دولت، سیدعلی مدنی‌زاده را به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) رژیم کودک‌کُش پدر ۹ کودک شهید فلسطینی در غزه را نیز به شهادت رساند رایزنی‌های سیاسی ایران و کره جنوبی متن تقریظ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر کتاب «روح الله» + فیلم مراسم تکریم و معارفه فرمانده پایگاه هوایی شهید حبیبی مشهد برگزار شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) دژبان جدید کل ارتش معرفی شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) انگلیس از یمن خواست اجازه عبور ناو هواپیمابرش از دریای سرخ را بدهد مهلت قانونی معرفی وزیر اقتصاد به مجلس امروز تمام می شود | امضای سرپرست وزارت دیگر قانونی نیست واکنش غریب آبادی به گزارش سیاسی آژانس بین المللی انرژی اتمی دیپلمات پیشین آمریکا: عراقچی در مذاکرات بسیار باهوش است | دانش با بمباران از بین نمی‌رود وزیر خارجه آلمان: از اول مشخص بود شکست روسیه ممکن نیست چین از آمریکا خواست اتهام‌زنی را متوقف کند جزئیات سفر وزیر امور خارجه به مصر واکنش ویتکاف به موضع حماس درباره طرح آتش‌بس ترامپ قالیباف در رأس هیئت پارلمانی ایران، برای حضور در اجلاس بریکس راهی آمریکای لاتین شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی دوباره مدعی ترور محمد السنوار شد عراقچی به مصر و لبنان سفر می‌کند قاضی فدرال آمریکا مانع اقدامات مهاجرتی ترامپ شد تحویل عناصر پیشنهادی آمریکا به ایران (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) نشست مشترک سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) پاسخ حماس به پیشنهاد ویتکاف تا پایان سال ۱۴۰۴، مشهد به اینترنت 5G مجهز می‌شود هند به سرنگونی جنگنده‌هایش توسط پاکستان اذعان کرد عربستان از حکومت جولانی حمایت کرد نتانیاهو دوباره علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران لفاظی کرد پزشکیان: اساتید دانشگاه و دانشگاه‌ها مسئولیت حل مشکلات را بر عهده بگیرند واکنش تمسخرآمیز ترامپ به سیلی خوردن مکرون از همسرش + فیلم ادعای رسانه فرانسوی: ایران غنی‌سازی اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است
سرخط خبرها

لیبرمن: روابط اسرائیل و آمریکا در بدترین وضعیت قرار دارد

  • کد خبر: ۳۳۱۸۷۱
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۴
لیبرمن: روابط اسرائیل و آمریکا در بدترین وضعیت قرار دارد
‌‏آویگدور لیبرمن وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی اعلام کرد که روابط این رژیم با آمریکا در حال حاضر در بدترین مرحله خود در تاریخ مناسبات دو طرف قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «آویگدور لیبرمن» رئیس حزب افراطی «اسرائیل خانه ما» و وزیر جنگ پیشین این رژیم امروز شنبه از کاهش سطح روابط اسرائیل و آمریکا در نتیجه سیاست‌های کابینه نتانیاهو انتقاد کرد.

لیبرمن به شبکه ۱۲ اسرائیل اظهار داشت کسی که پس از یک سال و ۷ ماه نمی‌داند چگونه حماس را شکست دهد، پس از ۱۷ سال هم نخواهد توانست این گروه را شکست دهد.

وی گفت: من به یاد ندارم روابط میان اسرائیل و آمریکا در تاریخ خود تا به این حد افت کرده باشد، آنها بدون توجه و اطلاع‌رسانی به ما با یمن توافقی امضا کردند، آمریکا همین کار را در مذاکرات با ایران هم انجام می‌دهد.

لیبرمن درخصوص بحران مربوط به خدمت نظامی اجباری یهودیان افراطی (حریدی) در ارتش رژیم صهیونیستی هم گفت: باید همه حریدی‌ها برای خدمت نظامی در ارتش حاضر شوند، اگر آنها از این کار خودداری کنند، از حق رای و گرفتن گواهینامه رانندگی و یا داشتن خوابگاه دانشجویی و دیگر مزایا محروم خواهند شد.

«یائیر گولان»، رئیس حزب دموکرات‌ها در اسرائیل هم گفت که نتانیاهو روابط ویژه تل‌آویو با واشنگتن را نابود کرد.

گولان تصریح کرد که قدرت‌های جهانی این روز‌ها برای ایجاد نظم و ائتلاف منطقه‌ای جدید دور هم جمع می‌شوند، اما اسرائیل خارج از معادله قرار دارد.

وی افزود که اسرائیل فرصت پیشبرد منافع امنیتی حیاتی خود در داخل این ائتلاف منطقه‌ای را از دست می‌دهد و کابینه نتانیاهو در حال گسیل ارتش به باتلاق غزه بنا به انگیزه‌های سیاسی و توهمات احمقانه است.

این سیاستمدار صهیونیست تصریح کرد که کابینه نتانیاهو بدون اهداف عملیاتی واقعی و یا دستاوردی در حال جنگیدن در غزه است و اسرائیل در سطح جهان منزوی شده و دیدگاه راستگرایان را پیاده می‌کند.

گولان اظهار داشت که اسرائیل چنددسته، منزوی و فقیر شده و از داخل در حال فروپاشی است.

وی گفت: ما کابینه شکست خورده نتانیاهو را ساقط کرده و فرماندهان و رهبرانی شجاع و دموکراتیک روی کار خواهیم آورد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا چند روز پیش از توافق با یمن و توقف حملات علیه این کشور خبر داد؛ توافقی که سران رژیم صهیونیستی نسبت به آن اظهار بی‌اطلاعی کردند و گفتند که دولت آمریکا هیچگونه هماهنگی با آنها در این خصوص نکرده بود.

در مقابل، رهبران یمن تصریح کردند که این توافق تنها شامل توقف حملات متقابل میان یمن و آمریکاست و ضربات علیه رژیم صهیونیستی تا متوقف شدن نسل‌کشی در غزه و ورود کمک‌ها به این باریکه ادامه خواهد یافت.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->