آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ اتحادیه اروپا: توافق اسرائیل و حماس پیشرفتی قابل توجه است وزیر امور خارجه روسیه: تعدادی از کشور‌های خاورمیانه علاقه‌مند به حفظ حضور روسیه در سوریه هستند طرح استیضاح ماکرون در پارلمان فرانسه رأی نیاورد همه چیز درباره مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا
سرخط خبرها

ترامپ: در حال مذاکره با ایران برای دستیابی به صلح پایدار هستیم

  • کد خبر: ۳۳۲۸۱۲
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۱
ترامپ: در حال مذاکره با ایران برای دستیابی به صلح پایدار هستیم
رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر تاکید کرد: ما در حال مذاکره با ایران برای دستیابی به صلح پایدار هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا که در سفر خاورمیانه‌ای به سر می‌برد در نشستی با حضور رهبران قطر و بازرگانان آمریکایی گفت: ما می‌خواهیم در مذاکرات با ایران موفق شویم و من معتقدم که به دستیابی به توافق نزدیک شده‌ایم و من تا حد زیادی با مفاد توافق موافقت کرده‌ام. ما می‌خواهیم ایران کشوری بزرگ باشد، اما نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد.

این در حالی است که ایران بار‌ها اعلام کرده است هدف از برنامه هسته‌ای ایران مقاصد صلح آمیز بوده و هیچ قصدی برای ساخت سلاح هسته‌ای ندارد و رهبر ایران کاربرد هرگونه سلاح هسته‌ای و کشتار جمعی را حرام اعلام کرده است.

رئیس جمهور آمریکا تصریح کرد: ما به صلح از طریق قدرت اعتقاد داریم و می‌خواهیم در مذاکرات با ایران موفق شویم. ما می‌خواهیم مشکل ایران را به شیوه‌ای هوشمندانه، اما نه خشونت‌آمیز، حل کنیم.

او با این ادعا که آمریکا از خاورمیانه محافظت خواهد کرد گفت که آمریکا قوی‌ترین سیستم‌های تسلیحاتی جهان را می‌سازد.

او همچنین الجولانی، رئیس کنونی دولت سوریه را فردی قوی خواند و گفت که خواهید دید پس از لغو تحریم‌ها چه اتفاقی می‌افتد.

او در اظهاراتی تعجب‌آور گفت: نمی‌دانستم سوریه این همه مدت تحت تحریم بوده است.

او همچنین گفت که برای «محمد بن سلمان»، ولیعهد عربستان سعودی، احترام زیادی قائل است و گفت: هیچ‌کس نمی‌تواند رابطه قوی بین آمریکا و عربستان سعودی را از بین ببرد. من روابط قوی با ملک سلمان و شاهزاده محمد بن سلمان دارم.

ترامپ امیر قطر را مردی فوق‌العاده و رهبر بزرگی دانست و گفت: ما در این منطقه استعداد رهبری داریم. رابطه ما با قطر بر اساس برابری است و هیچکس نمی‌تواند این رابطه را برهم بزند و ما از شما محافظت خواهیم کرد. ایران باید از امیر قطر بسیار تشکر کند، چرا که دیگران دوست دارند ما برخلاف قطر، ضربه محکمی به ایران وارد کنیم (!). من از امیر قطر تشکر می‌کنم، زیرا او چیز‌های زیادی به ما داده است و در زمینه سرمایه‌گذاری، می‌توانیم به نفع دو کشور همکاری کنیم.

رئیس جمهور آمریکا همچنین خواستار توقف فوری جنگ در اوکراین شد و گفت:. فکر می‌کنم ما با روسیه و اوکراین به خوبی کنار خواهیم آمد.

ترامپ گفت که در صورت لزوم، فردا در مذاکرات روسیه و اوکراین در ترکیه شرکت خواهم کرد. می‌خواستم به ترکیه بروم، اما نمی‌خواستم عجله کنم. روبیو برای پیگیری مذاکرات بین روسیه و اوکراین آنجاست.

او درباره شرایط کنونی در غزه گفت: می‌خواستم غزه را از سرزمین مرگ به سرزمین زندگی و صلح تبدیل کنم و این موضوع را پیگیری خواهم کرد.

رئیس‌جمهور آمریکا آنچه در یمن اتفاق افتاد را یک «دستاورد بزرگ» خواند و گفت: با این حال ما نمی‌دانیم اوضاع به کجا خواهد رسید. اگر حوثی‌ها حمله‌ای را آغاز کنند، ممکن است به عملیات نظامی علیه آنها بازگردیم.

ادامه دارد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->