سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر
سرخط خبرها

امیر واحدی: نبروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آمادگی کامل قرار دارد

  • کد خبر: ۳۳۱۴۲۲
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۱
امیر واحدی: نبروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آمادگی کامل قرار دارد
فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: به همه کشور‌های دنیا، همسایگان، دوستان و دشمنان می‌گوییم که دکترین کشور ما دفاعی است، اما در مقابل هر حمله دشمن با قدرت پاسخ می‌دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر حمید واحدی در حاشیه آئین اعطای نشان فداکاری به خانواده شهدای نیروی هوایی ارتش در جمع خبرنگاران، بیان کرد: نیروی هوایی هم در دوران انقلاب که آن روز پرافتخار دیدار با حضرت امام در ۱۹ بهمن را رقم زدند و ما نیز به این روز که در ایام الله دهه فجر است افتخار می‌کنیم. حضرت آقا نیز برای این روز ارزش خاصی قائل هستند و در هر شرایطی مراسم این روز را برگزار کردند و امسال نیز دیدیم که در روز نیروی هوایی فرمایشات ارزشمندی داشتند.

وی در ادامه اظهار کرد: فرمایشات مقام معظم رهبری همواره ارزشمند است، اما از آنجا که اکنون در برهه بسیار حساسی از وضعیت جهان هستیم، فرمایشات مقام معظم رهبری مسیر روشنی را برای ما ترسیم کرد. سربازان حضرت آقا در نیروی هوایی ارتش هر ساله از ۱۹ بهمن سال کار خود را آغاز می‌کنند.

امیر واحدی با بیان اینکه فرمایشات حضرت آقا نصب العین ما قرار می‌گیرد، گفت: ما در این مسیر حرکت می‌کنیم و خدا را شکر در دوران انقلاب با حضور کارکنان نیروی هوایی در مدرسه علوی، در قائله کردستان و در هشت سال دوران دفاع مقدس که ما صد در صد تحریم بودیم، دلیرمردان ارتش در نیروی هوایی با قدرت جنگیدند و در مقابل دشمن بعثی ایستادند.

فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: واقعا اگر نیروی هوایی نبود، ماشین صدام می‌آمد. این پیشکسوتان و شهدای ما بودند که جلوی صدام ایستادند. بعد از آن نیز قائله جنگ تحمیلی که تمام شد، نیروی هوایی با قدرت به سمت سازندگی و خوداتکایی پیش رفت و در همه شرایط و در بحران‌ها پشت ملت خود ایستاد. بنده خدا را شکر می‌کنم که نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران امروز سراپاتر و آماده‌تر و بااقتدارتر و متکی به صنعت داخلی روی پای خود ایستاده است.

وی در ادامه تاکید کرد: من و همه همکاران ما افتخار می‌کنند که در وعده صادق اعلام کردند که به هیچ وجه پا پس نخواهند کشید و اقدامات خوبی در خصوص تجهیزات و بهینه سازی و به روزآمد تجهیزات ما شد. آمادگی صد در صدی را داریم و آماده فرمان مقام معظم رهبری هستیم.

وی در ادامه تاکید کرد: ریاست محترم بنیاد شهید حق مطلب را در برنامه امروز ادا کردند. مقام معظم رهبری این نشان را به ارتش دادند و فرمانده ولایی، مردمی و دوست داشتنی و فرمانده مقتدر ارتش این مراسم‌ها را برگزار می‌کنند که جوانان ما ببینند ما همواره از خانواده‌های شهدا و پیشکسوتان خود قدردانی می‌کنیم و هیچ وقت آنان را رها نمی‌کنیم. به خصوص اینکه جوانان باید مراقب جنگ شناختی باشند که دشمن خیلی بر روی آن کار می‌کند تا فکر جوانان را عوض کند. خدا را شکر می‌کنم که در ارتش جمهوری اسلامی ایران اتفاق‌های خوبی افتاده و ما سعی می‌کنیم تا تمام تلاش خود را برای تبیین و مبارزه با جنگ شناختی دشمن به کار بگیریم.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: من فکر می‌کنم موفقیت‌های خوبی در این حوزه داشتیم. جوانان آینده سازان ارتش هستند و باید این مراسمات را ببینند تا راه شهدا را ادامه دهند و با قدرت بیشتر پشت ولایت فقیه خود بایستند.

فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، تاکید کرد: دکترین کشور ما دکترین دفاعی است، اما در مقابل هر حمله‌ای با قدرت خواهیم ایستاد. مردم شریف ما بدانند که سربازان ولایت در نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با قدرت و اقتدار پشت مردم و نظام ایستاده و اجازه هیچ دست درازی را به دشمنان نمی‌دهند و تا آخرین قطره خون خود از کشور دفاع خواهند کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->