مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود وزیر دفاع روسیه: اوضاع در خاورمیانه به‌شدت بدتر شده است بقایی: ایران مصمم به حفظ حق قانونی استفاده از انرژی صلح آمیز هسته‌ای است ویتکاف: برداشتن برخی تحریم‌های ایران، پیامی به تهران و پکن است اردوغان: اسرائیل با بی‌ثبات‌کردن منطقه، امنیت خود را تضمین نخواهد کرد یک نماینده مجلس مطرح کرد: شکست کودتای استکبار علیه جمهوری اسلامی ایران ترامپ: خبرنگار سی‌ان‌ان را توبیخ و مثل سگ اخراج کنید جولانی: مذاکرات غیرمستقیم با اسرائیل در جریان است ضربه مهلک ایران به مراکز تربیت خلبانان و مهندسان صنایع تسلیحاتی اسرائیل دیدار پزشکیان با فرماندهان و جمعی از کارکنان فراجا | تقدیر رئیس جمهور از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان فراجا دستگیری جاسوس‌های اسرائیل در استان‌های اصفهان و فارس (۴ تیر ۱۴۰۴) تشکیل شورای معاونین وزارت اطلاعات با حضور پزشکیان صهیونیست‌ها ۴۰ هزار ثبت خسارت در جنگ ۱۲ روزه ثبت کردند طرح بازسازی مناطق خسارت دیده از حمله اسرائیل به ایران نهایی شد یک مقام روسی: اصرار بر غنی‌سازی صفر در ایران مغایر ان‌پی‌تی است وزیر دفاع به چین سفر کرد + فیلم ابراز امیدواری اردوغان برای پایداری آتش‌بس بین اسرائیل و ایران اعزام ۷۲۰۰ خادم در قالب گروه‌های مختلف از خراسان رضوی به مناطق خدمت‌رسانی پیاده‌روی اربعین ۱۴۰۴ واکنش تند ویتکاف پس از افشای اطلاعات نتایج حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران
سرخط خبرها

سخنگوی دولت خطاب به ترامپ: ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست + فیلم

  • کد خبر: ۳۳۲۶۰۰
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۳
سخنگوی دولت خطاب به ترامپ: ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست + فیلم
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤال شهرآرانیوز درباره اظهارات اخیر ترامپ، اظهار داشت: ای مگس، عرصه سیمرغ نه جولانگه توست.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه مهاجرانی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت با اشاره به مصوبات جلسات اخیر هیات وزیران اظهار کرد: تسری بخشودگی سود، کارمزد و جریمه دیرکرد تسهیلات پرداختی به زلزله‌زدگان کرمانشاه در سال ۹۶ به تصویب رسید. این بخشودگی به شهرستان‌های ثلاث باباجانی، جوانرود، روانسر، پاوه، اسلام‌آباد غرب، دالاهو و بخش‌هایی از ماهی‌دشت تسری پیدا کرد. همچنین افزایش یارانه قابل پرداخت مراکز غیردولتی و حق پرستاری افراد دارای آسیب نخاعی و حق پرستاری مددکاری افراد دارای معلولیت شدید و خیلی شدید تصویب شد. آیین‌نامه اجرایی اسناد آمایش سرزمینی نیز به تصویب رسید.

وی ادامه داد: بسته‌ای از سوی وزارت نیرو درباره اقدامات عملیاتی مدیریتی مصرف برق در اوج مصرف ارائه و تصمیمات لازم گرفته شد. در جلسه امروز مقرر شد معاونت علمی ریاست‌جمهوری ظرف مدت یک ماه همه برای وزارتخانه‌های مستقر در تهران به اندازه ظرفیت سقف آنها صفحات خورشیدی نصب کند تا به صرفه‌جویی مصرف انرژی کمک کند. تعیین نصاب معاملات ۱۴۰۴ تصویب شد. همچنین آیین‌نامه اجرایی خرید تضمینی گندم و شرکت مادرتخصصی بازرگانی دولتی ایران به عنوان دستگاه مجری خرید گندم تصویب شد. بر این اساس قیمت گندم معمولی ۲۰۵ هزار ریال و گندم درم با قیمت ۲۱۰ هزار ریال به تصویب رسید. قیمت گندم صنف و صنعت ۲۱۷ هزار و ۷۰۰ ریال به تصویب رسید. قیمت گندمی که برای تولید آرد ماکارونی لازم است، ۱۷ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم مصوب شد.

