ویدئو| مقاومت سوریه حمله به رژیم صهیونیستی را بر عهده گرفت مظفری: سهم خراسان رضوی از بودجه ملی عادلانه نیست| باوجود حضور ۸ درصد جمعیت کشور، فقط ۵.۵ درصد از بودجه را داریم فرار بیش از ۲۰۰ زندانی در پاکستان درپی زلزله نتانیاهو ۱۷۸۸ بار گفت: یادم نمی‌آید ! گردان‌های شهید محمد الضیف مسئولیت حمله موشکی به جولان اشغالی را برعهده گرفت حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به سوریه (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رئیس‌جمهور کره جنوبی سرانجام مشخص شد طاهری: هوش مصنوعی بدون زنان، ناعادلانه و ناکارآمد است عراقچی: رسیدن به توافق غیرممکن نیست آن روی سکه آمریکا در مذاکرات رو شد | اظهارات تهدیدآمیز کاخ سفید علیه ایران پزشکیان: هیچ انسان آزاده‌ای زیر بار ظلم و ستم نمی‌رود راز توئیت عجیب صفحه نتانیاهو به زبان فارسی| ایران مشاور نخست‌وزیر اسرائیل را دستگیر کرده است؟ + عکس انتقاد پزشکیان از دروغ و ریاکاری در میان مسئولان روسای مجالس ایران و کوبا دیدار کردند بهروزآذر: انقلاب اسلامی بر اصول انسان محور بنا شده است وقوع حادثه امنیتی در اقامتگاه سلطنتی انگلیس (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: پیشنهاد آمریکا دارای ابهامات و سؤالات زیادی است رهبر انقلاب: ابتکار مهم سیاسی امام باقر(ع) این بود که ده روز در منا برای ایشان عزاداری کنند دولت هلند استعفا کرد آیت الله علم الهدی: امام باقر (ع) با انقلاب فرهنگی، هویت شیعی را احیا کرد دولت جدید لبنان برای توسعه روابط با ایران اعلام آمادگی کرد یک ساکن قدس شرقی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد اوکراین پل کریمه را با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره منهدم کرد سناتور ارشد دموکرات از مذاکره ترامپ با ایران انتقاد کرد | ترامپ در حال انعقاد توافق جانبی با ایران است وزیر امور خارجه با نخست‌وزیر لبنان دیدار کرد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) سفرای جدید ایران در ۶ کشور جهان با پزشکیان دیدار کردند سخنگوی کرملین: ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست پزشکیان هشدار داد: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد
سرخط خبرها

سخنگوی دولت خطاب به ترامپ: ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست + فیلم

  • کد خبر: ۳۳۲۶۰۰
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۳
سخنگوی دولت خطاب به ترامپ: ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست + فیلم
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤال شهرآرانیوز درباره اظهارات اخیر ترامپ، اظهار داشت: ای مگس، عرصه سیمرغ نه جولانگه توست.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه مهاجرانی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت با اشاره به مصوبات جلسات اخیر هیات وزیران اظهار کرد: تسری بخشودگی سود، کارمزد و جریمه دیرکرد تسهیلات پرداختی به زلزله‌زدگان کرمانشاه در سال ۹۶ به تصویب رسید. این بخشودگی به شهرستان‌های ثلاث باباجانی، جوانرود، روانسر، پاوه، اسلام‌آباد غرب، دالاهو و بخش‌هایی از ماهی‌دشت تسری پیدا کرد. همچنین افزایش یارانه قابل پرداخت مراکز غیردولتی و حق پرستاری افراد دارای آسیب نخاعی و حق پرستاری مددکاری افراد دارای معلولیت شدید و خیلی شدید تصویب شد. آیین‌نامه اجرایی اسناد آمایش سرزمینی نیز به تصویب رسید.

