علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد وزیر کشور با ۴ همتای خود دیدار کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) تکذیب ادعای خروج یکی از سهامداران اصلی بانک آینده از کشور (۶ آبان ۱۴۰۴) روزنامه صهیونیستی: از ۷ اکتبر به بعد جامعه اسرائیل روانی‌تر شده است مقام آمریکایی به اسرائیل: حماس آتش‌بس را نقض نکرده است نقض آتش‌بس غزه، تحویل جسد اسیر اسرائیلی را به تعویق انداخت سفیر ایران: تحریم‌ها و محاصره کوبا باید بی قید و شرط لغو شود نتانیاهو دستور نقض آتش بس غزه را صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ مدعی پایان‌دادن کدام جنگ‌ها است؟ | بررسی وضعیت ۸ صلح آمریکایی سفر وزیر کشور پاکستان به مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) جوزف عون: با زور نمی‌توان حزب الله را خلع سلاح کرد شکایت رئیس امور اطلاع رسانی دولت از خضریان تبادل آتش میان اسرائیل و حماس در جنوب غزه (۶ ابان ۱۴۰۴) کسالت نمادین در بزنگاه پاسخگویی | ماجرای بستری‌شدن وزیر راه در بیمارستان چیست؟ مانع تراشی اسرائیل در فرایند پیدا کردن اجساد اسرای اسرائیلی بن فرحان: موضع عربستان در قبال فلسطین ثابت است آمریکا ۴ شناور دیگر را در کارائیب هدف قرار داد + فیلم شورای عالی امنیت ملی: ورود شورا به تصمیمات مرتبط با فوتبال کشور کذب است وزیر راه و شهرسازی در بیمارستان بستری شد (۶ آبان ۱۴۰۴) اظهارات عجیب ترامپ درباره بمباران اتمی ژاپن توسط آمریکا | یک درگیری کوچک با ژاپن داشتیم جان باختن ۲ غیرنظامی در حمله به اتوبوس در مسیر سویدا-دمشق (۶ آبان ۱۴۰۴) عارف: باید آمادگی کامل را در برابر شیطنت‌های دشمن داشته باشیم پیکر‌ ۴۱ شهید با هویت نامشخص در نوار غزه دفن شدند + فیلم قدردانی پزشکیان از خانواده مرحوم امیرمحمد خالقی آمار جدید شهدا و مجروحان غزه اعلام شد (۶ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قالیباف: باید برای اثبات کارایی و کارآمدی دین، در اداره جامعه بکوشیم

  • کد خبر: ۳۳۱۸۹۲
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۸
قالیباف: باید برای اثبات کارایی و کارآمدی دین، در اداره جامعه بکوشیم
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: براساس پیام رهبر انقلاب در بزرگداشت یکصدمین سالگرد بازتأسیس حوزه علمیه قم، باید کوشید کارایی و کارآمدی دین در اداره جامعه را به اثبات رساند؛ هدفی که جز به پشتوانه حوزه‌های علمیه میسر نخواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) در نطق پیش از دستور خود با تبریک ولادت امام رضا (ع) گفت: به همه مردم عزیز ایران مجددا این ایام را تبریک می‌گویم و از همه محبین ایشان طلب دعا برای انجام وظیفه بهتر در خدمت به مردم دارم.

وی در ادامه بیان کرد: پیام رهبر حکیم انقلاب در بزرگداشت یکصدمین سالگرد بازتاسیس حوزه علمیه قم یک متن دقیق و جامع بود که دستاورد‌های تأثیرگذار این حوزه را از تشکیل تا امروز با نگاهی جدید برشمرده است و نقشه راه تحول برای رسیدن به حوزه پیشرو و سرآمد را به زیبایی تبیین کرده است.

قالیباف اضافه کرد: عالمان، محققان و صاحب نظران و دست‌اندرکاران نه فقط در حوزه‌های علمیه بلکه در دانشگاه و در کل نهاد علم کشور با دقت در مضامین این پیام به نکات ارزشمندی خواهند رسید.

وی تاکید کرد: ایشان در این پیام مهم‌ترین وظیفه حوزه را بلاغ مبین دانستند و آن را تنها محدود به تبلیغ ندیدند بلکه آن را دامنه‌ای بزرگ انگاشته و فرمودند دامنه این بلاغ، گستره‌ای عظیم از معارف والای توحیدی تا وظایف شخصی شرعی و از تبیین نظام اسلامی و شاکله و وظایف آن تا سبک زندگی و محیط زیست و بسی عرصه‌ها و زوایای دیگر حیات بشری است. شاید بتوان تعبیر بلاغ مبین را به منزله شاه‌بیت پیام رهبری تلقی کرد و این مفهوم را مهم‌ترین مسئله و روح حاکم بر سراسر این پیام ایشان انگاشت.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: به نظر می‌رسد بلاغ مبین در پیام ایشان به معنای این است که انسان چیزی از دین را فروگذار نکند و تلاش کند که دین را با همه ظرفیتش در جامعه محقق سازد. بر پایه همین جنبه از پیام رهبری است که باید کوشید کارایی و کارآمدی دین در اداره جامعه را به اثبات رساند، هدفی که جز به پشتوانه حوزه‌های علمیه میسر نخواهد شد.پ

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->