اراده مدیریت شهری، بزرگداشت شهدا در هر محفل و محله و معبر است مدیرعامل ایران‌خودرو: قیمت‌ها افزایش پیدا نکند، به سرنوشت شرکت ارج دچار می‌شویم ارتباط وب‌سرویسی بین سازمان ثبت اسناد و شهرداری مشهد مقدس برقرار شد برآورد ۷۰۰ میلیارد تومانی از بودجه مورد نیاز برای تکمیل ایستگاه بسیج خط سه مترو مشهد عضو کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد: با فرصت ۱۰ ماهه شورا نتیجه زحمات اعضا را مشاهده می‌کنیم فرماندار مشهد: اقدام فرهنگی شهرداری در افتتاح خانه‌موزه ملک، شایسته تکریم است شهردار مشهد مقدس: خانه‌موزه ملک توجه مدیریت شهری به هویت اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی شهر را نشان می‌دهد + فیلم معاون خدمات شهری و فضای سبز شهرداری مشهد: در این دوره مدیریت شهری، فضای سبز بالغ بر ۵۵۰ هکتار توسعه پیدا کرده است رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد: پاسداشت مفاخر مشهد از دغدغه‌های شورا و شهرداری است بهره‌برداری از خانه‌موزه ملک در باغ وکیل‌آباد مشهد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) ساختمان دبیرستان آیت الله کاشانی مشهد در فهرست ملی میراث دفاع مقدس ایران ثبت شد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: برنامه منظم تزریق مالی به پروژه‌های شهری تنظیم شود رکورد استفاده از دوچرخه‌های اشتراکی بایدو مشهد در چهار سال اخیر شکسته شد شهرداری مشهد به عنوان همکار اجرایی و صنعتی برتر ۱۴۰۳ انتخاب شد چهارمین روز متوالی آلودگی در کلانشهر مشهد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) پیگیری ۳ محور مهم مطالبه مردم از اتوبوس‌رانی مشهد | پاسخ‌هایی برای دغدغه‌ای همگانی محله وکیل‌آباد مشهد در مسیر تحول و بهسازی آغاز تحول در وکیل‌آباد مشهد با تصویب طرح تفصیلی و اجرای پروژه‌های زودبازده| اختصاص ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ساماندهی محله (۹ خرداد ۱۴۰۴) توسعه پایدار شهری در گرو مشارکت واقعی مردم و تشکل‌های مردمی است پیشرفت شتابان پروژه‌های پل شهید فهمیده و خیام مشهد | پنج پل جدید ترافیکی مشهد تا بهار ۱۴۰۵ تکمیل می‌شود
سرخط خبرها

تشریح آخرین وضعیت قانون عفاف و حجاب توسط رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی + فیلم

  • کد خبر: ۳۳۱۷۰۵
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۷
تشریح آخرین وضعیت قانون عفاف و حجاب توسط رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی + فیلم
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی آخرین وضعیت قانون عفاف و حجاب را تشریح کرد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضی آقاتهرانی امروز، ۲۰ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴، در نشست مشترک کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد با کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی که در تالار شهر مشهد برگزار شد، اظهار کرد: ما گاهی فکر می‌کنیم واجبات خدا موجب حرج است و موجب دردسر می‌شود. یکی عفاف و حجاب و یکی قانونمندشدن فضای مجازی است.

وی افزود: این‌گونه نیست و این موارد حرجی ایجاد نمی‌کند. الان قانون عفاف و حجاب در مجلس تصویب شده، شورای نگهبان تصویب کرده، فقط رئیس مجلس باید به رئیس‌جمهور ابلاغ کنند و رئیس‌جمهور یا به دستگاه‌ها ابلاغ می‌کنند یا نمی‌کنند که اگر ابلاغ نکردند بعد از ۱۵ روز رئیس مجلس می‌تواند ابلاغ کند.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: حرم‌شهری را مطرح کردید که توقع دارید شهر هم این‌گونه شود، این بسیار عالی است. مسجد‌محوری نیز خواسته مقام معظم رهبری و خواسته درستی است. طرح تحکیم و تعالی خانواده طرح بسیار خوبی است.

آقاتهرانی ادامه داد: اینکه مشهد را مؤثرترین شهر می‌بینید و می‌خواهید تأثیرگذاری خود را در سراسر کشور و دنیای اسلام نشان دهد و همچنین اینکه زیارت را جدی مطرح می‌کنید، اقدام خوبی است و حتی شاید بتوانیم وزارتخانه‌ای برای آن ایجاد کنیم که طرح آن را خود شما شروع کنید، ما نیز آمادگی داریم.

وی خاطرنشان کرد: مشهد و امام رضا (ع) در جهان مطرح هستند، بحث ایران هم نیست؛ بنابراین باید فرهنگ ایشان به تمام عالم منتقل شود که هنوز جای کار دارد. دوستان خیلی کار کردند، اما باز هم کم است، باید بهتر از این برای مشهد بودجه در نظر گرفته شود. توقعی که در مشهد برای بودجه وجود دارد، باید برای آن کار هم انجام شود. باید جدی‌تر کار کنیم و سیاست‌گذاری‌های جدیدی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه راجع به ورزش و جوانان کار خوبی انجام شده است، عنوان کرد: توقع داریم شما هم در این زمینه کمک کنید. اگر با هم باشیم، کار خیلی پیش می‌رود. باید بیشتر با هم جلسه داشته باشیم و نقاط ضعف و قوت را بیان کنیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: کمیسیون ورزش و جوانان می‌تواند کار‌های زیادی انجام دهد، اما باید آثار آن دیده شود. مشهد قبلاً وضعیت خوبی در حوزه ورزش داشت، چه‌کاری انجام دادید، چرا افول داشته است؟ باید در این جهت بیشتر کار شود.

آقاتهرانی با اشاره به صحبت اعضای شورای شهر مشهد درخصوص جدی‌گرفته‌نشدن نقش فرهنگ تصریح کرد: همه این‌گونه هستند، در مجلس نیز این‌گونه است، اما الان کمیسیون فرهنگی در کشور بیش از همه کمیسیون‌ها مطرح شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->