ترخیص کالا در تمامی گمرکات طبق روال عادی در حال انجام است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی تا ساعت ۲ بامداد دوشنبه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) حفظ پایداری تولید برق با تمام توان بازار ارز تجاری امروز فعال است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) جهش قیمت طلا به ۸ میلیون تومان در مشهد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات قیمت دلار و طلا پس از حمله نظامی اسرائیل به ایران چه تغییری کرد؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: اگر بخواهیم مسیر توسعه را ادامه دهیم، باید تسهیلگری صورت گیرد سوخت‌رسانی در سراسر کشور بدون مشکل در حال انجام است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم تغییر ساعت کاری کارگران توافقی است رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی: ذخایر کالایی مشهد در وضعیت مطلوبی قرار دارد ۳ میلیون و ۱۵۰ هزارتن خرید تضمینی گندم انجام شد واحد‌های صنفی و بازار‌ها امروز فعال هستند (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) سازمان بورس برای تعطیلی بورس در روز دوشنبه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) تصمیم‌گیری می‌کند احتمالاً سقف اجاره‌بها در مشهد، ۲۵ درصد تعیین می‌شود | سقف کاذب نرخ کرایه استاندار خراسان رضوی: شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی باید رکن تصمیم‌گیری اقتصادی استان باشد فعالیت بدون وقفه پالایشگاه تهران ادامه دارد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در تره‌بار مشهد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | افت قیمت میوه بورس به مدت سه روز از فردا (یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد آغاز فعالیت عادی دستگاه‌های اجرایی از فردا (یکشنبه، ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | دورکاری با ابلاغ استانداران ممکن است نحوه فعالیت بانک‌ها، فردا (یکشنبه، ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) چگونه خواهد بود؟ دستور وزیر کار بر حفظ روال عادی انجام امور و خدمت‌رسانی به مردم در وزارت رفاه برگزاری جلسه کارگروه تنظیم بازار خراسان رضوی با محوریت بررسی وضعیت تأمین و توزیع کالا‌های اساسی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) توقف پرواز‌ها تا ساعت ۲ بامداد روز یکشنبه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های مسافربری کشور: مردم نگران نباشند، تردد اتوبوس‌های بین‌شهری برقرار است برگزاری نمایشگاه الکامپ به تعویق افتاد بورس تل‌آویو و آمریکا ریخت (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) + جدول آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) | فرار گسترده از دارایی‌های ریسک‌پذیر قیمت نفت در بازار جهانی امروز (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | نفت ۷ درصد افزایش یافت دستورالعمل فوری رئیس کل گمرک ایران (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کاهش زمان ثبت شرکت‌ها به کمتر از ۲ ساعت | فعالیت شرکت‌های صوری و کاغذی غیرممکن می‌شود

  • کد خبر: ۳۳۳۹۵۵
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۷
کاهش زمان ثبت شرکت‌ها به کمتر از ۲ ساعت | فعالیت شرکت‌های صوری و کاغذی غیرممکن می‌شود
مدیرکل ثبت شرکت‌ها و مؤسسات غیرتجاری کشور گفت: هدف اصلی ما کاهش زمان انتظار برای ثبت شرکت‌هاست. امروز کمتر از یک روز زمان لازم است تا یک شرکت به ثبت برسد اما با راه‌اندازی سامانه جدید از تابستان امسال، زمان انتظار برای پیگیری این مجموعه اقدامات به کمتر از دوساعت کاهش خواهد یافت.

