۳۵ میلیون تومان اشتباه که منجر به دستگیری یک تبهکار حرفه‌ای در مشهد شد اخاذی با پوشش پلیس در مشهد؛ دستگیری گروهبان قلابی در بلوار رسالت گذشت خانواده اولیای دم از اجرای حکم قصاص در حضور رئیس قوه قضاییه برای دیدن «مریخ» به نهبندان خراسان جنوبی سفر کنید + تصاویر اعلام جرم علیه رئیس و عوامل یک بیمارستان در تهران به دلیل موارد غیراخلاقی مُسکن‌ها شفابخش نیستند و مصرفشان عارضه به همراه دارد | تسکین دهنده‌های دردساز مطالبات کسبه پاساژ قائم مشهد پس از حریق پیگیری شد اعتراف مرد جوانی که همسر و دختر نوجوانش در چیتگر تهران را به قتل رساند کشف بیش از ۳ هزار میلیارد تومان کالای قاچاق از ابتدای سال ۱۴۰۴ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) تبلیغات دروغین یک کلاهبردار برای وام فوری نگاهی به اجرای متناسب‌سازی حقوق مستمری‌بگیران در تأمین اجتماعی | پرداخت بیش از ۳۲۰۰ میلیارد تومان به مستمری‌بگیران و بازنشستگان وزیر آموزش و پرورش: توجه به مهارت‌های متنوع دانش‌آموزان از اولویت‌های مهم وزارت است با این ادویه همه کاره وزن کم کنید و سندروم روده تحریک پذیر را درمان کنید ثبت‌نام بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار کلاس اولی در مدارس «محمد» در میان محبوب‌ترین نام‌های مردانه ایران لغو استاندارد اجباری هتل‌ها سوادآموزی، گامی کهن در مسیری نو دانش آموزان کتاب‌های درسی را از مدرسه تحویل بگیرند پلمب ۲ عمده‌فروشی مرغ در بازار سپاد مشهد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: به حقوق بازنشستگان، کارگران، معلمان و کارکنان دولت توجه نشده است توصیه‌های یک فیزیوتراپیست برای خرید کیف و کفش دانش‌آموزان اگر بدهی‌های تأمین اجتماعی به موقع پرداخت می‌شد، امروز بازنشستگان نیازی به نگرانی بابت معوقات نداشتند هشدار به فروشندگان دارو‌های سقط در فضای مجازی بهروزآذر: قرارگاه پیشگیری از خودکشی تشکیل می‌شود | لزوم بررسی علل خودکشی رزیدنت‌ها زمان انتخاب واحد تکمیلی دانشگاه آزاد اعلام شد + جدول زمان بندی شناسایی و توقیف بیش از ۱۲۰۰ خودروی مسروقه و تحت تعقیب در یک ماه
سرخط خبرها

پروژه‌های نیمه تمام مدرسه‌سازی باید تا اول مهر ۱۴۰۴ تمام شوند

  • کد خبر: ۳۳۴۳۵۸
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۴
پروژه‌های نیمه تمام مدرسه‌سازی باید تا اول مهر ۱۴۰۴ تمام شوند
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس از تشکیل گروه‌های مردمی برای مدرسه سازی خبر داد و گفت: تعهدهای خیران از ۷.۷ همت به ۱۸.۶ همت افزایش یافته که نشان‌دهنده اعتماد آنان به این نهضت است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمیدرضا خان محمدی در نشست هماهنگی نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی استان ایلام که در محل استانداری و به صورت ارتباط ویدئویی با مدیران آموزش و پرورش مناطق و شهرستان‌ها برگزار شد، از تشکیل گروه‌های مردمی برای مدرسه سازی خبر داد و گفت: با تعهد ۱۸.۶ هزار میلیارد تومانی خیرین مدرسه‌ساز و تمرکز بر هوشمندسازی مدارس، تحولی بنیادین در انتظار آموزش و پرورش است.

وی با اشاره به تأکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی آموزش و پرورش اظهار کرد: توجه ویژه مقام معظم رهبری و سپاسگزاری ایشان از رئیس جمهور به دلیل اهتمام به این حوزه، بی‌سابقه بوده است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس تصریح کرد: رئیس جمهور ۳۰ نشست تخصصی برای موضوع نهضت توسعه عدالت در فضاهای  آموزشی برگزار کرده‌است و این نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای تحول در نظام آموزشی است.

وی با اشاره به اینکه استان ایلام در زمینه مردمی‌سازی نهضت مدرسه سازی پیشتاز است، افزود: گفتمان غالب در شهرستان‌ها باید گفتمان آموزش و پرورش باشد، زیرا ریشه‌دارترین مساله هر جامعه، فرهنگ آن است.

خان‌محمدی بیان کرد: خوشبختانه الگوی عمل نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی با امضای وزرای آموزش و پرورش و کشور ابلاغ شده و حامیان و منابع تأمین مالی این طرح نیز مشخص شده‌اند.

وی با قدردانی از خیران مدرسه‌ساز کشور، گفت: تعهدهای خیران از ۷.۷ همت به ۱۸.۶ همت افزایش یافته است که نشان‌دهنده اعتماد آنان به این نهضت است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: ظرفیت بند «خ» ماده ۲۰ قانون مالیات‌های مستقیم، فرصت مناسبی برای جذب منابع مالی است که بر این اساس ۷۸ درصد مردم نیز تمایل دارند مالیات خود را در حوزه آموزش و پرورش هزینه کنند.

وی با تأکید بر ضرورت ایجاد فضاهای آموزشی جذاب و پیشرفته، گفت: باید نمونه‌های موفق را با استفاده از موشن‌گرافی به اطلاع مردم برسانیم و با صنایع وارد مذاکره شویم و این در حالی است که در کرمان، ۱۴ صنعت ۵۰۰ میلیارد تومان از مالیات خود را به آموزش و پرورش اختصاص داده‌اند و این رویکرد باید در سراسر کشور ترویج شود تا مسئولیت اجتماعی شرکت ها به سمت آموزش و پرورش سوق داده شود.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ادامه داد: مولدسازی ظرفیت دیگری است که می‌توان از طریق تغییر کاربری مدارس تخریبی بلا استفاده، درآمد اختصاصی برای آموزش و پرورش ایجاد کرد و اجرای پروژه‌های در حال احداث را شتاب بخشید.

خان محمدی با اشاره به پیشتازی ایلام در خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی (ع) ابراز امیدواری کرد، این استان در نهضت عدالت آموزشی نیز بدرخشد و افزود: پروژه‌های نیمه‌تمام باید تا اول مهر به اتمام برسند و گروه‌های مردمی باید در کنار کار قرار گیرند. تجهیزات نیز باید تا آغاز سال تحصیلی جدید تامین شوند.

وی با قدردانی از فرمانداران، مدیران آموزش و پرورش، خیران و دهیاران، از حضور فعال استاندار ایلام در گروه‌های مردمی قدردانی و ابراز امیدواری کرد با ادامه این روند، آموزش و پرورش ایلام به جایگاه درخور مردم مرزبان و دوست‌داشتنی استان برسد.

گفتنی است، ۱۲۳ مدرسه سنگی، کانکسی و تخریبی در این استان شناسایی شده که انتظار می‌رود تا پیش از مهر امسال با اجرای پروژه‌های ساخت و مدارس جدید، این تعداد مدرسه حذف شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->