نیاز شدید شهرداری غزه به ماشین آلات سنگین برای کشف اجساد از زیر آوارها لبنان درخواست اسرائیل برای مذاکره سیاسی را رد کرد ورود اسرائیلی به برخی اماکن تایلند ممنوع شد نخست وزیر عراق: سیاست «فشار بر ایران» بدون نتیجه است دیدار مشاور امنیت ملی عراق با عراقچی + فیلم نتانیاهو و لاپید یکدیگر را تهدید کردند درخواست مصر از اسرائیل و حماس برای پایبندی به آتش‌بس غزه شهادت بیش از ۱۰۰ نفر در غزه پس از آغاز آتش‌بس اسیر سالمند فلسطینی در زندان‌های اسرائیل به شهادت رسید عراقچی به اظهارات ضدایرانی وزیر خارجه لهستان واکنش نشان داد ترامپ: اوکراین در جنگ پیروز نخواهد شد نقض آتش‌بس توسط اسرائیل ادامه دارد | پرواز گسترده پهپاد‌ها بر فراز ضاحیه بیروت + فیلم (۲۸ مهر ۱۴۰۴) شهادت ۲۷۰ نفر در لبنان توسط اسرائیل از زمان برقراری آتش بس (۲۸ مهر ۱۴۰۴) لاریجانی: سوءاستفاده آمریکا و اسرائیل از آسمان عراق پیگیری می‌شود گفتگوی تلفنی وزرای خارجه روسیه و آمریکا مقدم‌فر: رژیم صهیونیستی در باتلاق شکست‌ها دست‌وپا می‌زند ۲۰۰ نظامی آمریکایی وارد اراضی اشغالی شدند (۲۸ مهر ۱۴۰۴) عملیات‌های متعدد نیروهای امنیتی عراق علیه بقایای داعش وزیر کشور: امنیت مرزها پایدار است ادعا‌های تکراری نتانیاهو علیه ایران و محور مقاومت شکایت از صادرات سلاح آلمان به اسرائیل تأکید بر ضرورت اعدام اسرای فلسطینی لاپید: اسرائیل خطرناک‌ترین بحران سیاسی تاریخ خود را تجربه می‌کند زلنسکی برای حضور در نشست پوتین و ترامپ اعلام آمادگی کرد نماینده پوتین با عراقچی دیدار کرد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) بالگرد رزمی نیروی دریایی آمریکا در کالیفرنیا سقوط کرد (۲۸ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تجهیز جنگنده‌های ارتش جمهوری اسلامی به موشک‌های بومی دورایستا

  • کد خبر: ۳۳۱۴۱۰
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۹
تجهیز جنگنده‌های ارتش جمهوری اسلامی به موشک‌های بومی دورایستا
فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی گفت: تمام جنگنده‌های نیروی هوایی به مهمات، تجهیزات و موشک‌های دورایستای ساخت داخل مجهز شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی روز پنجشنبه (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) در حاشیه آیین تکریم و معارفه فرماندهان قدیم و جدید پایگاه چهارم شکاری وحدتی دزفول، در گفت‌و‌گو با خبرنگاران تأکید کرد: نیروی هوایی مقتدر ارتش جمهوری اسلامی در آماده‌ترین سطح خود قرار دارد و آماده اجرای فرامین فرماندهی کل قوا است.

وی با بیان اینکه نیروی هوایی با تمام قدرت آماده دفاع از آسمان کشور است، افزود: امروز نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی از نظر تعمیر، نگهداری و بازآمد و همچنین آموزش، نیروی انسانی و دستیابی به تجهیزات پیشرفته از هر روزی آماده‌تر است.

فرمانده نهاجا گفت: نیروی هوایی با اقدام‌های بسیار خوب صنعت دفاعی کشور، امروز به انواع تسلیحات پیشرفته مجهز و به روز شده است.

وی به مردم ایران این قول را داد که سربازان حضرت آقا در نیروی هوایی ارتش تا آخرین قطره خون از آسمان نظام مقدس جمهوری اسلامی وایران عزیز دفاع خواهند کرد.

در این آیین امیر خلبان جواد ولدی فرمانده پیشین پایگاه چهارم شکاری دزفول تکریم و امیر خلبان فرشید چگینی فرمانده جدید این پایگاه معارفه شد.

پایگاه چهارم شکاری وحدتی دزفول ۱۴۷ شهید تقدیم کرده است؛ این پایگاه با انجام یک هزار و ۵۱۵ سورتی پرواز برون مرزی در دوران دفاع مقدس نقش مهمی در بمباران مواضع دشمن بعثی و پشتیبانی از رزمندگان داشت.

دزفول در شمال خوزستان در دوران دفاع مقدس مورد اصابت ۱۷۶ موشک دوربرد، ۴۸۹ بمب و راکت و پنج هزار و ۸۲۱ گلوله توپ دشمن قرار گرفت.

شهرستان دزفول در طول دوران دفاع مقدس بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ شهید تقدیم میهن اسلامی کرد. به پاس این پایداری در هفتمین سال جنگ تحمیلی، به پیشنهاد دولت وقت، دزفول به عنوان شهر نمونه مقاومت کشور معرفی و در چهارم خرداد ۱۳۶۶ لوح زرینی به مردم دزفول اعطا شد و به همین مناسبت چهارم خرداد به نام روز مقاومت و پایداری مردم دزفول در تقویم رسمی جمهوری اسلامی نامگذاری شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->