سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است
سرخط خبرها

امیر واحدی: نبروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آمادگی کامل قرار دارد

  • کد خبر: ۳۳۱۴۲۲
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۱
امیر واحدی: نبروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آمادگی کامل قرار دارد
فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: به همه کشور‌های دنیا، همسایگان، دوستان و دشمنان می‌گوییم که دکترین کشور ما دفاعی است، اما در مقابل هر حمله دشمن با قدرت پاسخ می‌دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر حمید واحدی در حاشیه آئین اعطای نشان فداکاری به خانواده شهدای نیروی هوایی ارتش در جمع خبرنگاران، بیان کرد: نیروی هوایی هم در دوران انقلاب که آن روز پرافتخار دیدار با حضرت امام در ۱۹ بهمن را رقم زدند و ما نیز به این روز که در ایام الله دهه فجر است افتخار می‌کنیم. حضرت آقا نیز برای این روز ارزش خاصی قائل هستند و در هر شرایطی مراسم این روز را برگزار کردند و امسال نیز دیدیم که در روز نیروی هوایی فرمایشات ارزشمندی داشتند.

وی در ادامه اظهار کرد: فرمایشات مقام معظم رهبری همواره ارزشمند است، اما از آنجا که اکنون در برهه بسیار حساسی از وضعیت جهان هستیم، فرمایشات مقام معظم رهبری مسیر روشنی را برای ما ترسیم کرد. سربازان حضرت آقا در نیروی هوایی ارتش هر ساله از ۱۹ بهمن سال کار خود را آغاز می‌کنند.

امیر واحدی با بیان اینکه فرمایشات حضرت آقا نصب العین ما قرار می‌گیرد، گفت: ما در این مسیر حرکت می‌کنیم و خدا را شکر در دوران انقلاب با حضور کارکنان نیروی هوایی در مدرسه علوی، در قائله کردستان و در هشت سال دوران دفاع مقدس که ما صد در صد تحریم بودیم، دلیرمردان ارتش در نیروی هوایی با قدرت جنگیدند و در مقابل دشمن بعثی ایستادند.

فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: واقعا اگر نیروی هوایی نبود، ماشین صدام می‌آمد. این پیشکسوتان و شهدای ما بودند که جلوی صدام ایستادند. بعد از آن نیز قائله جنگ تحمیلی که تمام شد، نیروی هوایی با قدرت به سمت سازندگی و خوداتکایی پیش رفت و در همه شرایط و در بحران‌ها پشت ملت خود ایستاد. بنده خدا را شکر می‌کنم که نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران امروز سراپاتر و آماده‌تر و بااقتدارتر و متکی به صنعت داخلی روی پای خود ایستاده است.

وی در ادامه تاکید کرد: من و همه همکاران ما افتخار می‌کنند که در وعده صادق اعلام کردند که به هیچ وجه پا پس نخواهند کشید و اقدامات خوبی در خصوص تجهیزات و بهینه سازی و به روزآمد تجهیزات ما شد. آمادگی صد در صدی را داریم و آماده فرمان مقام معظم رهبری هستیم.

وی در ادامه تاکید کرد: ریاست محترم بنیاد شهید حق مطلب را در برنامه امروز ادا کردند. مقام معظم رهبری این نشان را به ارتش دادند و فرمانده ولایی، مردمی و دوست داشتنی و فرمانده مقتدر ارتش این مراسم‌ها را برگزار می‌کنند که جوانان ما ببینند ما همواره از خانواده‌های شهدا و پیشکسوتان خود قدردانی می‌کنیم و هیچ وقت آنان را رها نمی‌کنیم. به خصوص اینکه جوانان باید مراقب جنگ شناختی باشند که دشمن خیلی بر روی آن کار می‌کند تا فکر جوانان را عوض کند. خدا را شکر می‌کنم که در ارتش جمهوری اسلامی ایران اتفاق‌های خوبی افتاده و ما سعی می‌کنیم تا تمام تلاش خود را برای تبیین و مبارزه با جنگ شناختی دشمن به کار بگیریم.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: من فکر می‌کنم موفقیت‌های خوبی در این حوزه داشتیم. جوانان آینده سازان ارتش هستند و باید این مراسمات را ببینند تا راه شهدا را ادامه دهند و با قدرت بیشتر پشت ولایت فقیه خود بایستند.

فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، تاکید کرد: دکترین کشور ما دکترین دفاعی است، اما در مقابل هر حمله‌ای با قدرت خواهیم ایستاد. مردم شریف ما بدانند که سربازان ولایت در نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با قدرت و اقتدار پشت مردم و نظام ایستاده و اجازه هیچ دست درازی را به دشمنان نمی‌دهند و تا آخرین قطره خون خود از کشور دفاع خواهند کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->