میزبانی حرم مطهر رضوی از ۳۵۰۰ زائر افغانستانی در دهه پایانی صفر نخستین مدرسه فصلی «فلسفه اخلاق» در مشهد برپا می‌شود بخش بین الملل بنیاد امام رضا(ع) به زودی تقویت می‌شود معاون سازمان حج: بیش از ۵ میلیون نفر در نوبت اعزام به عمره مفرده هستند درباره «سید مجتبی حسینی»، نویسنده کتاب «حضرت سکینه (س)؛ اسطوره ادب و عرفان» رفاقت با امام رضا (ع) کلید بهار معنویت | چگونه اندوخته‌های معنوی ماه محرم و صفر را حفظ کنیم؟ آغاز نهادینه‌سازی فرهنگ نماز از مدارس تاکید بر طرح و تصویب قوانین در راستای ایجاد زیرساخت‌های مربوط به مساجد نگهداری تابلوی تمثال امام رضا(ع) در موزه آستان قدس رضوی تکذیب شد تلاش برای تحقق مسجد تراز اسلامی | فعال‌سازی ۲۰ هزار مسجد در طرح «محراب» حکم شرعی آموزش شعبده چیست؟ مسجد جمکران میزبان هیئات مذهبی در روز شهادت امام حسن عسکری(ع) ساماندهی شعب موسسات قرآنی سراسر کشور تا پایان سال ۱۴۰۴ مدیرکل بنیاد شهید خراسان‌رضوی: خدمات شهرداری مشهد برای اشاعه نام شهدا بسیار ارزشمند است تاریخچه‌ای از توسعه حرم امام رضا علیه‌السلام در عصر «وزیرنظام» در دوره قاجار خودتان را بزنید به آن راه آقا! خورشید، پشت این پنجره است عنایت خاص امام رضا (ع) به شیخ حبیب‌ا... آثار، برکات و چرایی زیارت امام رضا (ع) | عهدی که با زیارت ادا می‌شود گزارشی از نمایشگاه عکس های حسن توکلی از حرم مطهر رضوی در نگارخانه فردوسی | با عکس هایم از حرم، زندگی کردم
سرخط خبرها

وزیر فرهنگ: دبیرخانه دائمی نمایشگاه قرآن راه‌اندازی می‌شود

  • کد خبر: ۳۳۲۰۲۱
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۵
وزیر فرهنگ: دبیرخانه دائمی نمایشگاه قرآن راه‌اندازی می‌شود
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از راه اندازی دبیرخانه دائمی نمایشگاه قرآن خبر داد و گفت: این دبیرخانه هر چه زودتر باید شروع بکار کند تا امسال بتوانیم یک نمایشگاه موثرتر و فاخرترین برگزار کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدعباس صالحی امروز، یکشنبه ۲۱ اردیبهشت در شصت و هشتمین جلسه کمیسیون توسعه فعالیت‌های تبلیغی ترویجی قرآنی با تجلیل از برگزار کنندگان سی و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم گفت: خوشبختانه امروز اعلام شد که دبیرخانه دائمی نمایشگاه قرآن به سرعت شروع کار می‌کند.

وی افزود: یک تداعی ذهنی میان ماه مبارک رمضان و نمایشگاه قرآن در میان مردم بوجود آمده و جامعه انتظار برگزاری خوب این نمایشگاه را دارد. ما باید یک تعریف روشنی از برگزاری خوب چه از نظر حذابیت و چه از نظر کیفیت آن پیدا کنیم.

صالحی اضافه کرد: نمایشگاه قرآن را نباید به محلی برای گزارش کار نهاد‌ها و موسسات دولتی یا مردمی تبدیل کرد و این نمایشگاه باید به گونه‌ای باشد تا کسانی که به حوزه قرآن علاقه‌مند هستند، حس کنند که نیاز به نمایشگاه قرآن دارند. چون جذابترین، موثرترین و تازه‌ترین فعالیت‌ها در آنجا ارائه می‌شود. این دبیرخانه هر چه زودتر شروع به کار کند، کمک می‌کند تا امسال بتوانیم یک نمایشگاه موثرتر و فاخرترین برگزار کنیم.

در ادامه حجت الاسلام حمیدرضا، ارباب سلیمانی معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه این جلسه گفت: امروز در جلسه کمیسیون توسعه فعالیت‌های تبلیغی ترویجی قرآنی که زیرمجموعه شورای توسعه فرهنگ قرآنی است، موضوع‌های مختلفی بررسی و مصوب شد و اصلاحاتی نیز انجام گرفت، اما یکی از نکات قابل‌توجه، با توجه به برگزاری سی و سومین نمایشگاه بین المللی قرآن، یکی از پیشنهاد‌های ارائه شده به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، راه‌اندازی دبیرخانه دائمی نمایشگاه بین‌المللی قرآن بود که آقای صالحی با تأکید بر ضرورت این موضوع، سفارش کردند که این کار هرچه سریع‌تر انجام شود.

وی افزود: اولین جلسه دبیرخانه دائمی نمایشگاه بین‌المللی قرآن از از هفته آینده برگزار خواهد شد و یکی از رسالت‌های ما در دبیرخانه، استفاده از تمام ظرفیت‌های قرآنی در کشور، به‌ویژه دستگاه‌ها و نهاد‌هایی که در امر قرآن وظایف ذاتی دارند و در این زمینه همکاری می‌کنند و از سوی دیگر استفاده از ظرفیت‌های مردمی و موسسات قرآنی که سال‌ها در زمینه ترویج و تبلیغ قرآن تلاش کرده‌اند؛ لذا از این عزیزان نیز دعوت می‌شود تا با مشارکت خود، ما را در مسیر پیشبرد اهداف نمایشگاه یاری کنند.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: با راه اندازی این دبیرخانه امیدواریم برای سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن، با یک برنامه‌ریزی دقیق‌تر و نقشه راه بهتر و جذاب‌تری کار را پیش ببریم. این دبیرخانه در معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مستقر است و اعضای آن به‌زودی معرفی می‌شوند.

تعیین اولویت‌های برنامه‌ای و فعالیت‌های کمیسیون توسعه فعالیت‌های تبلیغی ترویجی قرآنی در سال ۱۴۰۴، بازنگری در کارگروه‌های تخصصی ذیل کمیسیون و راه اندازی کارگروه پایش و ارزیابی عملکرد تبلیغی ترویجی دستگاه‌های عضو، ارائه گزارش از برگزاری سی و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم و نمایشگاه‌های قرآنی در استان‌ها معاونت قرآن و عترت از دستور‌های این جلسه بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->