آخرین مهلت انتخاب رشته کنکور، امروز (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | ظرفیت حدودی دانشگاه‌ها چقدر است؟ آموزش و پرورش درپی اجرای طرح مدرسه‌محوری + جزئیات طرح توزیع کتب درسی ۶ میلیون دانش‌آموز در مدارس | جاماندگان ثبت‌نام کتب درسی سریع‌تر اقدام کنند اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) ۵۷ هزار دانش‌آموز نیازمند در خراسان رضوی زیر چتر حمایت کمیته امداد هستند اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) یک رژیم خاص برای پیشگیری از دیابت بلاتکلیفی برای بهره‌برداری از اورژانس بیمارستان حاشیه شهر مشهد اهدای عضو نوجوان مرگ مغزی نجات‌بخش جان ۶ بیمار شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) ۳۵ میلیون تومان اشتباه که منجر به دستگیری یک تبهکار حرفه‌ای در مشهد شد اخاذی با پوشش پلیس در مشهد؛ دستگیری گروهبان قلابی در بلوار رسالت گذشت خانواده اولیای دم از اجرای حکم قصاص در حضور رئیس قوه قضاییه برای دیدن «مریخ» به نهبندان خراسان جنوبی سفر کنید + تصاویر اعلام جرم علیه رئیس و عوامل یک بیمارستان در تهران به دلیل موارد غیراخلاقی مُسکن‌ها شفابخش نیستند و مصرفشان عارضه به همراه دارد | تسکین دهنده‌های دردساز مطالبات کسبه پاساژ قائم مشهد پس از حریق پیگیری شد اعتراف مرد جوانی که همسر و دختر نوجوانش در چیتگر تهران را به قتل رساند کشف بیش از ۳ هزار میلیارد تومان کالای قاچاق از ابتدای سال ۱۴۰۴ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) تبلیغات دروغین یک کلاهبردار برای وام فوری نگاهی به اجرای متناسب‌سازی حقوق مستمری‌بگیران در تأمین اجتماعی | پرداخت بیش از ۳۲۰۰ میلیارد تومان به مستمری‌بگیران و بازنشستگان وزیر آموزش و پرورش: توجه به مهارت‌های متنوع دانش‌آموزان از اولویت‌های مهم وزارت است با این ادویه همه کاره وزن کم کنید و سندروم روده تحریک پذیر را درمان کنید ثبت‌نام بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار کلاس اولی در مدارس «محمد» در میان محبوب‌ترین نام‌های مردانه ایران لغو استاندارد اجباری هتل‌ها سوادآموزی، گامی کهن در مسیری نو
سرخط خبرها

فروش اینترنتی دارو خارج از «سامانه مرجع» تخلف است

  • کد خبر: ۳۳۴۵۶۹
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۰
فروش اینترنتی دارو خارج از «سامانه مرجع» تخلف است
عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران، از راه‌اندازی سامانه مرجع فروش اینترنتی دارو با نظارت وزارت بهداشت خبر داد و هرگونه توزیع دارو خارج از این چارچوب را تخلف دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی احمدی گفت: انجمن داروسازان ایران و سازمان نظام پزشکی نه‌تنها با فناوری‌های نوین و تسهیل خدمات مردمی مخالف نیستند، بلکه از ساماندهی این فرایند در چارچوب قانون استقبال می‌کنند. اما دارو کالایی استراتژیک محسوب می‌شود و عرضه آنلاین آن باید تحت کنترل دقیق و بوسیله وزارت بهداشت انجام گیرد.

وی افزود: متأسفانه برخی سکو‌های اینترنتی بدون رعایت زیرساخت‌های قانونی، اقدام به فروش دارو کرده‌اند که باعث تشکیل پرونده تخلف برای آنها در سازمان غذا و دارو و ارجاع به مراجع قضائی شده است. فروش آزاد دارو در فضای مجازی، به خصوص دارو‌های تخصصی و یخچالی یا واکسن، امنیت سلامت جامعه را تهدید می‌کند.

احمدی با بیان اینکه فقط داروخانه‌هایی که مجوز عرضه اینترنتی اقلام غیردارویی و بهداشتی دریافت کرده‌اند مجاز به فعالیت هستند، تصریح کرد: نمی‌خواهیم فضای مجازی به ناصر خسرو جدید کشور تبدیل شود و مافیای دارویی فضای جدیدی برای سو استفاده بیابد. اگر داروخانه‌ها از بستر قانونی حذف شوند، سودجویان جایگزین خواهند شد.

وی در ادامه از رونمایی سامانه مرجع وزارت بهداشت خبر داد و گفت: این سامانه با هدف مدیریت عادلانه عرضه دارو به بیماران، شفافیت و جلوگیری از ارتباط ناسالم پلتفرم‌ها با داروخانه‌ها طراحی شده است. فرایند خرید اینترنتی دارو از این طریق فقط توسط داروخانه دارای مجوز و با حمل و نقل قانونی و مجهز انجام می‌شود.

احمدی همچنین خاطرنشان کرد: سامانه جدید با نظارت کامل وزارت بهداشت، برای هر بیمار یک کد رهگیری تعریف و نزدیک‌ترین داروخانه را مشخص می‌کند. پلتفرم‌ها صرفاً مجاز به حمل دارو‌های قانونی با رعایت زنجیره سرد هستند و نباید به فرایند توزیع و نسخه‌پیچی ورود کنند. بدین ترتیب امکان تخلف و گران‌فروشی یا فروش داروی تقلبی از بین می‌رود.

عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران، در گفتگوی رادیویی تأکید کرد: هدف ما تأمین سلامت مردم است و امید داریم با این سامانه و نظارت جدی، بساط عرضه غیرقانونی و آسیب‌زننده دارو در فضای مجازی جمع شود.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->