ابوالفضل نصیری در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، در حاشیه دومین همایش منطقه‌ای «ثبت، پیشران سرمایه‌گذاری برای تولید» که صبح امروز (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) در سالن همایش‌های اداره‌کل ثبت اسناد و املاک خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: این دومین همایشی است که در این راستا برگزار می‌شود. دوره اول در شیراز برگزار شد و برکات بسیار چشمگیری هم داشت. هدف از برگزاری تحقق شعار سال است و در این جلسه با حضور پنج دستگاه مهم اقتصادی یعنی ادارات کل اقتصاد و دارایی، نمایندگان شرکت شهرک‌های صنعتی، اتاق‌های بازرگانی، استانداری و وزارت تعاون، رؤسای ثبت شرکت‌ها به‌همراه تیم‌های تخصصی و کارشناسی قرار است پاسخگوی سؤالات و ابهامات آن‌ها باشند.

وی افزود: تاکنون ۸ فرایند در حوزه ثبت شرکت‌ها تماماً الکترونیکی و هوشمند شده که ۸۰ درصد از میزان مراجعات حضوری ما کاسته است. امسال نیز قرار است سه فرایند دیگر کاملاً الکترونیکی و آنلاین شود و تلاش می‌کنیم تا مراجعه حضوری به ادارات و تحمیل اتلاف وقت به مردم به صفر برسد.

نصیری خاطرنشان کرد: این واقعاً یک دستاورد تاریخی است. امسال قرار است اتفاقات بزرگی در حوزه تسهیلگری فعالیت‌های اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری در تولید با محوریت ثبت شرکت‌ها و نام‌های تجاری رقم بخورد. یکی از این دستاوردها، راه‌اندازی آزمایشی سامانه جدید و بازطراحی‌شده‌ای است که دو سال برای بازطراحی آن وقت صرف شده و به این ترتیب، تقریباً همه امور مربوط به ثبت شرکت‌ها به‌شیوه آنلاین، الکترونیک و هوشمند پیگیری خواهد شد.

وی ادامه داد: علاوه بر این، همان‌طورکه می‌دانید یکی از چالش‌های بزرگ ثبت شرکت‌ها درحال‌حاضر، مؤسسات ثبتی هستند که بدون هیچ قاعده و تعرفه قانونی فعالیت می‌کنند و پول‌های کلان از مردم می‌گیرند. ما واقعاً از این شرایط ناراضی بودیم و به همین دلیل قرار است از تابستان امسال، کارگزاری‌های ثبت شرکت‌ها در دفترخانه‌های ثبت فعال شود تا با نظارت قانونی و تعرفه‌های مشخص، ثبت شرکت‌ها را برای مردم انجام دهند.

مدیرکل ثبت شرکت‌ها و مؤسسات غیرتجاری کشور با اشاره به مواد ۸ و ۹ برنامه هفتم توسعه تصریح کرد: ما ملزم شده‌ایم تا از اول خرداد امسال، بانک جامع اطلاعات سهامداران را راه‌اندازی کنیم که مقدمات آن فراهم شده و با اجرای آن، بسیاری از موانع تولید برطرف می‌شود و هرکس بخواهد فعالیت اقتصادی کند، این بانک اطلاعاتی مایه رضایت و تسهیلگری برای او خواهد بود.

وی تأکید کرد: هدف اصلی ما کاهش زمان انتظار برای ثبت شرکت‌هاست. امروز کمتر از یک روز زمان لازم است تا یک شرکت به ثبت برسد که با این مجموعه اقدامات به کمتر از دو ساعت کاهش خواهد یافت. مراجعه حضوری هم دیگر ضرورت ندارد و می‌خواهیم شرایطی ایجاد کنیم که هرکس متقاضی بود، با خیال راحت و به‌صورت کاملاً الکترونیکی بتواند کارش را انجام بدهد.

به گفته نصیری، براساس لایحه اصلاح سازوکار ثبت شرکت‌ها و مؤسسات که اخیراً از طرف سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به مجلس شورای اسلامی ارسال شده و موافقت معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری هم برای آن جلب شده است، از این به بعد فعالیت شرکت‌های صوری و کاغذی غیرممکن خواهد شد و هرکس بخواهد واقعاً فعالیت اقتصادی کند، مشمول حمایت‌های خاص، امتیازات و مشوق‌های ویژه خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->