ویدئو | روایت محمود کریمی از ماجرای خواندن نوحه «ای ایران» در حضور رهبر معظم انقلاب برگزاری همه‌پرسی با مشارکت همه ساکنان آن راه‌حل عادلانه برای فلسطین است تاکید وزرای خارجه ایران و ترکیه بر پایان دادن به نسل کشی در فلسطین اشغالی سران بریکس حمله تجاوزکارانه رژیم اسرائیل و آمریکا به ایران را محکوم کردند پوتین: آینده به کشور‌های در حال رشد تعلق دارد نتانیاهو قبل از سفر به آمریکا یاوه گویی کرد عراقچی: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور ملل متحد است جزئیاتی جدید از حادثه دریایی در سواحل الحدیده یمن (۱۵ تیر ۱۴۰۴) یک نظامی صهیونیست پس از مشارکت در جنگ لبنان و غزه خودکشی کرد رهبر انصارالله: اسلام امام حسین (ع) بنیانگذار صلح است نه سازش رئیس جمهور برزیل از عراقچی در ریودوژانیرو استقبال کرد عنصر وابسته به موساد در همدان دستگیر شد پوتین: روسیه و آمریکا مدت‌هاست که روابط منحصربه فرد و خوبی داشته‌اند سخنگوی سپاه: قطعا دشمن نگران پاسخ ویرانگر ایران در صورت هرگونه جنگ جدید است حمله مسلحانه به یک کشتی در جنوب‌غربی الحدیده یمن هند: روابط راهبردی با روسیه مثال‌زدنی و استوار است گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و فرانسه درباره تحولات منطقه و روابط کنسولی تداوم حملات در غزه چندین شهید و زخمی برجای گذاشت نخست‌وزیر لبنان: ثبات در کشور فقط با عقب‌نشینی کامل اسرائیل و توقف تجاوزات آن محقق می‌شود واکنش محسن رضایی به حضور رهبری در عزاداری شب عاشورا | ستون این خانه محکم و استوار است غزه از ابتدای جنگ تاکنون ۵۷ هزار و ۴۱۸ شهید داشته است پارلمان آلمان: اقدامات اسرائیل و آمریکا علیه ایران غیرقانونی بود نتانیاهو: بدون خلع سلاح غزه به جنگ پایان نخواهیم داد وزیر امور خارجه چین: بمباران تاسیسات هسته‌ای ایران یک بدعت خطرناک است وزیر خارجه پاکستان: ما در کنار ایران هستیم سفارت سوئیس در تهران بازگشایی شد یک رسانه صهیونیستی اعتراف کرد: ساختمان وزارت جنگ اسرائیل با موشک‌های ایرانی هدف قرار گرفته است
سرخط خبرها

پزشکیان: به هیچ عنوان نمی‌پذیرم در هیچ حوزه‌ای از دیگر کشور‌ها عقب بمانیم | مذاکره می‌کنیم اما با تهدید از حق مسلم خودمان پا پس نمی‌کشیم

  • کد خبر: ۳۳۳۰۰۶
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۰
پزشکیان: به هیچ عنوان نمی‌پذیرم در هیچ حوزه‌ای از دیگر کشور‌ها عقب بمانیم | مذاکره می‌کنیم اما با تهدید از حق مسلم خودمان پا پس نمی‌کشیم
رئیس‌جمهور کشورمان گفت: در هیچ جنبه‌ای از جنبه‌های زندگی نمی‌پذیرم که از رقبا پایین‌تر باشیم. کار‌های شما عزیزان در جنگ و جبهه‌ها هویدا بود. نگاهی که موجب ساخت زیردریایی و ناوشکن و انواع ادوات و تسلیحات کشور بدون وابستگی به دیگران باشد و نیاز کشور را رفع کند و کشور را در شمار صادرکنندگان تبدیل کند، بسیار افتخارآفرین است.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری صبح امروز - شنبه - به میان فرماندهان و کارکان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی رفت و در دومین سالگرد بازگشت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش حضور یافت و طی سخنانی گفت: آنچه مسلم است این است که عزیزان ما در نیروی دریایی و مجموعه ارتش جمهوری اسلامی و مدافعان این سرزمین تاریخی، پاک و سربلند برای بنده بسیار ارزشمند است.

