تمایل ترامپ به برگزاری نشست سه‌جانبه با حضور زلنسکی و پوتین + زمان برگزاری شروط نتانیاهو برای پایان جنگ غزه اعلام شد تظاهرات ضدصهیونیستی در منچستر انگلیس | اسرائیل را از فیفا اخراج کنید انفجار مهیب در دمشق سوریه (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اعتصاب سراسری و بزرگ علیه نتانیاهو| صهیونیست‌ها فرداشب به خیابان می‌آیند (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) اظهار همدردی قالیباف با مردم پاکستان نسبت به جان باختن و آسیب دیدن شماری از مردم این کشور در سیل روسیه ۲ منطقه دیگر اوکراین را تصرف کرد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) عارف: نباید مردم برای یک خدمت دولتی سرگردان باشند حماس: اسرائیل با چراغ سبز آمریکا به جنایات جنگی خود در غزه ادامه می‌دهد درگیری میان کرد‌های سوری و نیرو‌های جولانی در حومه دیرالزور تشدید شد فرانسه علیه «پروژه E ۱» صهیونیست‌ها موضع گرفت توقف صدور ویزا‌های مسافرتی اهل غزه توسط آمریکا (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات پوتین درباره دیدار با ترامپ عراقچی: اجرای هر پروژه‌ای در قفقاز مشروط به عدم دخالت خارجی است مقام نظامی سابق در ارتش اسرائیل: در برابر هر اسرائیلی کشته‌شده در ۷ اکتبر، باید ۵۰ فلسطینی کشته شوند هلاکت تروریست‌ها درپی عملیات ارتش عراق در کرکوک + فیلم آمار جدید شهدا و مجروحان غزه اعلام شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اردوغان: غزه در آستانه فروپاشی کامل قرار دارد ستاد کل نیرو‌های مسلح، به آمریکا و رژیم صهیونیستی هشدار داد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) زلنسکی: فشار بر روسیه باید تا پایان جنگ ادامه داشته باشد پوتین به کیم جونگ اون نامه نوشت رایزنی دبیران شورای امنیت ملی ایران و ارمنستان رئیس دیوان عالی کشور بر ضرورت صیانت از قضات و کارکنان برای جلوگیری از فساد تاکید کرد مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: آمریکا می‌تواند روسیه را وادار به انجام مذاکره جدی کند امیر سرتیپ صباحی‌فرد از گروه پدافند هوایی فردو قم بازدید کرد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی ترامپ با زلنسکی و دیگر سران اروپایی در آلاسکا پزشکیان به ارمنستان و بلاروس سفر خواهد کرد
سرخط خبرها

امامِ روایت

  • کد خبر: ۳۳۳۹۷۲
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۰
امامِ روایت
تثبیت انگاره کار و خدمت در مورد شخصیت شهید جمهور آیت الله رئیسی در کلام رهبر معظم انقلاب به عنوان یک روایت پر بسامد خود یک الگوی جهاد تبیین است.

تثبیت انگاره کار و خدمت در مورد شخصیت شهید جمهور آیت الله رئیسی در کلام رهبر معظم انقلاب به عنوان یک روایت پر بسامد خود یک الگوی جهاد تبیین است. در ایجاد انگاره ذهنی مزیت‌نگاری متناسب با مضمون یک هنر است که باید استاد آن را رهبر معظم انقلاب دانست.

معظم‌له خود به عنوان اولین عامل به نظریه جهاد تبیین ضمن پیشرو بودن، پیشران و الهام‌بخش نیز می‌باشند و به نوعی در این زمینه نیز نقش امامت خود را به بهترین شکل ممکن ایفاء می‌نمایند.

روایت خدمت شهید رئیسی به عنوان یک نماد ملموس و کارآمد و جامع الاطراف تقریبا در نظریات حضرت آقا بیشترین هم خوانی را با تراز مدیریتی انقلاب اسلامی داراست. حکمرانی اجرایی به سبک شهید رئیسی که منبعث از تربیت دینی و انقلابی این شهید عزیز در اتمسفر جمهوری اسلامی با خوانش امامین انقلاب است، وقتی جلوه بیشتری می‌یابد که دهه نود در ادبیات حضرت آقا به عنوان نماد رخوت و عدم پیشرفت مطرح می‌شود. این قیاسِ تقریبا مستمر و صریح برای اهل تحلیل، شاخص و معیار تولید می‌کند. تلاش حضرت آقا در ایجاد زیرساخت‌های شناختی برای بهره مندی مخاطب از قدرت تحلیل یکی دیگر از ارکان امامت راهبردی ایشان در عرصه جهاد تبیین است. روایت رئیسی عزیز که به جد می‌توان ایشان را مصداق عینی عنصر تربیت‌یافته انقلاب اسلامی دانست می‌تواند بهترین تبیین برای نسل نوجوان و جوان باشد، نسلی که این بار در نزدیکترین فاصله واقعی با یک الگوی معمولی و محبوب است.

تسریع در تثبیت روایت صحیح و جامع درخصوص شهید عزیز جمهور از آن جهت موضوعیت دارد که بمباران تخریبی که از زمان حیات ایشان شروع شده است با آتشباری بیشتر شخصیت شهید ایشان را هدف گرفته است. تأخیر در روند روایت سبب می‌شود جریان رخوت و خفت با ابزار اغوا و تزیین ناترازی روایت‌ها را به سمت خود بچرخاند و جای خدمت و رخوت، خفت و عزت را عوض کند.

جریان انقلابی باید یاد بگیرد به تأسی از امام خود روایت اول و غالب را تثبیت کند. این اولین مأموریت جهادی هر عنصر انقلابی مومن و معتقد به باور امام خامنه‌ای است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->