وی ادامه داد: بسته‌ای از سوی وزارت نیرو درباره اقدامات عملیاتی مدیریتی مصرف برق در اوج مصرف ارائه و تصمیمات لازم گرفته شد. در جلسه امروز مقرر شد معاونت علمی ریاست‌جمهوری ظرف مدت یک ماه همه برای وزارتخانه‌های مستقر در تهران به اندازه ظرفیت سقف آنها صفحات خورشیدی نصب کند تا به صرفه‌جویی مصرف انرژی کمک کند. تعیین نصاب معاملات ۱۴۰۴ تصویب شد. همچنین آیین‌نامه اجرایی خرید تضمینی گندم و شرکت مادرتخصصی بازرگانی دولتی ایران به عنوان دستگاه مجری خرید گندم تصویب شد. بر این اساس قیمت گندم معمولی ۲۰۵ هزار ریال و گندم درم با قیمت ۲۱۰ هزار ریال به تصویب رسید. قیمت گندم صنف و صنعت ۲۱۷ هزار و ۷۰۰ ریال به تصویب رسید. قیمت گندمی که برای تولید آرد ماکارونی لازم است، ۱۷ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم مصوب شد.

اینجا ببینید:

سخنگوی دولت افزود: همچنین اساسنامه سازمان امور اجتماعی وزارت کشور به تصویب رسید. سند نظام فنی و اجرایی یکپارچه کشور نیز تصویب شد. تصویب این سند کمک می‌کند تا پروژه‌های نیمه‌تمام ما به حداقل برسد. همچنین سامانه فواد با شماره تلفن ۱۲۸ در مورد فوریت‌های اداری به تصویب رسید تا مردم از این طریق بتوانند مسائل اداری را منتقل کنند. این مصوبه در راستای افزایش بهره‌وری و افزایش رضایت‌مندی است. آیین‌نامه قانون تامین مالی و زیرساخت‌ها به تصویب رسید. همچنین امهال سررسید شده سازمان انرژی اتمی به بانک مرکزی برای نیروگاه اتمی بوشهر تصویب شد. همچنین اصلاح آیین‌نامه اجرایی ذخایر راهبردی، کالا‌های اساسی نیز مصوب شد. مرجعیت ملی کنوانسیون تنوع زیستی نیز از وزارت جهاد کشاورزی به سازمان حفاظت از محیط زیست منتقل شد. تشکیل ستاد هوش مصنوعی امروز به تصویب رسید.

وی در پاسخ به این پرسش که چرا در نمایشگاه کتاب فروشندگان کتاب از ناشران جدا شده‌اند، گفت: این سیاست در راستای توجه به ناشران انجام شد و بنا شد از روز ۲۸‌ام اردیبهشت قرار شد کتابفروشان نیز در نمایشگاه حضور داشته باشند.

سخنگوی دولت درباره احتمال تغییر ساعت آغاز به کار مدارس خاطرنشان کرد: اطلاع داریم که تغییر ساعت آغاز به کار مدارس در جامعه ایجاد نارضایتی کرده است ولی چند روز بیشتر تا پایان مدارس باقی نمانده است و جابه‌جا کردن دوباره این ساعت انجام نمی‌شود.

مهاجرانی در واکنش به اظهارات ترامپ در عربستان در مورد خلیج فارس گفت: این خلیج تا ابد فارس خواهد بود.

وی درباره زمان معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد به شهرآرانیوز گفت: دولت در مهلت قانونی خود وزیر پیشنهادی را به مجلس شورای اسلامی معرفی خواهد کرد.

سخنگوی دولت در پاسخ به خبرنگار شهرآرانیوز که چه پاسخی به اظهارات ترامپ درباره نظام حکمرانی در ایران دارید، گفت: «ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست».

مهاجرانی در پاسخ به این سوال که چرا اجازه ادامه فعالیت به بابک زنجانی داده شده است، اظهار کرد: چنین موضوعاتی را خود قوه قضاییه پاسخ می‌دهد. اگر برای کسی منع فعالیت اعلام نشود، فعالیت او مشکلی نخواهد داشت.

وی درباره سفر‌های خود به استان‌ها که با همراهی رسانه‌ها انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: این سفر‌ها تشریفاتی نیست و با پرواز عمومی انجام شد. اگر رسانه‌ها دستاورد‌های کشور را از نزدیک ببینند می‌توانند آن را بهتر به مردم منتقل کنند.

سخنگوی دولت در پایان درباره اینکه برخی مناطق قطعی برق ندارد، گفت: اگر محدودیتی اعمال می‌کنیم باید برای همه یکسان باشد. پیگیری می‌کنم که تفاوتی در مناطق مختلف تهران برای قطعی برق وجود نداشته باشد.

حسن نیکنام
تصویربردار حسن نیکنام
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->