پزشکیان: دستگاه‌های دولتی بر اساس عملکرد حقوق و پاداش پرداخت کنند رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری طبق نظر و خواسته مردم انجام خواهد شد قائم‌پناه: رئیس‌جمهوری بر پرداخت بودجه بر اساس عملکرد تاکید دارد وزیر بهداشت: تأثیر تحریم‌ها انکارناپذیر است، اما شرایط از سال گذشته بهتر شده است مهاجرانی در حیاط دولت: خروج ایران از لیست سیاه FATF زمان بر است وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر تامین نهاده‌های دامی هستیم دیدار هیئت پارلمانی و سفیر ایران در مسکو | گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه بررسی شد کرامت هسته‌ای در برابر فشار آمریکا | تمجید وبگاه اوکراینی از موضع ایران در برابر قلدری آمریکا عارف: در اداره دانشگاه ها باید تجدیدنظر شود انتقاد پزشکیان از رقم اضافه کار پرستاران سفرای ایران و ارمنستان در عراق دیدار کردند نماینده مردم چابهار در مجلس: برخورد با قاچاقچیان بزرگ سوخت به‌جای سوخت‌بران جزء، اولویت بیشتری دارد شب خونین غزه با ۱۰۰ شهید | غزه همچنان زیر آتش (۷ آبان ۱۴۰۴) وزیر خارجه ژاپن از گفت‌و‌گو‌های سازنده‌ با ایران خبرداد والی هرات در دیدار با معاون وزیر خارجه: آماده‌ایم کشت فراسرزمینی را با ایران عملیاتی کنیم فراکسیون صنعت مجلس: دشمن در سناریوی جنگ اقتصادی شکست خورد درخواست ۴۰ نماینده مجلس برای تسریع در واردات خودرو به منطقه آزاد مازندران بالاترین نشان کره جنوبی به ترامپ اهدا شد + فیلم بازگشت پرونده تعطیلی پنجشنبه‌ها بار دیگر به کمیسیون اجتماعی آمریکا: مخالف هرگونه نفوذ زمینی دوباره ارتش اسرائیل به غزه هستیم پاکستان از شکست مذاکرات صلح با افغانستان در ترکیه خبر داد تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد
سرخط خبرها

دود سفید در واتیکان | پاپ جدید انتخاب شد + عکس و فیلم

  • کد خبر: ۳۳۱۵۰۵
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۵
دود سفید در واتیکان | پاپ جدید انتخاب شد + عکس و فیلم
دود سفید بر فراز کلیسیای سیستین مشاهده شد و این یعنی پاپ جدید انتخاب شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، در دومین روز از نشست محرمانه کاردینال‌ها، دود سفید از دودکش کلیسای سیستین در واتیکان برخاست که نشان می‌دهد پاپ جدید انتخاب شده است.

با مشاهده این دود سفید، ناقوس‌های کلیسای جامع سن‌پتر پنج‌شنبه ۱۸ اردیبهشت به صدا درآمدند و هزاران نفر از حاضران در میدان سن‌پتر با کف‌زدن و ابراز احساسات، این لحظه تاریخی را جشن گرفتند.

هویت پاپ جدید و نامی که او به‌عنوان رهبر کلیسای کاتولیک برخواهد گزید، در دقایق آینده به‌طور رسمی اعلام خواهد شد.

هزاران نفر صبح ۱۸ اردیبهشت، در میدان سن‌پتر گرد آمدند تا در انتظار برآمدن دود سفید از دودکش کلیسا باشند.

کنکلاو انتخاب پاپ

۱۳۳ کاردینال زیر ۸۰ سال روند رسمی، آیینی و کاملا محرمانه (کنکلاو) انتخاب پاپ جدید را بر عهده داشتند. آن‌ها در انزوای کامل قرار داشتند تا جانشینی برای پاپ فرانسیس فقید انتخاب کنند.

طبق سنت، برگه‌های رای پس از هر دور رای‌گیری سوزانده می‌شود و به ترکیبات شیمیایی خاصی آغشته می‌شود تا رنگ دود مشخص کند روند انتخاب پاپ جدید به کجا رسیده است: دود سیاه یعنی هنوز پاپی انتخاب نشده و دود سفید یعنی پاپ جدید برگزیده شده است.

نخستین رای‌گیری که چهارشنبه شب انجام شد، بی‌نتیجه ماند.

کاردینال‌ها که لقب «شاهزادگان کلیسا» دارند، هر روز تا چهار دور رای‌گیری انجام می‌دهند تا یکی از آن‌ها بتواند دو-سوم آرا را به دست آورد.

در دوران معاصر، هیچ پاپی در نخستین رای‌گیری انتخاب نشده است.

کاردینال جیووانی باتیستا ره، ۹۱ ساله، که به دلیل سن بالایش در کنکلاو شرکت نمی‌کند، به رسانه‌های ایتالیایی گفت امیدوار است پاپ جدید تا عصر پنج‌شنبه انتخاب شود.

تنوع جغرافیایی

در رای‌گیری سال ۲۰۲۵، ۱۳۳ کاردینال از ۷۰ کشور شرکت داشتند، رقمی که نسبت به کنکلاو قبلی در سال ۲۰۱۳ که ۱۱۵ نفر از ۴۸ کشور حضور داشتند، افزایش یافته است.

این تنوع نتیجه تلاش‌های پاپ فرانسیس برای جهانی‌تر کردن کلیسای کاتولیک است.

پیترو پارولین از ایتالیا، لوئیس آنتونیو تاگل از فیلیپین، ژان-مارک آولین از فرانسه، پیتر اردو از مجارستان، رابرت پرووست از آمریکا، پیر باتیستا پیتزابالا از ایتالیا و پابلو داوید از فیلیپین، شناخته‌شده‌ترین نامزدهای احتمالی یا «پاپابیله‌‌ها» (اصطلاح ایتالیایی برای پاپ‌های بالقوه) محسوب می‌شوند.

در طول کنکلاو، کاردینال‌ها از جهان بیرون جدا می‌شوند، تلفن‌ها و رایانه‌هایشان ضبط می‌شود و در رفت‌وآمد میان کلیسای سیستین برای رای‌گیری و مهمان‌خانه‌های واتیکان برای خواب و غذا در قرنطینه قرار دارند.

پیش از آغاز کنکلاو، کاردینال‌ها دیدگاه‌های مختلفی درباره آنچه از پاپ آینده انتظار دارند، بیان کردند.

دوران پاپ فرانسیس که با دیدگاه‌های لیبرال‌تر همراه بود، شکاف‌هایی میان سنت‌گرایان و اصلاح‌طلبان ایجاد کرده است.

برخی کاردینال‌ها خواستار تداوم مسیر بازتر و اصلاحی فرانسیس هستند، در حالی که برخی دیگر خواهان بازگشت به سنت‌ها و دوران‌های گذشته‌اند. بسیاری از آنان همچنین خواهان پاپی با رویکردی «قابل پیش‌بینی و سنجیده‌تر» هستند.

 

دود سفید در واتیکان | پاپ جدید انتخاب شد + عکس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->