آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان شهردار مشهد مقدس: مجموعه ورزشی شهید بوکانی فردا افتتاح می‌شود | گامی مهم برای توسعه کشتی در مشهد توجه ویژه حوزه املاک شهرداری مشهد به استحصال اراضی بزرگ‌مقیاس شهر برای تأمین منابع مالی نگاهی به تاریخچه ایوان «تلگراف خانه» و کاشی های آن اعلام جزئیات پیاده‌روی جاماندگان اربعین در مشهدمقدس (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) قلندر شریف: مشهد در دهه آخر ماه صفر به همراهی همه دستگاه‌های ملی نیاز دارد تلاش برای تامین ۲۷۰ واگن جدید برای مترو مشهد تأمین باتری پرظرفیت برای مدیریت خاموشی چراغ فرماندهی ۵۰ تقاطع مشهد امپراتوری ضایعات | روایتی از سودی هنگفت، اما با معضلات اجتماعی و بهداشتی برای دیگران هوای کلانشهر مشهد امروز قابل قبول است (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ناترازی برق و کم‌آبی، تهدیدی برای ترافیک شهری و فضای سبز مشهد شهردار مشهد مقدس: شهرآرا زبان گویای مردم است | ۴۷ پروژه شاخص را تا پایان سال به اتمام می‌رسانیم رتبه مشهد در تفکیک زباله در مبدا بالاتر از میانگین کشوری است | گزارش شهرآرا از دهمین نشست علمی–تخصصی «یک شهر تجربه» سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: تا بررسی مدارک دو کاندیدای ریاست شورا، آقای ناصحی همچنان رئیس هستند اعضای کمیسیون‌های تخصصی شورای ششم شهر مشهد در سال پنجم مشخص شدند نگاهی به عمارت ۷۴ ساله شهرداری مشهد | بلدیه ارض اقدس آغاز فعالیت ناوگان اتوبوسرانی و متروی مشهد، از ساعت ۶ صبح فردا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: سرفاصله قطارهای فاز یک خط سه مترو تا سه ماه آینده کاهش خواهد یافت

  • کد خبر: ۳۳۴۷۱۲
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۱
معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: سرفاصله قطارهای فاز یک خط سه مترو تا سه ماه آینده کاهش خواهد یافت
معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: تعداد قطار‌های فاز یک خط سه قطارشهری را افزایش خواهیم داد و احتمالاً با دو یا سه رام قطار، سرفاصله کمتری را تا سه ماه آینده خواهیم داشت.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

پوریا محمدیان‌یزدی امروز، ۵ خرداد ۱۴۰۴، در حاشیه بازدید میدانی مدیران شهرداری مشهد از فعالیت فاز یک خط سه قطارشهری، در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز اظهار کرد: بهره‌برداری از فاز یک خط سه قطارشهری از روز ولادت امام‌رضا(ع) شروع شد و سرویس‌دهی را با یک رام قطار آغاز کردیم.

وی افزود: با توجه به تقاضای قابل‌توجهی که بین ایستگاه میدان شهدا و ایستگاه باب‌الجواد(ع) بود، تصمیم گرفتیم که هر یک ربع از میدان شهدا به سمت باب‌الجواد اعزام داشته باشیم و چون تقاضای مسافر ایستگاه پایانه مسافربری فعلاً کم است، به ازای هر دو سرویسی که از میدان شهدا به سمت باب‌الجواد(ع) می‌رود، یک سرویس مسافران را به سمت پایانه جابه‌جا کند.

محمدیان‌یزدی ادامه داد: سرفاصله‌های زمانی اعزام ما از میدان شهدا هر یک ربع است و بعد از هر دو اعزام، هر نیم ساعت یک اعزام به پایانه مسافربری انجام می‌شود. با تکمیل بخش‌های میانی بنا داریم که این سرفاصله را به حداقل ممکن برسانیم و طی چند ماه آینده، این سرفاصله به کمتر از یک ربع می‌رسد.

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: تعداد قطار‌ها را افزایش خواهیم داد و احتمالاً با دو یا سه رام قطار، سرفاصله کمتری را تا سه ماه آینده خواهیم داشت. حجم تقاضا در حال افزایش بوده و این افزایش تقاضا بیشتر بین میدان شهدا تا باب‌الجواد(ع) به نیت و قصد زیارت است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->