‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه
سرخط خبرها

امیر واحدی: نبروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آمادگی کامل قرار دارد

  • کد خبر: ۳۳۱۴۲۲
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۱
امیر واحدی: نبروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آمادگی کامل قرار دارد
فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: به همه کشور‌های دنیا، همسایگان، دوستان و دشمنان می‌گوییم که دکترین کشور ما دفاعی است، اما در مقابل هر حمله دشمن با قدرت پاسخ می‌دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر حمید واحدی در حاشیه آئین اعطای نشان فداکاری به خانواده شهدای نیروی هوایی ارتش در جمع خبرنگاران، بیان کرد: نیروی هوایی هم در دوران انقلاب که آن روز پرافتخار دیدار با حضرت امام در ۱۹ بهمن را رقم زدند و ما نیز به این روز که در ایام الله دهه فجر است افتخار می‌کنیم. حضرت آقا نیز برای این روز ارزش خاصی قائل هستند و در هر شرایطی مراسم این روز را برگزار کردند و امسال نیز دیدیم که در روز نیروی هوایی فرمایشات ارزشمندی داشتند.

وی در ادامه اظهار کرد: فرمایشات مقام معظم رهبری همواره ارزشمند است، اما از آنجا که اکنون در برهه بسیار حساسی از وضعیت جهان هستیم، فرمایشات مقام معظم رهبری مسیر روشنی را برای ما ترسیم کرد. سربازان حضرت آقا در نیروی هوایی ارتش هر ساله از ۱۹ بهمن سال کار خود را آغاز می‌کنند.

امیر واحدی با بیان اینکه فرمایشات حضرت آقا نصب العین ما قرار می‌گیرد، گفت: ما در این مسیر حرکت می‌کنیم و خدا را شکر در دوران انقلاب با حضور کارکنان نیروی هوایی در مدرسه علوی، در قائله کردستان و در هشت سال دوران دفاع مقدس که ما صد در صد تحریم بودیم، دلیرمردان ارتش در نیروی هوایی با قدرت جنگیدند و در مقابل دشمن بعثی ایستادند.

فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: واقعا اگر نیروی هوایی نبود، ماشین صدام می‌آمد. این پیشکسوتان و شهدای ما بودند که جلوی صدام ایستادند. بعد از آن نیز قائله جنگ تحمیلی که تمام شد، نیروی هوایی با قدرت به سمت سازندگی و خوداتکایی پیش رفت و در همه شرایط و در بحران‌ها پشت ملت خود ایستاد. بنده خدا را شکر می‌کنم که نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران امروز سراپاتر و آماده‌تر و بااقتدارتر و متکی به صنعت داخلی روی پای خود ایستاده است.

وی در ادامه تاکید کرد: من و همه همکاران ما افتخار می‌کنند که در وعده صادق اعلام کردند که به هیچ وجه پا پس نخواهند کشید و اقدامات خوبی در خصوص تجهیزات و بهینه سازی و به روزآمد تجهیزات ما شد. آمادگی صد در صدی را داریم و آماده فرمان مقام معظم رهبری هستیم.

وی در ادامه تاکید کرد: ریاست محترم بنیاد شهید حق مطلب را در برنامه امروز ادا کردند. مقام معظم رهبری این نشان را به ارتش دادند و فرمانده ولایی، مردمی و دوست داشتنی و فرمانده مقتدر ارتش این مراسم‌ها را برگزار می‌کنند که جوانان ما ببینند ما همواره از خانواده‌های شهدا و پیشکسوتان خود قدردانی می‌کنیم و هیچ وقت آنان را رها نمی‌کنیم. به خصوص اینکه جوانان باید مراقب جنگ شناختی باشند که دشمن خیلی بر روی آن کار می‌کند تا فکر جوانان را عوض کند. خدا را شکر می‌کنم که در ارتش جمهوری اسلامی ایران اتفاق‌های خوبی افتاده و ما سعی می‌کنیم تا تمام تلاش خود را برای تبیین و مبارزه با جنگ شناختی دشمن به کار بگیریم.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: من فکر می‌کنم موفقیت‌های خوبی در این حوزه داشتیم. جوانان آینده سازان ارتش هستند و باید این مراسمات را ببینند تا راه شهدا را ادامه دهند و با قدرت بیشتر پشت ولایت فقیه خود بایستند.

فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، تاکید کرد: دکترین کشور ما دکترین دفاعی است، اما در مقابل هر حمله‌ای با قدرت خواهیم ایستاد. مردم شریف ما بدانند که سربازان ولایت در نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با قدرت و اقتدار پشت مردم و نظام ایستاده و اجازه هیچ دست درازی را به دشمنان نمی‌دهند و تا آخرین قطره خون خود از کشور دفاع خواهند کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->