

پایگاه چهارم شکاری وحدتی دزفول ۱۴۷ شهید تقدیم کرده است؛ این پایگاه با انجام یک هزار و ۵۱۵ سورتی پرواز برون مرزی در دوران دفاع مقدس نقش مهمی در بمباران مواضع دشمن بعثی و پشتیبانی از رزمندگان داشت.

دزفول در شمال خوزستان در دوران دفاع مقدس مورد اصابت ۱۷۶ موشک دوربرد، ۴۸۹ بمب و راکت و پنج هزار و ۸۲۱ گلوله توپ دشمن قرار گرفت.

شهرستان دزفول در طول دوران دفاع مقدس بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ شهید تقدیم میهن اسلامی کرد. به پاس این پایداری در هفتمین سال جنگ تحمیلی، به پیشنهاد دولت وقت، دزفول به عنوان شهر نمونه مقاومت کشور معرفی و در چهارم خرداد ۱۳۶۶ لوح زرینی به مردم دزفول اعطا شد و به همین مناسبت چهارم خرداد به نام روز مقاومت و پایداری مردم دزفول در تقویم رسمی جمهوری اسلامی نامگذاری شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->