پیش‌بینی قیمت دلار در روز چهار‌شنبه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای روز چهارشنبه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) از کجا طلای آب شده بخریم؟ راهنمای کامل و امن برای سرمایه‌گذاری در طلای آنلاین در ایران ۲۲ میلیون خودروی فرسوده در کشور تردد می‌کنند | تردد ۲.۴ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران وزیر نیرو: هر هفته بیش از ۱۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور افتتاح می‌شود بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت‌ها افت کرد بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | بازار خودرو بدون مشتری سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها: یارانه سه دهک تا پایان سال حذف می‌شود | نظام تامین اجتماعی جایگزین پرداخت یارانه شود برگزاری سومین کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان خراسان رضوی مهلت بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده امروز (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد ماجرای ویدئو جنجالی از مرز روتک و قاچاق سوخت به پاکستان چیست؟ +فیلم سبزپوشی بورس دوام نیاورد | افت ۱۹ هزار واحدی بازار سهام (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) آخرین فرصت برگشت ارز جاماندگان اربعین آغاز ساخت مسکن استیجاری از ماه آینده | پرداخت آورده متقاضیان پایین درآمدی توسط دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | دلار افت کرد گام اول حمایت از بورس، ثبات اقتصاد کلان است نه تزریق پول بانک‌های تهران شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل هستند | اسامی شعب کشیک اعلام می‌شود توزیع بیش از ۱۱۰۰ تن کالای اساسی در شهرستان مشهد مقدس آغاز پیش‌فروش بلیت اتوبوس ایام شهادت امام رضا (ع) تخصیص ۱۳۵۰ تن آرد سهمیه‌ای برای مراسم عزاداری دهه آخر صفر ۱۴۰۴ در مشهد صعود قیمت طلا در مشهد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) خانواده‌های خراسان رضوی جزو ۱۰ استان با کمترین سرانه درآمد در کشور | زندگی سخت در سایه درآمد کم بورس شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل شد؟ خرما در دهه آخر صفر در مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) نیاز به واردات گازوئیل به صفر رسید وزیر اقتصاد: تک‌نرخی‌شدن ارز در دستورکار است گمرک مقررات جدید واردات خودرو سال ۱۴۰۴ را ابلاغ کرد خرید و فروش ملک یا خودرو در چه صورتی مشمول مالیات می‌شود؟ پیش‌بینی بورس سه‌شنبه (۲۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قطع برق ۱۵ روزه صنایع منتفی شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۳۸۵۲
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۷
قطع برق ۱۵ روزه صنایع منتفی شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)
دبیر انجمن صنعت سیمان کشور گفت: محدودیت برق ۹۰ درصدی صنایع بزرگ از جمله سیمان که از ۲۴ اردیبهشت اعمال شده بود با پیگیری وزارت صمت و همکاری وزارت نیرو رفع شد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی اکبر الوندیان اظهار داشت: قرار بود محدودیت ۹۰ درصدی برق برای صنایع فولادی از ۲۴ اردیبهشت ماه به مدت ۱۵ روز اعمال شود که از امروز محدودیت‌ها به ۵۰ درصد کاهش پیدا کرد و شرایط تا حدی برای صنایع بزرگ بهتر شد.

وی عنوان کرد: تولیدکنندکان صنایع بزرگ در نامه‌ای از رئیس‌جمهور خواستار دستور لغو این تصمیم قطعی ۱۵ روز برق شده بودیم که با پیگیری وزیر صمت این امر نتیجه داد.

دبیر انجمن صنعت سیمان کشور اضافه کرد: هر چند محدودیت ۵۰ درصد نیز برای صنایع بزرگ منجر به کاهش تولید و ارز آوری می‌شود، اما منجر به تعطیلی کامل کارخانه‌ها و تعدیل نیروی کار نمی‌شود.

الوندیان با تاکید بر رفع چالش بازار در حوزه سیمان تاکید کرد و گفت: تلاش می‌کنیم با افزایش تولید و توزیع سیمان التهاب پیش آمده در بازار برطرف شود و سیمان به اندازه کافی در اختیار متقاضیان قرار گیرد.

دبیر انجمن صنعت سیمان کشور خواستار همکاری نهاد‌های متوالی در حوزه تامین و توزیع برق شد و ابراز امیدواری کرد با هماهنگی‌ها بین بخش خصوصی و دولتی شاهد قطع ناگهانی برق صنایع و تصمیم یک جانبه نباشیم.

ماجرای پیامک قطع برق ۱۵ روزه صنایع چه بود؟

لازم به ذکر است که صنایع فولادی و سیمانی که از صنایع بزرگ کشور در بازار سرمایه نیز به شمار می‌روند، چهارشنبه گذشته (۲۴ اردیبهشت) پیامک قطع برق در ۱۵ روز آینده را دریافت کردند؛ پیامکی که مضمون آن چنین بود: «مدیریت محترم مشترک صنعتی، با سلام پیرو مصوبه کارگروه مدیریت بهینه مصرف انرژی و ابلاغیه وزارت کشور که ساعتی قبل ابلاغ شد، مقرر است از فردا صبح ساعت هشت کلیه صنایع به مدت ۱۵ روز فعالیت ننمایند. میزان مصرف هر صنعت به میزان ۱۰ درصد مصرف عادی آن صنعت خواهد بود. بدیهی است عواقب عدم رعایت سهمیه ابلاغی بر عهده آن صنعت خواهد بود».

این پیامک توسط ادارت برق منطقه‌ای به مدیران شرکت‌های فولادی و سیمانی ارسال شد که به معنای توقف کامل کارخانه‌ها برای تولید و تعطیلی نیروی کار به مدت ۲ هفته بود.

اگرچه ۲۶ اردیبهشت اسکندر مومنی وزیر کشور تعطیلی دو هفته‌ای صنایع را رد کرد و گفت «مگر می‌شود صنایع کشور ۱۵ روز تعطیل شوند؟ چنین چیزی وجود ندارد بلکه برنامه داریم که مدیریت مصرف انرژی در تمامی بخش‌ها صورت گیرد.»، اما مدیران صنایع فولادی و سیمانی فعال در بازار سرمایه با ارسال نامه به اداره نظارت بر ناشران بورس از توقف بخشی از تولید خود به دلیل قطع برق خبر دادند.

پیگیری‌ها از انجمن سیمان و برخی کارخانجات حاکی از آن است که توافق اخیر وزارت صمت و نیرو برای کاهش خاموشی‌ها هنوز اجرایی نشده و انتظار می‌رود در روز‌های آینده عملیاتی شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->