نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است گزارش سازمان ملل از وضعیت فاجعه‌بار کودکان در غزه روایت منابع محلی از هرج‌ومرج در سویداء | هزاران نفر آواره شده و اجساد در خیابان‌ها افتاده‌اند ویدئو | اعتراف خشم‌آلود شبکه اینترنشنال به موفقیت حملات موشکی ایران؛ اقدام تهران «کثیف» بود! کارخانه تیتانیوم کهنوج با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس‌جمهور افتتاح شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) محسنی اژه‌ای: مطالبات رهبری در استیفای حق ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه را مجدانه پیگیری می‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه: نظم جهانی با سکوت و معیار‌های دوگانه در برابر ظلم و بی‌عدالتی فروریخت
سرخط خبرها

سرلشکر باقری: تجهیزات وزارت دفاع متناسب با نبردهای روز دنیاست

  • کد خبر: ۳۳۱۴۶۱
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۵
سرلشکر باقری: تجهیزات وزارت دفاع متناسب با نبردهای روز دنیاست
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از آخرین دستاورهای سازمان صنایع دفاع وزارت دفاع بازدید کرد و گفت: تسلیحات و تجهیزات ساخته‌شده متناسب با نبردهای اخیر جهان و آنچه در آینده اتفاق خواهد افتاد، آماده شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در بازدید از آخرین دستاوردهای سازمان صنایع دفاع وزارت دفاع گفت: همراه با وزیر دفاع و سایر مسئولین ستاد کل نیروهای مسلح از اخرین دستاوردهای سازمان صنایع دفاع وزارت بازدید کردیم که به لطف الهی نسبت به گذشته تفاوت بسیار بالایی را شاهد بودیم.

وی با بیان این‌که «تسلیحات و تجهیزات ساخته شده متناسب با نبردهای اخیر جهان و آنچه در آینده اتفاق خواهد افتاد، آماده شده است»، افزود: تحولات فراوانی که در یکی دو سال اخیر در وزارت دفاع صورت گرفته، در تسلیحات و تجهیزات نمود عینی پیدا کرده است  که  این تحولات و محصولات که قسمت عمده آن‌ها نیز در میدان تست شده و کارامدی خودش را نشان داده، منجر دست بالاتر نیروهای مسلح در نبردهای احتمالی آتی می‌شود.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه تدابیر لازم نسبت به توانمندی‌های دشمن و مقابله با آن‌ها در جنگ الکترونیک، جنگ‌های سایبری و دیگر تجهیزات اتخاذ شده است، ادامه داد: ویژگی‌هایی مانند تحرک و چابکی، هوشمندی، امکان شبکه محور شدن تجهیزات و تسلیحات، قدرت انفجارات و دقت در تیر ها مسائلی بوده که به خوبی دنبال شده است و در محصولات نیز دیده می‌شود.

وی با بیان اینکه از جمله مواردی که وزارت دفاع و سازمان صنایع دفاع این وزارتخانه عملیاتی کرده موضوع کمک به دولت و کشور است، تصریح کرد: در بخش‌ها و صنایع مختلف سرریز دستاوردهای صنایع دفاعی در اختیار کشور قرار گرفته و قراردادهای متعددی با وزارتخانه‌ها و صنایع مختلف منعقد شده است و محصولات تولیدی، امروز در سراسر کشور در حال بهره‌برداری است و این روند رو به توسعه است.

باقری ادامه داد: از جمله کارهای دیگری که در صنایع دفاعی در حال انجام است، حرکت به سمت خود اتکا شدن در تامین انرژی برق است که در این حوزه کارهای بزرگی انجام شده و کارهای بزرگتری نیز آغاز شده است تا صنایع دفاعی هرچه می‌توانند از انرژی برق سراسری کشور کمتر استفاده کنند و حتی مازاد برق تولیدی را نیز در اختیار شبکه برق قرار دهند که مجموع این اقدامات و تحولات نشان‌دهنده تحرک، پویایی و روزآمدی در وزارت دفاع است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->