پردرآمدترین شغل‌های آزاد ایران کدامند؟ پیش‌بینی قیمت دلار دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای فردا دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ خانوار‌ها برای مصرف اعتبار مرحله چهارم کالابرگ تا چه زمانی مهلت دارند؟ رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی: استان باید در حوزه نشان‌دار کردن مالیات‌ها پیشگام و پیشرو باشد رئیس اتاق اصناف مشهد: در چند سال اخیر به شهرک‌های صنفی توجه نشده است آغاز واردات روغن خام با ارز ترجیحی از ۲۲ شهریور تکمیل ۱۳۲۳ پروژه کشوری در طرح نشان‌دارکردن مالیات در سال ۱۴۰۳ بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | افت قیمت خانواده پژو افزایش ۱۹ درصدی پرداخت مالیات توسط مردم در خراسان رضوی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی اعلام شد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | افت ۴۰ میلیونی هایما ۸S کاهش رضایت فعالان اقتصادی از عملکرد دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی فردا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴)؛ چهارمین مرحله پیش فروش سکه رونمایی از پویش مالیاتی «من انتخاب می‌کنم» | تکمیل ۴۱ پروژه استان خراسان رضوی با اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد تومان + فیلم قیمت حبوبات از ابتدای مهر ماه کاهش خواهد یافت خسارت ۱۰ همتی قطع برق در ۵ ماه گذشته از سال‌ ۱۴۰۴ برای کشاورزان خراسان رضوی سبقت تقاضا از عرضه در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) بررسی وضعیت بلیت هواپیما تهران به مشهد در آستانه ولادت پیامبر اکرم (ص) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | نوسان اندک در کانال ۱۰۲ هزار تومان مدیر پالایشگاه گاز هاشمی‌نژاد سرخس: در ذخیره‌سازی گاز جلوتر از برنامه هستیم بی‌ثباتی، این بار در بازار گوشت قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) دلار در مشهد کانال عوض کرد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) بررسی ظرفیت های همکاری اقتصادی خراسان رضوی با چین | فرصت چینی برای اقتصاد خراسان واریز مرحله چهارم کالابرگ الکترونیک دهک‌های اول تا سوم چهارشنبه ۱۹ شهریور | دهک‌های ۴ تا ۷ چه زمانی واریز می‌شود؟ مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ به شبکه فیبر نوری متصل می‌شود | ۵ همت اعتبار جدید برای تکمیل پروژه مشهد
سرخط خبرها

رئیس سازمان بورس در مشهد: ۸۰ درصد از گردش مالی بازار سرمایه مربوط به اشخاص حقیقی است

  • کد خبر: ۳۳۴۰۴۶
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۳
رئیس سازمان بورس در مشهد: ۸۰ درصد از گردش مالی بازار سرمایه مربوط به اشخاص حقیقی است
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار کشور گفت: امروزه حجم متوسط گردش مالی روزانه در بورس کشور به بیش از ۲۰ همت رسیده است. بیش از ۸۰ درصد از این رقم نیز سرمایه اشخاص حقیقی است و به همین دلیل، به نظر می‌رسد بورس در این کشور مسیر روبه‌رشدی را در سال‌های اخیر تجربه کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الله صیدی در آیین افتتاحیه نمایشگاه ملی و تخصصی بورس، بانک، بیمه، خصوصی‌سازی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری «مشهداینوکس» و «مشهدفاینکس» که عصر امروز (چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) در تالار همایش‌های هتل نوین‌پلاس مشهد برگزار شد، اظهار کرد: مسئله اصلی ما در کشور، امروز رشد اقتصاد است. ما از نزدیک در جریان دغدغه‌های جناب آقای پژمانفر هستیم و قبول داریم که اگر نرخ رشد اقتصادی پایدار باشد، تمام مشکلات موجود همچون حاشیه‌نشینی و بیکاری در مشهد و نقاط دیگر کشور برطرف خواهد شد.

وی افزود: دو عامل بر رشد اقتصادی پایدار تأثیر مستقیم دارند؛ اول گردش مالی و دوم تأمین سرمایه. در سال‌های اخیر واقعاً اقدامات خوبی در این دو حوزه انجام شده، اما ختم به نتیجه محسوس و مطلوب نشده است. چرا؟ چون باوجود افزایش گردش مالی، این سرمایه‌ها در جای درست خود ننشسته است.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار کشور خاطرنشان کرد: این حکم قطعی علم اقتصاد است که محل تشکیل سرمایه بلندمدت، بازار سرمایه است. بازار‌های خرد شاید بتوانند در کوتاه‌مدت سود‌های خوبی فراهم کنند، اما ضمانت سوددهی ندارند و اینجاست که افزایش رغبت عمومی به سرمایه‌گذاری در بازار بورس ضرورت پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: امروزه حجم متوسط گردش مالی روزانه در بورس کشور به بیش از ۲۰ همت رسیده و حتی بعضی روز‌ها حداقل گردش مالی این مقدار است. بیش از ۸۰ درصد از این رقم نیز سرمایه اشخاص حقیقی است و به‌همین‌دلیل، به نظر می‌رسد براساس یک سنجش بلندمدت و قیاس کارشناسی، بورس در این کشور مسیر روبه‌رشدی را در سال‌های اخیر تجربه کرده است.

صیدی تصریح کرد: خراسان رضوی در سال‌های اخیر به‌جرئت می‌توان گفت که پیشتاز الگوی جدید تمرکز سرمایه‌گذاری بر پروژه‌های زیرساختی در کشور بوده است. همین صندوق ملی زعفران که اخیراً اینجا ایجاد شد، آن‌قدر الگوی موفقی بود که به باور من می‌توان از آن در همه بخش‌ها از جمله صنعت خودرو نسخه‌برداری کرد.

وی تأکید کرد: ما نیاز داریم سرمایه‌گذاران حقیقی با خیال راحت بیایند در پروژه‌های زیرساختی کشور مشارکت کنند، حداکثر یک‌سوم اعتبار پروژه را پای‌کار بیاورند و دوسوم باقی‌مانده از محل بازار بورس تأمین شود. بازار سرمایه در سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۱۰۰ همت تأمین مالی پروژه‌های زیرساختی کشور را انجام داده و امسال نیز ۱۷۰۰ همت تأمین مالی را هدف گرفته است. این چشم‌انداز بسیار درخشان و امیدوارکننده‌ای است که در آینده اخبار خوبی از این حوزه خواهیم شنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->