رژیم صهیونیستی به دلیل سرقت محموله ۲۳ کامیون کمک در غزه متهم شد ابلاغ ۶ قانون مصوب مجلس از سوی پزشکیان (۳ خرداد ۱۴۰۴) تبادل ۳۰۷ اسیر جنگی بین روسیه و اوکراین جولانی با اردوغان در ترکیه دیدار کرد رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: ما بر اساس اهداف و منافع ملی‌مان حرکت می‌کنیم پزشکیان به عشق‌آباد سفر می‌کند ۶ قانون مصوب مجلس از سوی رئیس‌جمهور به دستگاه‌های مربوطه ابلاغ شد تحریم‌های آمریکا علیه سوریه در ۳ مرحله لغو می‌شود | امنیت اسرائیل، نقطه شروع لغو تحریم‌ها وزیر نیرو در خصوص ناترازی‌ها به کمیسیون امور داخلی مجلس خواهد رفت وزیر اطلاعات: حضور مستمر رئیس‌جمهور در میان مردم و استان‌ها نقش بسیار مهمی در ارتباط نزدیک‌تر با مردم و حل مشکلات آن‌ها دارد افتتاح هم‌زمان ۵۹ هزار و ۲۶۴ پروژه وزارت راه و شهرسازی با حضور رئیس جمهور رئیس سابق سازمان انرژی اتمی: مذاکرات با اتکا به قدرت نیروهای مسلح انجام شود روایت فرماندهان وقت لشکر۷۷ پیروز ثامن‌الائمه(ع) از عملیات بیت‌المقدس و آزادسازی خرمشهر + ویدئو پروازهای بریتیش ایرویز انگلیس به تل آویو تا پایان ماه جولای لغو شد پزشکیان: باید برق را جایگزین گاز در خانه‌ها کنیم فرار از رسوایی | محدودیت‌های جدید وزیر دفاع آمریکا برای مطبوعات در پنتاگون سپاه پاسداران: آماده پاسخگویی پشیمان‌کننده به هر اقدام خصمانه‌ای هستیم احتمال برگزاری انتخابات تمام‌الکترونیک شورا‌های شهر و روستا در سال ۱۴۰۵ سرلشکر باقری خبر داد: افزایش ۳برابری صادرات دفاعی ایران در دولت شهید رئیسی پیام پزشکیان به اولین کنگره بین‌المللی الگوی حکمرانی شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی سردار تقوی: همدلی و همراهی نیرو‌های مسلح به رمز پیروزی رزمندگان مبدل شد رئیس جدید مجلس شورای اسلامی این هفته انتخاب می‌شود صبحگاه مشترک یگان‌های نمونه نیرو‌های مسلح خراسان رضوی برگزار شد + فیلم روایت رهبر معظم انقلاب از لحظه‌ای که خبر آزادی خرمشهر را شنیدند | اماما! پرچم توحید در خرمشهر به اهتزاز درآمد! سخنگوی وزارت خارجه: سوم خرداد، یادآور یکی از درخشان‌ترین فصل‌های تاریخ معاصر ایران است لغو تحریم‌های سوریه برای ۱۸۰ روز از سوی آمریکا | دمشق استقبال کرد
سرخط خبرها

پزشکیان: باید برق را جایگزین گاز در خانه‌ها کنیم

  • کد خبر: ۳۳۴۳۸۱
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۹
پزشکیان: باید برق را جایگزین گاز در خانه‌ها کنیم
رئیس جمهور گفت: رئیس جمهور گفت: سیاست و چشم انداز دولت این است که گرمایش و سرمایش خانه‌ها از برق تامین و گاز حذف شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان در نهمین کنفرانس بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر با بیان اینکه در دولت هر هفته و هر روز وضعیت انرژی را پیگیری می‌کنیم و تمرکز ما روی انرژی پاک، بادی خورشیدی و هسته‌ای است، اظهار کرد: تلاش می‌کنیم مشکلات انرژی حل شود، سیاست و چشم انداز این است که گرمایش و سرمایش خانه‌ها از برق تامین شده و گاز حذف شود، در نتیجه نیاز است در تمام زمینه‌ها از جمله پنل‌ها، تجهیزات و ذخیره سازی و مجموعه ابزار‌ها توسعه یابد.

وی با بیان اینکه باید به صنعت به نوع دیگری نگاه کنیم، اظهار کرد: باید تلاش کنیم استفاده از سوخت فسیلی را کم و از انرژی پاک استفاده کنیم و وسایل نقلیه را نیز به این سمت سوق دهیم؛ همچنین میزان بهره‌وری را افزایش دهیم.

رئیس جمهوری با بیان اینکه یک طرف عرضه و یک طرف تقاضا قرار دارد، گفت: بر اساس داده‌ها ۶ برابر بیشتر از یک تعداد از کشور‌های اروپایی برق مصرف می‌کنیم، اگر مردم همراهی بیشتری داشته باشند می‌توانیم این روند را اصلاح کنیم.

پزشکیان با تاکید بر اینکه به جای چند لوستر می‌توانیم دو چراغ روشن کنیم و مدیریت مصرف را جدی بگیریم، گفت: باید تقاضای نادرست و غلط اصلاح شود و به اندازه نیاز استفاده کنیم، سریع‌ترین و لازم‌ترین راه استفاده از انرژی پاک و خورشیدی است و این سیاست را دنبال خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه دانشگاه‌ها در هر دما می‌توانند وارد شوند و میزان بهره وری را افزایش دهند، گفت: استفاده از انرژی پاک نه تنها موجب رفع ناترازی می‌شود، بلکه میزان آلودگی هوا را نیز کاهش می‌دهد.

به گفته وی تولید موتور و خودرو می‌بایست به سمت برقی شدن پیش برود علاوه بر این در تمام بخش‌های گرمایشی وسرمایشی نیز باید به این سمت حرکت کنیم؛ چرا که تا نیروگاه انرژی نداشته باشیم تولید صنعتی بی معنا است.

وی با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۳۰۰ همت ضرر ناشی از قطع گاز و برق داشتیم، اما می‌توانیم کاری کنیم که این مشکل حل شود، گفت: تاکنون نزدیک به ۸۰ هزار مگاوات در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر‌ها منعقد شده است.

پزشکیان با اشاره به تعرفه‌های برق گفت: روند قیمت‌ها به این شکل نخواهد بود زمانی که برق رایگان در اختیار مردم قرار می‌دهیم ارزش آن را نمی‌دانند. اگر می‌خواهیم کشوری توسعه یافته داشته باشیم باید به سمت انرژی خورشیدی حرکت کنیم؛ چراکه خورشید تمام شدنی نیست و اگر مانعی برای توسعه وجود داشته باشد آن را اصلاح خواهیم کرد تا بتوانیم بیشترین بهره‌برداری را داشته باشیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->