اینجا ببینید:

سخنگوی دولت افزود: همچنین اساسنامه سازمان امور اجتماعی وزارت کشور به تصویب رسید. سند نظام فنی و اجرایی یکپارچه کشور نیز تصویب شد. تصویب این سند کمک می‌کند تا پروژه‌های نیمه‌تمام ما به حداقل برسد. همچنین سامانه فواد با شماره تلفن ۱۲۸ در مورد فوریت‌های اداری به تصویب رسید تا مردم از این طریق بتوانند مسائل اداری را منتقل کنند. این مصوبه در راستای افزایش بهره‌وری و افزایش رضایت‌مندی است. آیین‌نامه قانون تامین مالی و زیرساخت‌ها به تصویب رسید. همچنین امهال سررسید شده سازمان انرژی اتمی به بانک مرکزی برای نیروگاه اتمی بوشهر تصویب شد. همچنین اصلاح آیین‌نامه اجرایی ذخایر راهبردی، کالا‌های اساسی نیز مصوب شد. مرجعیت ملی کنوانسیون تنوع زیستی نیز از وزارت جهاد کشاورزی به سازمان حفاظت از محیط زیست منتقل شد. تشکیل ستاد هوش مصنوعی امروز به تصویب رسید.

وی در پاسخ به این پرسش که چرا در نمایشگاه کتاب فروشندگان کتاب از ناشران جدا شده‌اند، گفت: این سیاست در راستای توجه به ناشران انجام شد و بنا شد از روز ۲۸‌ام اردیبهشت قرار شد کتابفروشان نیز در نمایشگاه حضور داشته باشند.

سخنگوی دولت درباره احتمال تغییر ساعت آغاز به کار مدارس خاطرنشان کرد: اطلاع داریم که تغییر ساعت آغاز به کار مدارس در جامعه ایجاد نارضایتی کرده است ولی چند روز بیشتر تا پایان مدارس باقی نمانده است و جابه‌جا کردن دوباره این ساعت انجام نمی‌شود.

مهاجرانی در واکنش به اظهارات ترامپ در عربستان در مورد خلیج فارس گفت: این خلیج تا ابد فارس خواهد بود.

وی درباره زمان معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد به شهرآرانیوز گفت: دولت در مهلت قانونی خود وزیر پیشنهادی را به مجلس شورای اسلامی معرفی خواهد کرد.

سخنگوی دولت در پاسخ به خبرنگار شهرآرانیوز که چه پاسخی به اظهارات ترامپ درباره نظام حکمرانی در ایران دارید، گفت: «ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست».

مهاجرانی در پاسخ به این سوال که چرا اجازه ادامه فعالیت به بابک زنجانی داده شده است، اظهار کرد: چنین موضوعاتی را خود قوه قضاییه پاسخ می‌دهد. اگر برای کسی منع فعالیت اعلام نشود، فعالیت او مشکلی نخواهد داشت.

وی درباره سفر‌های خود به استان‌ها که با همراهی رسانه‌ها انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: این سفر‌ها تشریفاتی نیست و با پرواز عمومی انجام شد. اگر رسانه‌ها دستاورد‌های کشور را از نزدیک ببینند می‌توانند آن را بهتر به مردم منتقل کنند.

سخنگوی دولت در پایان درباره اینکه برخی مناطق قطعی برق ندارد، گفت: اگر محدودیتی اعمال می‌کنیم باید برای همه یکسان باشد. پیگیری می‌کنم که تفاوتی در مناطق مختلف تهران برای قطعی برق وجود نداشته باشد.

حسن نیکنام
تصویربردار حسن نیکنام
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->