محرم ۱۴۰۴ | مراسم علم کشی مهاجران افغانستانی در محله گلشهر مشهد + فیلم در ۱۰۰ روز گذشته ۳۶۰ هزار نفر از اتباع غیرمجاز افغانستانی به کشورشان بازگشته‌اند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۱۱ تیرماه ۱۴۰۴) بهترین‌های نیم فصل لیگ برتر فوتسال افغانستان معرفی شدند + جدول حسینی مزاری: دفاع از رهبر انقلاب اسلامی یک وظیفه شرعی و سیاسی است آنگلا مرکل: آلمان در قبال پناهجویان افغانستانی مسئول است قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۱۰ تیرماه ۱۴۰۴) بازدید استاندار خراسان رضوی از روند بازگشت اتباع غیرمجاز افغانستانی | مظفری: فرایند خروج اتباع با احترام باشد تا خاطره‌ای مطلوب از حضور آنان در ایران باقی بماند والی طالبان در هرات پیروزی ایران در برابر اسرائیل را تبریک گفت بازدید استاندار خراسان رضوی از مهمانشهر تربت‌جام (۱۰ تیر ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه ۹ تیرماه ۱۴۰۴) لایحه تأسیس سازمان ملی مهاجرت و ساماندهی اتباع خارجی در کمیسیون شوراها بررسی می‌شود قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (یکشنبه ۸ تیرماه ۱۴۰۴) کمک‌های مردم هرات و بادغیس به مردم غزه ارسال شد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه ۷ تیرماه ۱۴۰۴) مقامات عالی طالبان برای بررسی وضعیت مهاجران وارد هرات شدند سفیر ایران در کابل: توسعه روابط با کشور‌های همسایه در اولویت است بیش از ۷۲ هزار مهاجر افغانستانی غیرمجاز در پنج روز گذشته به کشورشان بازگشته‌اند افزایش چهار برابری اخراج مهاجران غیرمجاز از تهران حضور مهاجرین افغانستانی در تهران در مراسم تشییع پیکر پاک شهدای اقتدار + فیلم
سرخط خبرها

فرصت جدید سرمایه‌گذاری ایران و افغانستان در منطقه ویژه اقتصادی «شمتیغ»

  • کد خبر: ۳۳۴۳۰۱
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۶
فرصت جدید سرمایه‌گذاری ایران و افغانستان در منطقه ویژه اقتصادی «شمتیغ»
نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از فرصت‌های جدید سرمایه‌گذاری در شهرستان خواف ایجاد منطقه ویژه اقتصادی - معدنی مشترک بین ایران و افغانستان در مرز «شمتیغ» است که تلاش‌ها برای جذب سرمایه‌گذار در این زمینه و دریافت مجوز‌های لازم در حال انجام است.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر توکلی رودی در حاشیه نمایشگاه «بیمه، بانک، بورس و خصوصی سازی و فرصت‌های سرمایه‌گذاری» در مشهد با تاکید بر اهمیت ایجاد پیوند‌های اقتصادی و فرهنگی بین ۲ ملت ایران و افغانستان گفت: ما به دنبال ایجاد یک منطقه ویژه اقتصادی - معدنی مشترک بین ایران و افغانستان با پشتوانه وجود ترانزیت ریلی خواف - هرات در نقطه صفر مرزی هستیم و این نمایشگاه فرصتی است تا بخش مهمی از پیوند ۲ ملت را ترسیم کنیم.

وی توضیح داد: در این راستا در مرحله نخست از ایجاد منطقه ویژه اقتصادی - معدنی، یک محدوده ۳۰۰ هکتاری و در مرحله دوم، ۷۰۰ هکتار برای آن انتخاب و شرکت سازنده نیز مشخص شده است و هدف از اجرای آن انتقال دانش فنی و فناوری به معادن افغانستان برای شکل‌دهی به پویایی اقتصادی در این کشور است.

نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی گفت:ایران هم اکنون یکی از اقتصادی‌ترین شریان‌های ورودی به کشور افغانستان است لذا می‌خواهیم به اقتصاد این کشور کمک کنیم تا تمام ظرفیت‌های توسعه‌یافتگی را بشناسد.sadfkjjmk,l.;/'wert[7kkkk

اولویت‌های سرمایه‌گذاری در خواف؛ توسعه زیرساخت‌ها

نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که اولویت‌های سرمایه‌گذاری در خواف باید در بخش‌های زیربنایی متمرکز شود گفت: تلاش‌هایی برای اتصال شریان‌های ارتباطی به خواف و پهنه صنعتی سنگان در زمینه‌های ریلی، فرودگاهی و جاده‌ای انجام شده است.

توکلی رودی افزود: عملیات چهاربانده شدن جاده سنگان تا تربت حیدریه در حال انجام است و این طرح به حدود ۵۰ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری نیاز دارد، خوشبختانه سرمایه‌گذاران صنعتی و معدنی در این زمینه اعلام آمادگی کرده‌اند و آماده‌اند و امیدواریم ظرف چند سال آینده این طرح به نتیجه برسد.

وی ادامه داد: جاده سنگان تا تربت حیدریه یکی از مهم‌ترین شریان‌های پیشرانی است که از چابهار به خواف و دوغارون و سرخس متصل می‌شود و هم اکنون عملیات ساخت ۳.۵ کیلومتر حدفاصل نشتیفان تا سه‌راه نشتیفان از این جاده آغاز شده و امید است عملیات ۷۰ کیلومتر باقیمانده در ۲ مرحله تا قبل از شهریورماه امسال شروع شود.

این نماینده مجلس همچنین از برنامه‌های آینده برای تعریض جاده تایباد - دوغارون و ساماندهی جاده‌های شهرستان خواف خبر داد.

نمایشگاه «بیمه بانک بورس» «خصوصی سازی و فرصت‌های سرمایه‌گذاری» تا سوم خرداد ماه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی مشهد دایر است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->