رئیس‌جمهور گفت: در هیچ جنبه‌ای از جنبه‌های زندگی نمی‌پذیرم که از رقبا پایین‌تر باشیم. کار‌های شما عزیزان در جنگ و جبهه‌ها هویدا بود. نگاهی که موجب ساخت زیردریایی و ناوشکن و انواع ادوات و تسلیحات کشور بدون وابستگی به دیگران باشد و نیاز کشور را رفع کند و کشور را در شمار صادرکنندگان تبدیل کند، بسیار افتخارآفرین است. اقدامات شما عزیزان دشمن را ناامید می‌کند. آنان تمام تلاش‌شان را می‌کنند که تفکر «ناتوانی» را به جامعه تزریق کنند و از سوی دیگر «اختلاف» و «ناهماهنگی» بین مسوولان را ترویج کنند. همدلی و همراهی تحت مدیریت مقام معظم رهبری بیش از هر زمان دیگری خودش را نشان داده است.

وی گفت: دوری چندین ماهه شما عزیزان از وطن و خانواده بسیار سخت است. بدون توکل و تخصص خودمان نمی‌توانستیم ناوگروه ۸۶ را داشته باشیم. ما هر کاری از دست‌مان بر بیاید برای مردم عزیزمان انجام می‌دهیم.

پزشکیان تاکید کرد: همدلی و برادری را در داخل و با همسایه‌ها دنبال می‌کنیم. حرف‌هایی که ترامپ زد، به جز خودش کسی دیگر باور نمی‌کند. از یک طرف صحبت از صلح در منطقه می‌کند و از سوی دیگر صحبت از ساخت ابزاری وحشتناک و ویران‌گر می‌کند. کدام یک را قبول کنیم؟ پیام صلح یا پیام کشتار را؟ اسراییلی که حدود ۶۰ هزار انسان را از بین برد و آب و نان را بر مردم غزه بسته و ادعای بشردوستانه و انسانیت را دارند، آیا با نسل‌کشی در پی این مفاهیم هستند. گویی باید به گونه‌ای قضاوت کنیم یا صحبت کنیم که آنان می‌خواهند. اگر بر جنایت‌های رژیم صهیونیستی صحه بگذاریم، آزاد خواهیم بود، اما هر انسانی که احساس آزادی دارد، کوتاه آمدن و سر خم کردن در برابر این تفکر و این افراد را نمی‌پذیرد.

رئیس‌جمهور گفت: به شما افتخار می‌کنیم و از خانواده‌های‌تان که دوری شما را تحمل می‌کنند، تشکر می‌کنم. اگر در خانواده همراهی نباشد، نمی‌توان به راحتی به چنین سفر دشواری رفت. مصمم هستیم که کشور را به قله‌ها برسانیم.

پزشکیان تاکید کرد: در حال مذاکره هستیم، اما از هیچ تهدیدی هراس نداریم. آنان خیال می‌کنند ما با تهدید از حقوق‌مان دست می‌کشیم، اما ما دست نمی‌کشیم. از دستاورد‌های علمی، نظامی و هسته‌ای به هیچ وجه کوتاه نخواهیم آمد. دانشمندان هسته‌ای ایران را ترور می‌کنند و بعد تبلیغ می‌کنند که ایران تروریست است. ما قربانی تروریسم هستیم، اما در بین سران کشور‌های منطقه از تروریست بودن ایران صحبت می‌کنند، اما چرا؟ چون ایران نمی‌خواهد وابسته باشد و روی پای خودش ایستاده است. این روی پا ایستادن با افتخار را مدیون شما‌ها هستیم.

وی تصریح کرد: تلاش می‌کنیم در مشکلات و عرصه‌های مختلف با همکاری و همراهی دانشمندان و نخبگان کشور سربلند شویم. از همراهی و همدلی بین سپاه، ارتش و بسیج خوشحالیم و ما قدردان شما هستیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->