«جشنواره داستان بهار»؛ نخستین جشنواره پاسخگو در کشور   حضور فیلم کوتاه «نرموک» اثر فیلم‌ساز مشهدی، در قدیمی‌ترین جشنواره کودک و نوجوان آلمان درباره کتاب زندگی نامه حجت الاسلام والمسلمین سیدعلی اکبر ابوترابی فرد و اهمیت روایت زیست اسرا راهیابی فیلم کوتاه سرود کلنل از مشهد، به جشنواره پورتوبللو لندن معرفی برندگان جایزه آکیرا کوروساوا جشنواره فیلم توکیو ۲۰۲۵ فیلم «سردباد» در جشنواره فیلم ونکوور جشنواره فیلم ونکوور میزبان آثار سینماگران ایرانی می‌شود دلنوشته «الهام پاوه نژاد» به بهانه پایان پخش سریال «شکارگاه» + عکس رقابت لیلا حاتمی و طناز طباطبایی در جشن منتقدان سینما انیمیشن «شکارچیان شیطان کی پاپ» پربیننده‌ترین فیلم تاریخ نتفلیکس شد قطعه «صبح امید» به آهنگسازی حسین یوسف زمانی منتشر شد + صوت مجموعه مستند «ماجرا» روی آنتن تلویزیون+ زمان پخش مینی سریال «مرگ به واسطه روشنایی» روی آنتن تلویزیون + زمان پخش رمان «موج»ویرجینیا وولف، به چاپ دوازدهم رسید
سرخط خبرها

مسگرانی: نوجوانان و جوانان ما آشنایی خوبی با مفاخر فرهنگی به خصوص شخصیت فردوسی و شاهنامه ندارند

  • کد خبر: ۳۳۲۵۰۵
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۷
مسگرانی: نوجوانان و جوانان ما آشنایی خوبی با مفاخر فرهنگی به خصوص شخصیت فردوسی و شاهنامه ندارند
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: آموزش‌وپرورش، نهاد‌های فرهنگی، صداوسیما و رسانه‌ها باید به نوجوانان و جوانان ما که آشنایی خوبی با مفاخر فرهنگی به‌ویژه شخصیت فردوسی و شاهنامه ندارند، توجه کنند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

حسین مسگرانی امروز، ۲۳ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴، در حاشیه همایش ملی بازشناسی نقش شاهنامه فردوسی در جهان معاصر که در هتل پردیسان برگزار شد، در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، اظهار کرد: سومین همایش ملی بازشناسی نقش شاهنامه در جهان معاصر، امروز افتتاح شد.

وی بیان کرد: شخصیت حکیم ابوالقاسم فردوسی و شاهنامه که اثر ارزشمند و گران‌بهای این شاعر است، بر فرهنگ و تمدن ایرانی و اسلامی و همچنین پاسداشت زبان فارسی نقش بسزایی داشته و مورد تأکید است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی افزود: بیش از ۳۰۰ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال و از میان آن‌ها حدود ۶۰ مقاله انتخاب شده که در قالب‌های مختلف در این چند روز از ۲۳ تا ۲۵ اردیبهشت‌ماه ارائه خواهد شد.

مسگرانی عنوان کرد: نیازی که امروز احساس می‌شود این است که باید در مجامع علمی، دانشگاهی و پژوهشی ما به اثر ارزشمند فردوسی پرداخته شود. همچنین آموزش‌وپرورش، نهاد‌های فرهنگی، صداوسیما و رسانه‌ها باید به نوجوانان و جوانان ما که آشنایی خوبی با مفاخر فرهنگی به‌ویژه شخصیت فردوسی و شاهنامه ندارند، توجه کنند.

وی ادامه داد: جایی که می‌تواند منابع اصیل را به آن‌ها بدهد، این همایش‌هاست که خوراک تولیدات هنری، سینمایی، فرهنگی و اجتماعی بوده و در سبک زندگی ما تأثیرگذار است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی اضافه کرد: پیگیر هستیم تا چهارمین دوره همایش در سال آینده به صورت بین‌المللی و با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شود و علاوه بر فردوسی برای سایر مفاخر نیز گام برداریم.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->